نکات مهم برای لذت بردن از چای بهترین دوست من
به روش تهیه شیرینی خانگی با استفاده از شکر، آب، گردو، شکلات و هل میپردازیم. در ابتدا، شکر را در تابه ذوب کرده و آب را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. سپس شکر باقیمانده، هل، گردو و شکلات را اضافه کرده و مخلوط کنید. مخلوط را در سینی با کاغذ روغنی بریزید و سطح آن را صاف کنید. بگذارید مواد سفت شود و سپس به دلخواه خرد کنید. این شیرینی آماده خوردن است. این دسر میتواند یک الگوی خوشمزه و جذاب برای مهمانهایتان باشد. شما میتوانید این شیرینی را به جای مقدار زیادی قند و شکلات سنتی، با استفاده از مواد ساده و خانگی تهیه کنید و لذت ببرید. این مواد را معمولاً در منزل پیدا میکنید و بدون داشتن مهارت خاصی میتوانید این شیرینی خوشمزه را درست کنید.
تک فان- «قند رو بذار کنار! یا قند میخوری یا خرما! خسته نشدی؟!»
چای خوردن با انواع تنقلات مزه دیگری دارد! همیشه نمیشود شکلات و خرما و قند خورد! گاهی اوقات میتوانید با کمی همت به خرج دادن و هنرنمایی کردن یک کنار چای خوشمزه و جذاب درست کنید که هم خودتان لذتش را ببرید و هم هرکسی مهمان خانهتان بشود دلش بخواهد تند تند چای بنوشد!
به گزارش تک فان، این شیرینی یا شکلات یا هرچه اسمش را بگذارید با دم دستی ترین مواد لازم تهیه میشود. بسیار ساده است و نیاز به مهارت خاصی هم ندارد! فقط کافی است گاز داشته باشید و یک تابه! مواد اولیه هم که در منزل همه موجود است!
مواد لازم:
ماده غذاییمقدارشکر
3 لیوان
آب
2 لیوان
گردو
به مقدار دلخواه (قابل حذف)
شکلات چیپسی یا معمولی
به میزان دلخواه (نصف پیمانه)
پودر هل
به مقدار کم
طرز تهیه:
یک لیوان از شکر را داخل یک تابه بریزید و اجازه بدهید ذوب شود. اصلا آن را هم نزنید. آب را به آن اضافه کنید و در این مرحله میتوانید برای مخلوط شدن بهتر آنها را هم زده و ترکیب کنید. حالا 2 لیوان باقیمانده شکر را هم اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت کم به مدت 20 دقیقه این مواد بپزند و قوام بیایند!
در یک کاسه کوچک مقداری آب سرد بریزید و برای اینکه متوجه بشوید آیا پخت این شکلات کامل شده است مقدار کمی از آن را داخل آب سرد بریزید. با انگشتتان آن را تکان بدهید اگر در آب حل نشد و حالت کشسانی داشت یعنی حاضر است.
پودر هل را به همراه گردوی خرد شده (آسیاب نکنید با چاقو آن را خرد کنید) و شکلات چیپسی داخل مواد بریزید و هم بزنید تا شکلات به خوبی در آن حل شود و دیگر اثری از آن باقی نماند.
یک سینی انتخاب کنید و داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد را روی کاغذ روغنی بریزید و سطح آن را به خوبی صاف کنید و اجازه بدهید چند ساعت به همین حالت بماند تا حسابی سفت شود و بتوانید آن را برش بزنید. برش زدن آن با دست است! استفاده از چاقو نیاز نیست. میتوانید با دست به هر اندازه که دوست دارید آن را خرد کنید و در قندان یا شکلات خوری نگه داری کرده و هر زمان اراده کردید میل بفرمایید. نوش جان