تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز سلامتی و تازگی گوشت: بهترین روش برای شست‌وشو و فریز کردن

بازارهایی که گوشت تازه را فراهم می‌کنند، در کشورهای در حال توسعه بسیار مهم هستند؛ زیرا این گوشت ها معمولاً ذبح شده و به صورت تازه به مصرف‌کنندگان عرضه می‌شوند. اما برخی از مردم ممکن است خواهان شستن گوشت باشند تا از آلودگی‌های ممکنه آن جلوگیری کنند. اما مراکز معتبری مانند CDC هشدار می‌دهند که شستن گوشت می‌تواند میکروب‌ها را به سطوح مختلفی از جمله سینک و میز آشپزخانه منتقل کند که این موضوع می‌تواند خطرات بهداشتی جدی به همراه داشته باشد. از سوی دیگر، مطالعات نشان داده‌اند که جوشاندن گوشت در دماهای مناسب می‌تواند باعث کاهش رشد باکتری‌ها شود. همچنین شستشوی گوشت با محلول‌های اسیدی نیز می‌تواند به کاهش باکتری‌ها کمک کند. از این رو، مصرف‌کنندگان باید به دقت موارد بهداشتی را رعایت کنند و از روش‌های آشنای آشپزی برای حفظ سلامتی مواد غذایی استفاده کنند.

عصر ترکیه نوشت، در کشورهای در حال توسعه، بازارها منابع مهم گوشت تازه را فراهم می کنند. این بازارها گوشت تازه ذبح شده را می فروشند یا حتی به شما اجازه می‌دهند حیوان را برای ذبح انتخاب کنید. با توجه به این شرایط، شستشوی گوشت برای شستن خون یا سایر آلاینده‌های فیزیکی، مانند استخوان‌های شکسته و تکه‌ها چربی، که ممکن است در هنگام ذبح وارد شده باشد، امری عادی است.

 

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) اما هشدار می‌دهد که شستن گوشت می‌تواند میکروب‌ها را به سینک، میز و سایر سطوح آشپزخانه شما منتقل کند.

در واقع، شستن گوشت ممکن است خطرات اضافی ایمنی و سلامتی مواد غذایی را با گسترش باکتری ها به سطوح دیگر و غذاهایی که به صورت خام مصرف می‌شوند، مانند میوه یا سالاد به همراه داشته باشد. با این حال، یک مطالعه نشان داده که جوشاندن گوشت گوساله در دمای ۱۴۰ درجه فارنهایت (۶۰ درجه سانتیگراد) باعث کاهش رشد باکتری در سطح گوشت می‌شود.

مطالعات قدیمی نیز نشان می‌دهد که شستن سطح گوشت با محلول اسیدی مانند سرکه یا آب لیمو در مقایسه با شستن با آب ساده، تعداد باکتری های موجود در گوشت خام را کاهش می‌دهد.

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!