راز تهیهی مرغ مارگاریتا با طعمی شگفتانگیز و مواد لازم
مرغ مارگاریتا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که با استفاده از مواد اولیه ساده و متنوع میتوانید آن را طبخ کنید. برای تهیه این غذا، ابتدا سینه مرغ را برش داده و با نمک، فلفل و روغن زیتون مزه دهید. سپس پیاز و گوجه گیلاسی را خلالی ریز کرده و در تابه با کمی روغن زیتون تفت دهید بعد اضافه کردن بالزامیک، نمک، فلفل و ریحان ریز خورده، آن را تازه کنید.
سپس مرغ را در یک تابه دیگر سرخ کرده و بر روی آن پنیر موتزارلا را ورقه ای میکنید. سپس مرغ را در ظرف مناسب سرو کرده و سسی که آماده کرده اید بر روی آن بریزید. این غذا فوق العاده خوشمزه و شفافی تهیه شده که میتواند یک انتخاب خوب و مناسب برای وعده غذایی شما باشد. موفق باشید!
عصرترکیه نوشت: مرغ مارگاریتا یکی از خوشمزه ترین مدل هایست که میتوانید مرغ را طبخ کنید.با مواد اولیه متنوعی میتوانید این مرغ خوشمزه را طبخ کنید. در ادامه خوشمزه ترین و ساده ترین رسپی این غذا را برای شما آوردیم.موادلازم:سینه مرغ:1عددپیازبنفش:1عددگوجه گیلاسی:20عددریحان: مقداریبالزامیک گلیز: 2قاشقروغن زیتون: به میزان لازمنمک و فلفل: به میزان لازمپنیرموتزارلا:به میزان لازمطرز تهیه و مواد لازم مرغ مارگاریتا:ابتدا سینه مرغ را از وسط برش دهید.سپس داخل یک ظرف بگذارید با نمک و فلفل و کمی روغن زیتون مزه دار کنید.پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خورد کنید.داخل تابه بریزید و با کمی روغن زیتون تفت دهید.کمی که سبک شد گوجه ها گیلاسی را اضافه کنید.تفت دهید.بالزامیک و نمک و فلفل را اضافه کنید.ریحان ریز خورد کنید و اضافه کنید.طعم ها که به خورد هم رفت از روی حرارت بردارید.تابه دیگری را روی حرارت بگذارید.کمی روغن زیتون اضافه کنید.سپس مرغ مرینت شده را داخل آن با حرارت ملایم سرخ کنید.مرغ که سرخ شده پنیر موتزارلا را ورقه ای روی مرغ بگذارید و درب تابه را بگذارید تا پنیر آب شود.سپس مرغ را داخل ظرف سرو بگذارید و از سسی که آماده کردید روی مرغ بریزید.نوش جان کنید.راضیه میرزاحیدری