طرز تهیه انار ترشی و خوشمزه با گوجه سبز
ترشی گوجه سبز با رب انار یک مخلوط سنتی و خوشمزه است که در حال حاضر از طعم و مزه خاص خود برخوردار است. برای تهیه این ترشی مطبوع، ابتدا گوجههای سبز را شسته و در قابلمه قرار داده و سپس رب انار، رب گوجه، سیر، و ادویهها را به آن اضافه کرده و بگذارید تا گوجهها کمی بپزند. بعد از آن، اجازه دهید مواد برای مدتی خنک شوند و سبزیجات و سیر خرد شده را اضافه کنید. مواد را در یک ظرف مناسب بریزید و حداقل 4-5 روز بماند تا طعم ترشی پخته شود.
برای حفظ ترشی بهتر است از ظروف شیشهای با درب استفاده کرده و پس از پر کردن آنها، به مدت تا 6 ماه در یخچال نگهداری کنید. همچنین در تهیه این ترشی میتوان از ترخون و دانههای انار هم استفاده کرد تا طعم و ظاهر ترشی خوشایندتر شود. این ترشی نه تنها در برنج و خورشها، بلکه به عنوان همراه سینههای مرغ و گوشت نیز مصرف میشود و هر جا که به آن اضافه شود، طعم و لذت بیشتری به غذا میبخشد.
ساعدنیوز نوشت: گوجه سبز به تنهایی یک میوه خاص و متفاوت است که اگر به شکل ترشی همراه با رب انار تهیه شود، میتواند طعم و مزه بسیار دلپذیرتری داشته باشد؛ در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه ترشی گوجه سبز با رب انار را به شما آموزش دهیم.
روش تهیه ترشی گوجه سبز با رب انار
برای تهیه این ترشی متفاوت و خوشمزه به 500 گرم گوجه سبز، 1/4 لیوان رب انار، نصف قاشق رب گوجه، 3 حبه سیر و به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و سرکه سفید نیاز دارید.
در ابتدا گوجهها را شسته و درون قابلمه بریزید؛ سپس رب انار، دو لیوان سرکه، رب گوجه، ادویه و آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید گوجهها به مدت 5 دقیقه بپزند؛ بعد از گذشت این مدت زمان شعله را خاکوش کرده و اجازه دهید تا مواد خنک شود.
بعد از آن که مواد کاملا خنک شدند سبزیجات و سیر خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد آماده شده را در یک ظرف مناسب خشک و تمیز بریزید و اجازه دهید حداقل 4-5 روز بماند تا جا بیافتد.
نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی گوجه سبز با رب انار
برای آماده کردن ترشی گوجه سبز (آلوچه) بعد از شستشوی آنها باید کاملا صبر کنید تا خشک شود. در غیر این صورت ممکن است ترشی کپک بزند.
جوشاندن گوجه سبزها با سرکه و آب فرایند آماده سازی ترشی را تسریع می بخشد.
برای آماده کردن ترشی از آبغوره و یا مخلوط سرکه و آبغوره نیز می توان استفاده کرد.
اضافه کردن سبزیجات معطر مانند ترخون طعم ترشی را لذتبخش تر خواهد کرد.
برای داشتن طعم ملس ترشی می توانید 2 قاشق شکر نیز به آن اضافه کنید.
اضافه کردن دانه های انار به ترشی به دلخواه می باشد.
ظروف ترشی باید شیشهای و دربدار باشد. بهتر است قبل از استفاده آنها را کاملا استریل و خشک کنید.
برای نگهداری ترشی از ظروف شیشه ای درب دار استریل شده و خشک استفاده نمایید و آنها را درون یخچال نگهداری کنید.
ترشی آلوچه با رب انار تا شش ماه در یخچال قابل نگهداری است.
راضیه میرزاحیدری