تجربه لذیذی در انتظار شماست: کبسه خوشمزه عربستانی
غذاهای ملل همواره جذابیت بیشتری دارند. اغلب افراد، به دلیل علاقهشان به طعمها و غذاهای جدید، انتخابشان برای یک غذای بینالمللی است. از این رو، غذاهای سنتی و محلی به خاطر تنوع آلودگیشان همچنان محبوبیت خود را حفظ میکنند. در این میان، غذاهای عربستانی هم جزو غذاهایی هستند که با عطر و طعم خاصی مخاطبان خود را جذب میکنند. یکی از این غذاها، “کَبسه” است که با استفاده از ادویهها و طعمهای جالب مرغ به همراه نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و دیگر ادویهها تهیه میشود.
تک فان در طرز تهیه این غذا تغییراتی ایجاد کرده و از گوشت مرغ به جای گوسفند استفاده کرده است که این نکته برای تهیه سریعتر و راحتتر این غذا خیلی اهمیت دارد. طرز تهیه این کبسه شامل مرحلههایی مانند ماساژ دادن به مرغ با ادویهها، تهیه سس مخصوص به همراه آبگوشت گوجه و هلال بادام است. این غذا با برنج عطرانی و خوشمزه سرو میشود که با مرغ سرخ شده و خلال بادامهای تفتکرده تزیین میشود. تنوع و طعم خاص این غذا باعث میشود که برای شما تکرارناپذیر باشد و همیشه یک گزینه عالی برای وعدههای غذایی باشد.
تک فان- «ما همه غذاهای ایرانی رو نخوردیم بریم سراغ عربستانی؟!»
غذاهای ملل جذابیت بیشتری دارند. اگر بگویند بین یک غذای محلی سنتی و یک پلوی بین المللی یکی را انتخاب کنید شاید خیلی از افراد انتخاب قطعیشان غذای ملل باشد! تعجبی هم ندارد، آن دسته از کسانی که اهل ریسک هستند همیشه طعمهای جدید و متفاوت را دنبال میکنند!
به گزارش تک فان، «کَبسه» یک غذای سنتی عربستانی است که بسیار عطر و طعم خوشی دارد و اگر یک بار آن را تهیه کنید مطمئن باشید برای همیشه آن را تکرار خواهید کرد. در دستور اصلی این غذا گوشت گوسفندی به کار رفته است ولی ما با اندکی تغییر آن را با گوشت مرغ که دسترسی آن راحتتر است خدمت شما ارائه میکنیم اگر دوست داشتید با همین مواد نسخه اصلی آن را بپزید!
مواد لازم:
ماده غذاییمقدارمرغ
به مقدار دلخواه
پیاز
یک عدد
ادویه کاری
2 قاشق چای خوری
زردچوبه
یک قاشق چای خوری
پاپریکای دودی
2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه
یک قاشق چای خوری
زنجبیل
نصف قاشق چای خوری
پودر هل
نصف قاشق چای خوری
زیره سبز
نصف قاشق چای خوری
نمک
2 قاشق چای خوری
برگ بو
3 عدد
چوب دارچین
یک عدد
میخک
5 عدد
هل درسته
3 عدد
لیمو عمانی
4 عدد
دانه فلفل سیاه
15 عدد
جوز هندی
نصف یک عدد
فلفل تند
یک عدد
سیر
2 حبه
گوجه فرنگی
4 عدد
رب گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری
خلال بادام
2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
در ابتدا مرغها را بعد از شست و شو با یک قاشق چای خوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، نصف قاشق چای خوری پودر سیر و 2 قاشق چای خوری پاپریکای دودی در کنار یک قشاق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کنید و حسابی ماساژ بدهید تا ادویهها به تمام قسمتهای تکههای مرغ برسد. اجازه بدهید مرغها در کنار ادویههایی که نامشان برده شد حدود 2 ساعت استراحت کنند.
پیاز را بشویید پوست بگیرید و آن را نگینی ریز خرد کنید. در یک قابلمه یا تابه پیاز را تفت بدهید تا طلایی بشود. به آن ادویه کاری، زردچوبه، پاپریکا، زنجبیل ، فلفل سیاه، هل، زیره سبز و نمک بزنید و تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید. حالا برگ بوها را به همراه لیمو عمانیهای که در آنها سوراخ ایجاد کردهاید داخل ظرف بریزید و به همراه دانه هل، دانه فلفل سیاه، چوب دارچین، جوز هندی رنده شده یک دقیقه تفت بدهید. عطری که از این ترکیب ادویهها بلند میشود دیوانه کننده است و اشتهای شما را به شدت باز خواهد کرد!
مرغهای مزه دار شده را در این قابلمه بچینید. فلفل تند را به همراه سیرهایی که آنها را له کردهاید و رب گوجه فرنگی داخل ظرف بریزید. گوجه فرنگیها را هم خرد کنید و به آنها اضافه کرده و تفت بدهید تا گوجه فرنگیها نرم بشوند. در این قسمت 2 لیوان آب روی مواد ریخته و در قابلمه را بگذارید تا به مدت 45 دقیقه همه با هم با حرارت ملایم بپزند.
بعد از طی این مدت تکههای مرغ را از ظرف خارج کنید. سسی که حاضر شده است یکی از بی نظیرترین طعمها را دارد.
برنج را که از قبل خیس کردهاید داخل قابلمه بریزید تا با سس پر ادویه آرام آرام بپزد و آبش کشیده شود. وقتی که برنج شما برای دم کردن آماده شد در آن را ببندید دمکنی هم بگذارید تا طی 45 دقیقه خوب دم بکشد.
مرغهایی را که از قابلمه بیرون آورده بودید در یک تابه با مقداری روغن و حرارت خیلی کم سرخ کنید. هر دو طرف مرغ باید به خوبی طلایی بشود.
خلال بادام را هم که از قبل با گلاب خیس کرده بودید با مقداری روغن به مدت 30 ثانیه تفت بدهید.
پلو که دم کشید آن را در ظرف موردنظرتان سرو کنید و مرغهای سرخ شده را روی آنها بچینید و در نهایت خلال بادامهای تفت خورده را هم روی آن بپاشید! هرچه از جذابیت این غذا بگوییم کم است، خودتان باید امتحان کنید! نوش جان