وزارت صنعت به سیم آخر زد؛ شروع فروش استثنایی ۸ خودرو
در این نوشته به عرضه و فروش خودروهای وارداتی در ایران پرداخته شده است. طبق گزارش ارائه شده، هشت مدل خودرو وارداتی در دور جدید فروش به صورت فروش فوقالعاده در دسترس متقاضیان قرار گرفتهاند. این خودروها شامل مدلهای مختلفی از برندهای معروفی مانند تویوتا، هوندا، اشکودا و سوزوکی میباشند. این اقدام نشان از اراده سیاستگذاری در حوزه خودرویی دارد تا با معرفی خودروهای متنوع و با کیفیت مشتریان را جذب کند. همچنین، اظهارات مدیران صمت نشان میدهد که آنها قصد دارند تا متقاضیان خودروهای وارداتی را تعیین تکلیف کرده و اقدامات لازم را برای ارائه محصولات برندهای معتبر انجام دهند. این میتواند نشان از تغییرات در نظام فروش خودروهای وارداتی در ایران باشد و تاثیر بزرگی بر بازار خودرو در کشور داشته باشد.
عرضه خودروهای وارداتی بار دیگر در دستور کار سیاست گذار خودرویی قرار گرفته است.
به گزارش اقتصادنیوز، هشت مدل خودروی وارداتی در دور جدید فروش در سامانه یکپارچه به صورت فروش فوقالعاده در دسترس متقاضیان قرار میگیرد.
بررسی لیست خودروهای عرضه شده نشان میدهد تویوتا لوین ۱۲۰۰ سی سی، تویوتا لوین هیبرید، تویوتا کرولا، هوندا Vezel، هوندا City، هوندا Syphy, اشکودا Super B و سوزوکی Jimnny ۵ در این دور از فروش عرضه میشوند.
البته برخی از خودروها توسط دو شرکت وارد کننده در دسترس متقاضیان قرار میگیرد.
نکته قابل توجه اینکه خودروهایی مانند هوندا City و سوزوکی Jimnny ۵ پیش از این کمتر در سامانه فروش خودروهای وارداتی آفتابی شده بودند و پیشتر اخباری درباره حضور این خودروها در گمرک شنیده شده بود.
اشکودا Super B نیز به عنوان خودرویی اروپایی برای دومین بار است که توسط مدیران صمت پشت ویترین سامانه یکپارچه فروش محصولات برندهای جهانی خودروساز قرار گرفته است.
بررسیها نشان میدهد پیش از این تنها فیات ۵۰۰ به عنوان محصولی از یک برند اروپایی به متقاضیان خودروهای وارداتی عرضه شده بود.
به نظر میرسد سیاست گذار خودرویی به نوعی به سیم آخر زده و قصد دارد تا پیش از اتمام زمان باقی مانده از عمر دولت سیزدهم تکلیف متقاضیان خودروهای وارداتی در مرحله اول این خودروها در سامانه یکپارچه فروش محصولات برندهای بین المللی خودروساز را مشخص کند.
این مساله در اظهارات اخیر رییس سازمان توسعه تجارت نیز دیده میشود. مهدی ضیغمی در جدیدترین نشست خبری خود گفته «وزارت صمت به دنبال این است تا متقاضیان خودروهای وراراتی را تعیین تکلیف کند.»
عرضه محصولات از برندهای ژاپنی و اروپایی شاهدی بر عزم جزم مدیران صمت برای مشخص شدن وضعیت ثبت نام کنندگان برای خودروهای وارداتی است.
پرونده خودروهای وارداتی از اسفند ۱۴۰۱ باز شده و تاکنون بسته نشده است. دلیل این مساله را باید در عرضه گسترده محصولات برندهای چینی در چندین طرح فروش خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه جست و جو کرد. متقاضیان محصولات برندهای جهانی استقبال مناسبی از خودروهای چینی عرضه شده نکردند و ترجیح دادند تا درخواست خود برای انتخاب خودرو را به تاخیر بیندازند.
این طرح فروش از ۷ خرداد (دوشنبه) تا آخرین ساعت روز ۹ خرداد (چهارشنبه) در دسترس متقاضیان قرار دارد.
متقاضیان میتوانند برای اطلاع از قیمت خودروها در مبادی ورودی به سامانه فروش خودروهای وارداتی مراجعه کنند.
البته قیمت نهایی بعد از اضافه شدن هزینه متعددی مانند مالیات بر ارزش افزوده، عوارضهای مختلف، هزینه اسقاط و شماره گذاری و سایر موارد مرتبط تعیین خواهد شد.