تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

آشنایی با بروزترین خودرو لوکس؛ دنا پلاس برای جوانان

در سال گذشته، دنا پلاس جوانان به عنوان یکی از اولین مدل‌های داخلی با پیشرانه EF۷P معرفی شد که موتوری با کارایی بهتر نسبت به نسخه‌های قبلی ارائه می‌کند. این خودرو مجهز به یک موتور ۱.۷ لیتری است که توانایی تولید ۱۶۵ اسب بخار و ۲۴۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. همچنین، مصرف سوخت آن نیز کاهش یافته و به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر تنها ۶.۸ لیتر بنزین مصرف می‌کند.

دنا پلاس جوانان از حیث ظاهری تفاوت چندانی با نسخه‌های قبلی ندارد، اما با اضافه شدن چندین آپشن جدید به فهرست امکانات فراهم شده، شامل ورود بدون کلید، دوربین عقب، سیستم‌های رفاهی و منابع نوری پیشرفته.

قیمت دنا پلاس جوانان به تدریج افزایش یافته و احتمالا با افزودن آپشن‌های جدید و کیفیت بالاتر، به عنوان گران‌ترین خودرو داخلی روانه بازار خواهد شد. این خودرو قدرت، تجهیزات رفاهی و نگرش لوکس خود به بازار داخلی معرفی خواهد کرد.

فرارو– دنا پلاس جوانان نسبت به دنا پلاس اتوماتیک توربو که گران‌ترین سواری فعلی بازار است، از حیث فنی جلوتر قرار می‌گیرد. موتور EF۷P که نسخه ارتقایافته EF۷ محسوب می‌شود، حدود ۱۰ درصد بهتر عمل می‌کند و اضافه شدن یکی، دو آپشن جدید به فهرست امکانات رفاهی دنا پلاس جوانان نشان می‌دهد باید آماده ملاقات با محصولی باشیم که می‌تواند با لقب گران‌ترین سواری داخلی روانه بازار شود. دنا پلاس جوانان دقیقا خرداد سال قبل به فهرست محصولات ایرانخودرو اضافه شد و حالا بعد یک سال از این ماجرا بحث رونمایی از محصول جدید ایرانخودرو در تابستان پیش رو مطرح شده است.

مشخصات فنی دنا پلاس جوانان؛ موتور EF۷P

دنا پلاس جوانان قرار است جزو اولین مدل‌های داخلی با پیشرانه EF۷P باشد. بعد رونمایی از ال نود ایرانی با این پیشرانه حالا مشخصات دنا پلاس جوانان مشخص می‌کند محصول جدید ایرانخودرو نیز با همین موتور ۱.۷ لیتری پا به بازار می‌گذارد.

دنا پلاس جوانان به‌این ترتیب از حیث فنی نسخه تقویت‌شده دنا پلاس قبلی است. موتور دنا پلاس جوانان می‌تواند ۱۶۵ اسب‌بخار قدرت و ۲۴۰ نیو‌تن‌متر گشتاور خروجی را به‌لطف گیربکس شش سرعته اتومات به چرخ‌ها برساند.

مشخصات فنی دنا پلاس جوانان به‌شکلی است که مصرف سوخت خودرو نسبت به دنا پلاس قبلی پایین آمده و به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر ۶.۸ لیتر بنزین می‌سوزاند. فراموش نکنید مصرف سوخت ترکیبی خود دنا پلاس کمی بیش از هشت لیتر تخمین زده می‌شود. باگذشت یکسال از مطرح شدن اسم دنا پلاس جوانان کسی از عدد دقیق شتاب و حداکثر سرعتی که راننده می‌تواند با آن تجربه کند خبر ندارد، اما می‌دانیم حجم باک بنزین دنا پلاس جوانان فرقی با نسخه‌های قبلی این خانواده ندارد و نهایتا گنجایش ۶۰ لیتر بنزین را خواهد داشت.

دنا پلاس جوانان؛ ارتقا آپشن‌ها

دنا پلاس جوانان از نظر شکل و قیافه فرقی با نسخه قبلی ندارد، اما نسبت به دنا پلاس با یکی، دو آپشن بیشتر روانه بازار می‌شود.

دنا پلاس جوانان به ورود بدون کلید و استارت بدون کلید مجهز شده وگرنه آپشن‌هایی مثل مانیتور هفت اینچ و دوربین عقب، چراغ‌های دی‌لایت، ترمز ضد قفل، دکمه‌های کنترلی روی فرمان، چراغ‌های مه‌شکن عقب و جلو، کروز کنترل و سنسور عقب در فهرست امکانات رفاهی دنا پلاس‌های قبلی هم به‌چشم می‌خورد.

عکس دنا پلاس جوانان نشان می‌دهد با همان جلوپنجره و چراغ‌های قبلی پا به بازار می‌گذارد. داخل اتاق هم هیچ تفاوتی دیده نمی‌شود و از همان فرم کیلومترشمار قبلی در طراحی دنا پلاس جوانان استفاده شده است. رینگ ۱۶ اینچ، حداکثر ظرفیت ۵۰۰ لیتری صندوق عقب و وزن تقریبی هزار و ۴۰۰ کیلوگرم را هم باید جزو سایر مشخصات مشترک دنا پلاس جوانان و نسخه‌های قبلی بدانیم که طولش به حدود ۴.۵ متر می‌رسد و اندازه عرض و ارتفاع به ترتیب یک متر و ۹۰ سانتی‌متر و یک متر و ۴۵ سانتی متر است.

قیمت دنا پلاس جوانان؛ ملاقات با گران‌ترین خودرو داخلی؟

دنا پلاس جوانان تا قبل از آپدیت‌شدن فهرست جدید محصولات ایرانخودرو گران‌ترین سواری داخلی در خط تولید کارخانه به‌شمار می‌آمد. تابستان پارسال که اسم دنا پلاس جوانان در فهرست محصولات ایرانخودرو حضور داشت، با قیمت ۵۹۱ میلیون تومان گران‌ترین سواری داخلی محسوب می‌شد. آن زمان قیمت دنا پلاس اتوماتیک در کارخانه حدود ۵۴۰ میلیون تومان بود.

قیمت دنا پلاس اتوماتیک در کارخانه در حال حاضر به مرز ۷۰۰ میلیون تومان رسیده و احتمالا دنا پلاس جوانان که از حیث فنی دست بالا‌تر را دارد، با قیمت بیشتری به فهرست محصولات ایرانخودرو اضافه می‌شود. دنا پلاس اتوماتیک در بازار آزاد البته بیشتر از یک میلیارد ارزش دارد و فروشنده‌ها به‌طور متوسط روی عددی معادل یک میلیارد و یک میلیارد و ۶۰ میلیون اتفاق نظر دارند. با این اوصاف می‌توانیم تصور کنیم با ورود دنا پلاس اتوماتیک جوانان ارقام بالاتری برای این خودرو درنظر گرفته شود و رسما با گران‌ترین سواری داخلی سروکار داشته باشیم.

تارا اتوماتیک تیپ V۴ که یکی دیگر از گرانقیمت‌ترین سواری‌های داخلی است، تقریبا یک میلیارد و ۴۵ میلیون خریدوفروش می‌شود و گران‌ترین نسخه پژو ۲۰۷، یعنی ۲۰۷ اتوماتیک سقف‌شیشه‌ای یک میلیارد و ۳۵ میلیون فروخته می‌شود. اتفاقی که می‌تواند دنا پلاس جوانان را رسما به گران‌ترین سواری داخلی تبدیل کند.

تفاوت دنا پلاس اتوماتیک جوانان و دنا پلاس اتوماتیک

مشخصات فنی

دنا پلاس اتوماتیک

دنا پلاس اتوماتیک جوانان

پیشرانه

چهار سیلندر توربو EF7

چهار سیلندر توربو EFP

حجم موتور

1.7 لیتر

1.7 لیتر

حداکثر گشتاور خروجی موتور

215 نیو‌تن‌متر

240 نیو‌تن‌متر

حداکثر قدرت موتور

150 اسب‌ بخار

165 اسب‌بخار

مصرف سوخت ترکیبی

8.1 لیتر به‌ازای 100 کیلومتر

6.8 لیتر به‌ازای 100 کیلومتر

شتاب

9.5 ثانیه

مشخص نیست

حداکثر سرعت

205 کیلومتر بر ساعت

مشخص نیست

حجم باک بنزین

60 لیتر

60 لیتر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!