لذت بخشیدن به میوه ها با یا بدون پوست؟
میوهها به دلیل رنگها، طعمها و تنوع بینظیرشان از جمله خوراکیهای خوشمزه و مغذیترین در دنیا هستند. اما یکی از سوالاتی که ممکن است برای افراد پیش بیاید این است که میوهها را با پوست بخورند یا بیپوست. در واقع، پوست میوهها نیز سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است و فواید بسیاری برای بدن دارد. به عنوان مثال، پوست میوهها میتواند تا ۳۳ درصد فیبر بیشتری نسبت به قسمت گوشتی داشته باشد و حاوی آنتیاکسیدانهای بسیاری است. بنابراین، توصیه میشود تا حد امکان میوهها را به همراه پوست مصرف کنید. اما برخی از میوهها، مانند آناناس و پاپایا، پوستهای ضخیم و سفتی دارند که بهتر است بدون پوست آنها را مصرف کنید. این مطلب میتواند در انتخاب بهتر بین خوردن میوه با یا بدون پوست به شما کمک کند.
میوهها، با رنگها، طعمها و تنوع بینظیرشان از جمله خوشمزهترین و مغذیترین خوراکیهای دنیا هستند. اما سوالی که ذهن بسیاری از افراد را هنگام خوردن میوه به خود مشغول میکند، این است که میوه را با پوست بخوریم یا بیپوست؟ اگر شما نیز به دنبال پاسخ این سوال هستید با تک فانبلاگ همراه باشید.
میوه را با پوست بخوریم یا بیپوست؟
بسیاری از افراد تصور میکنند که بخش مغذی میوهها فقط قسمت گوشتی آنها است، اما حقیقت این است که پوست این خوراکیهای طبیعی نیز سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر بوده و فواید بیشماری برای بدن به ارمغان میآورند.
جالب است بدانید که پوست میوهها میتواند تا ۳۳ درصد فیبر بیشتری نسبت به قسمتهای گوشتی آنها داشته باشد.
علاوه بر فیبر، پوست میوهها منبع فوقالعادهای از آنتیاکسیدانها نیز است. در واقع، میزان آنتیاکسیدان موجود در پوست برخی میوهها تا ۳۲۸ برابر بیشتر از قسمتهای گوشتی آنها است. آنتیاکسیدانها با خنثی کردن رادیکالهای آزاد، از سلولهای بدن در برابر آسیب محافظت میکنند.
بیشتر بخوانید: کدام میوه ها را میتوانیم خشک کنیم؟
بنابراین، توصیه میشود تا حد امکان میوهها را با پوست مصرف کنید تا از فواید بینظیر آنها بهرهمند شوید. اما پوست همه میوهها قابل خوردن است؟ در ادامه، به این سوال پاسخ داده و میوههایی که با پوست قابل خوردن هستند را معرفی میکنیم.
میوههایی که باید با پوست بخورید
در ادامه به برخی از میوههایی که خوردن آنها با پوست توصیه میشود اشاره میکنیم:
انواع توتهاگیلاسانگورگلابیهلوآلوسیبزردآلوخیارکیویمرکباتی مانند لیمو و پرتقال
نکته: قبل از مصرف میوهها با پوست، حتما آنها را به طور کامل با آب بشویید تا هیچ سم یا آفتکشی بر روی پوست آنها باقی نماند.
بیشتر بخوانید: سردی ناشی از میوههای بهاری؛ کدام میوهها طبع سرد دارند؟
میوههایی که نباید با پوست بخورید
اگرچه پوست بسیاری از میوهها سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای مفید برای سلامتی هستند، اما این به معنای خوردن پوست هر میوهای نیست. به طور کلی، میوههایی که پوست ضخیم و سفت دارند و هضم و جویدن آنها دشوار است، بهتر است بدون پوست مصرف شوند. در ادامه، برخی از میوههایی را که باید بدون پوست مصرف کرد معرفی میکنیم:
میوههای گرمسیری مانند آناناس، پاپایا، لیچی، موز، انبه و ملونآووکادو
در این بخش از مجله دانستنی تک فانبه سوال “میوه را با پوست بخوریم یا بیپوست؟” پاسخ دادیم. انتخاب نهایی در مورد خوردن میوه با پوست یا بدون پوست، به عهده شماست. اگر طعم و بافت پوست میوه را دوست دارید، با خیال راحت آن را میل کنید و از فواید سلامتی آن بهرهمند شوید. در غیر این صورت، میتوانید پوست میوه را جدا کرده و از فواید بخش گوشتی آن بهرهمند شوید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.