تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

افراد! خودتون رو به چالش بکشید و از زنجبیل دوری کنید!

زنجبیل یک گیاه خوش طعم و بافاید بی‌شماری برای بدن انسان دارد. از آنجا که زنجبیل دارای خواص ضدالتهابی، ضد باکتریایی و ضدویروسی است، از آن به عنوان درمان برای بیماری‌های مختلف استفاده می‌شود. با این حال، برخی افراد باید از مصرف زنجبیل پرهیز کنند. افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی باید احتیاط کنند زیرا زنجبیل ممکن است با داروهایی که برای این بیماری‌ها مصرف می‌شوند تداخل داشته و خطر خونریزی را افزایش دهد. همچنین افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا و دیابت باید قبل از مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنند. زنجبیل ممکن است برای آن‌ها مشکل‌ساز شود. همچنین زنان باردار نیز باید در صورت داشتن سوابق خاص، از مصرف زنجبیل خودداری کنند تا خطر خونریزی و مشکلات دیگری را احتمالاً افزایش ندهند.

زنجبیل یک گیاه باورنکردنی است. فواید بسیار زیادی برای بدن انسان دارد. به همین دلیل، بومی‌ها و محلی‌ها در بسیاری از کشور‌ها و فرهنگ‌ها قرن هاست که از آن برای درمان بیماری‌های مختلف استفاده می‌کنند.

به گزارش اطلاعات آنلاین، امروزه مکمل‌های زنجبیل به صورت مصنوعی تولید می‌شود، ولی به گیاه طبیعی بسیار نزدیک است. مکمل‌های زنجبیل می‌توانند مفید باشند، ولی گروه‌های خاصی از افراد وجود دارند که احتمالاً باید از مصرف آن‌ها اجتناب کنند.

افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی

زنجبیل می‌تواند با دارو‌های خاصی که برای درمان بیماری‌های قلبی استفاده می‌شوند، مانند رقیق‌کننده‌های خون، تداخل داشته باشد و خطر خونریزی را افزایش دهد.

افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا

زنجبیل تولید صفرا را تحریک می‌کند که می‌تواند به بهبود هضم کمک کند. با این حال، برای افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا، این می‌تواند مشکل ساز باشد. صفرا در کبد تولید و در کیسه صفرا ذخیره می‌شود. هنگامی که کیسه صفرا ملتهب یا سنگ کیسه صفرا دارد، تولید صفرا مختل می‌شود و منجر به درد و ناراحتی می‌شود. زنجبیل می‌تواند با افزایش تولید صفرا، این وضعیت را تشدید کند، که می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتر شود.

افراد مبتلا به دیابت

زنجبیل سطح قند خون را کاهش می‌دهد، که می‌تواند برای افراد مبتلا به دیابت مفید باشد. با این حال، زنجبیل می‌تواند برای افرادی که دارو‌هایی برای کاهش سطح قند خون مصرف می‌کنند خطرناک باشد. زنجبیل می‌تواند با این دارو‌ها تداخل داشته باشد و باعث کاهش بیش از حد قند خون شود که منجر به هیپوگلیسمی شود.

زنان باردار

برخی شواهد نشان می‌دهد که چای زنجبیل نباید نزدیک به زایمان مصرف شود، زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. زنان باردار با سابقه سقط جنین، خونریزی واژینال یا مشکلات لخته شدن خون نیز باید استفاده از محصولات زنجبیل را متوقف کنند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!