لذت تابستانی: راههای خلاقانه برای تهیه دسرهای خوشمزه و خنک
در فصل تابستان، گرما و آفتاب ما را به دنبال نوشیدنیهای خنک و دسرهای تازه و خوشمزه میکند. دسرهای تابستانی عبارتند از دسرهایی که با استفاده از میوهها، بستنی و شیرینیها درست میشوند. این دسرها مخصوصاً با کمک بستنی، میوههای فصلی و مواد پودر ژلاتین، به راحتی در منزل قابل تهیه هستند.
یکی از دسرهای محبوب تابستانی، دسر پاناکوتا است که از ترکیب شیر، شکر، خامه، پودر ژلاتین و وانیل تهیه میشود. همچنین، بستنی خانگی، ژله بستنی لایهای، و بستنی سرخ شده نیز از دستورات محبوب تابستانی هستند.
به علاوه، انواع اسموتی، کیکهای مختلف میوهای، پاناکوتا با میوههای فصلی، و ترافل شکلاتی نیز از دسرهای خوشمزه و محبوب در فصل تابستان هستند. این دسرها با استفاده از مواد ساده و قابل دسترس قابل تهیه و تهیه شوند و از لذت خاص و خوشمزهای برای خوردن بهرهمند میکنند.
زمانی که فصل تابستان شروع میشود همه ما به دنبال نوشیدنی و دسرهای خنک هستیم. در این فصل انواع و اقسام نوشیدنی و دسرها با بستنی و میوههای تابستانی قابل درست کردن است. با درست کردن آنها در منزل میتوانید در دورهمیها از میهمانانتان پذیرایی کنید. دسرهای تابستانی معمولاً با میوهها و بستنی و مایعات درست میشوند. اکثر بچهها دسرهای تابستانی را دوست دارند و از خوردن آن لذت میبرند.
در این مقاله از مجله اینترنتی اکالا سعی داریم شما را با طرز تهیه آنها آشنا کنیم. با ما همراه شوید.
۱- دسر پاناکوتا
یک دسر خوشمزه و خاص برای فصل تابستان و بعد از غذا دسر ایتالیایی پاناکوتا است. این دسر از ترکیب شیر، شکر، خامه، پودر ژلاتین و وانیل است.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتا وانیلی:شیر ۱ پیمانهشکرنصف پیمانهخامه۴۰۰ گرمپودر ژلاتین۳ قاشق چای خوریوانیل نصف قاشق چای خوریدر مرحله اول برای درست کردن یک دسر پاناکوتا وانیلی خوشمزه، یک قابلمه با اندازه مناسب را تهیه کنید و ۱ پیمانه شیر را در آن بریزید.سپس قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، فقط لازم است که شیر گرم شود، به جوشیدن آن نیاز نیست. به حدی که انگشت دست را داخل شیر قرار میدهید انگشتتان نسوزد.سپس پودر ژلاتین را در شیر بریزید و به روش بن ماری بر روی بخار آب دائم هم بزنید تا ژلاتین گوله گوله نشود.
برای ادامهی طرز تهیه پاناکوتا وانیلی با میوههای تابستانی اینجا کلیک کنید.
همچنین برای تنوع میتوانید پاناکوتا را با انار درست کنید. برای تهیه آن به طرز تهیه پاناکوتا و دانههای انار سر بزنید.
۲- بستنی خانگی
همه ما تصور میکنیم که بستنی را حتما باید از بیرون خرید و درست کردن آن سخت است. اما ما با روشی آسان به شما طرز تهیه بستنی با ثعلب و بدون آن را آموزش خواهیم داد. بستنی را با میوههای تابستانی میتوانید درست کنید. یا به راحتی بستنی شکلاتی درست کنید.
همچنین بستنی سنتی زعفرانی نیز از بستنیهای خوشمزه و پر طرفداری است که با شیر، خامه، ثعلب، زعفران، گلاب، شکر و به همراه شیر پر چرب درست کنید.
برای طرز تهیه بستنی خانگی بر روی لینک کلیک کنید.
۳- ژله بستنی لایهای
ژله بستنی لایهای یکی از دسرهای خوشمزه تابستانی است که به راحتی میتوانید درست کنید. همچنین ژله رولی نیز به همراه بستنی یکی دیگر از دسرهای خوشمزه تابستانی است.
مواد لازم ژله بستنی لایهای:پودر ژله با طعمها و رنگهای مختلف۵ عددآب جوش۲ لیوانبستنی وانیلی۳ اسکوپنصف پودر ژلهی تمشک آبی را داخل ظرف ریخته و ۱.۲ لیوان آب جوش را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پودر در آب کاملا حل شود.وقتی پودر ژله کاملا حل شد یک اسکوپ بستنی وانیلی را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.سپس آن را داخل یخچال به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت قرار داده تا ژله خودش را خوب بگیرد.پس از آن ظرف را بیرون آورده تا لایهی دوم را درست کنید.
برای ادامه و مشاهدهی طرز تهیه ژله بستنی لایهای کلیک کنید.
۴- بستنی سرخ شده
یکی از دسرهای خوشمزه و فاتنزی برای پذیرایی از مهمان در فصل تابستان بستنی سرخ شده است.
برای تهیه این دسر خاص به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم بستنی سرخ شده:کورن فلکس۳ پیمانهبستنی وانیلی ۴۵۰ گرمپودر نارگیل۱ پیمانهروغن مایع۲ پیمانهدارچین۱ قاشق چای خوریشیر۱ قاشق غذا خوریتخم مرغ۲ عدددر مرحله ی اول برای تهیه بستنی سرخ شده، یک اسکوپ فلزی تهیه کنید و با استفاده از آن ۸ اسکوپ به صورت توپ از بستنی وانیلی در بیاورید.سپس اسکوپ های بستنی را در یک سینی بگذارید. برای اینکه بستنی شما خوب سفت شود، سینی را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید.در ظرفی دیگر کورن فلکس به همراه شیر، پودر نارگیل و دارچین با هم مخلوط کنید.
برای دیدن مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی سرخ شده اینجا کلیک کنید.
۵- فالوده شیرازی
فالوده به روشهای یزدی، کرمانی و شیرازی درست میشود. برای طعم و عطر بهتر فالوده، از عرقیاتی مثل نسترن، اسانس آلبالو و آبلیمو تازه استفاده میکنند.
مواد لازم فالوده شیرازی:شکر١۵٠ گرمآب١۶٠ گرمگلاب٢ قاشق غذاخوریلیمو تازه (اختیاری)۱ عددگلابنصف پیمانهشربت آلبالو (برای تزیین)به مقدار لازممواد لازم برای تهیه رشته فالوده:آب ولرم۴ پیمانهنشاسته گندم١٠٠ گرمابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و ۱۶۰ گرم آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، تا با هم مخلوط شوند. بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را هم بزنید تا در آب حل شود و صبر کنید تا آب شکر قوام پیدا کند.از روی حرارت بردارید و سریعگلاب رو اضافه کنید و مجدد هم بزنید. سپس بعد از سرد شدن شربت آن را در یک کاسه مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.بعد از دو ساعت از فریزر خارج کنید؛ باید شربت حالت یخ زده داشته باشد. با چنگال هم بزنید و مجدد بعداز هم زدن، ظرف رو در فریزر قرار بدید و این کار رو دوباره بعداز یک یا دو ساعت تکرار کنید.
برای آموزش رشته فالوده و نکات ریز آن به طرز تهیه فالوده شیرازی مراجعه کنید.
۶- دسر طالبی
دسر طالبی مخصوص فصل تابستان است. یک دسر ساده و خوشمزه با طالبی! برای تهیه این دسر از خامه صبحانه، طالبی، شکر، پودر ژلاتین و رنگ سبز خوراکی استفاده میکنیم.
مواد لازم دسر طالبی:طالبینصف یک طالبی بزرگ معادل با سه لیوان آب طالبی بدون شکرشکربه میزان لازم، بستگی به شیرینی طالبی و ذائقه شما دارهپودر ژلاتین۳ قاشق غذا خوریآب سرد برای ژلاتیننصف لیوانخامه صبحانه۱۲۵ میلی لیتر ( نصف پاکت صورتی)رنگ خوراکی سبز (دلخواه)چند قطرهژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید.سپس آن را روی بخار آب به روش بن ماری قرار دهید تا ژلاتین آب شود و گوله گوله نشود.طالبیها را در میکسر بریزید و کاملاً پوره کنید. کمی آب نیز به آن اضافه کنید.
برای مشاهدهی طرز تهیه دسر طالبی خوشمزه اینجا کلیک کنید.
۷- انواع میلک شیک
میلک شیکها طعم و مزههای مختلف و به روشهای مختلفی قابل درست کردن هستند. به همین منظور بهتر است در خانه با توجه به سلیقه خودتان این نوشیدنی خوشمزه را درست کنید. این یک دسر خوشمزه و لاکچری که برای پذیرایی از مهمان برای فصل تابستان مناسب است.
به طور مثال برای تهیه میلک شیک موز و انبه به مواد زیر نیاز داریم:
انبه رسیده۲ عددموز متوسط۱ عددبستنی وانیلی۱ پیمانهشیرنصف پیمانهشکر۲ قاشق غذاخورییخ خرد شدهچند تکه
برای تهیه این میلک شیک خوشمزه انبه و موز را به همراه دیگر مواد در مخلوط کن بریزید و میکس کنید. میلک شیک شما آماده است.
برای مشاهده مطلب طرز تهیه میلک شیکها اینجا کلیک کنید.
۸- پودینگ
پودینگ ترکیب شیر و شکر است و برای ژلهای شدن آنها از موادی مانند پودر ژلاتین، تخم مرغ و نشاسته ذرت استفاده میکنیم.
پودینگها انواع و طعمهای مختلفی دارند که در مقالهی طرز تهیه انوع پودینگ خوشمزه به آنها اشاره و دستور آن را آموزش دادهایم.
۹- کرم کارامل
اگر به دنبال یه دسر خوشمزه و ساده برای فصل تابستان هستید، کرم کارامل انتخاب خوبی است.
برای طرز تهیه این دسر به مواد زیر نیاز داریم:
شکر۳.۴ پیمانهآب۱.۴ پیمانهلیمو ترش۱ عددتخم مرغ ۶ عددشکر۱.۳ پیمانهشیر ۱ و ۳.۴ پیمانهخامهی صبحانه۳۰۰ گرموانیل۱.۴ ق چ خوریدر ابتدا کارامل را درست کرده و بعد از آن کرم آن را درست کنید. پس به یک ظرف که کف ضخیمی دارد، احتیاج دارید. از این ظرفها برای پخت انواع کرمها و سسها استفاده میشود. لیمو را از وسط نصف کرده و جدارهی ظرف را به لیمو آغشته کنید. این کار باعث میشود که کارامل در حین درست شدن شکرک نزند.۳.۴ پیمانه شکر را همراه با آب در ظرف ریخته و روی حرارت گذاشته تا تبدیل به کارامل شده و قهوهای طلایی شود. حالا شکر تبدیل به کارامل شده را کف قالبی به قطر ۲۰ سانتیمتر ریخته.ظرف را چرخانده تا کارامل در همه جای قالب به طور یکدست پخش شود. قالب را در جایی قرار داده تا کارامل داخل قالب سفت شود و بعد از اینکه کرم را درست کردید روی کارامل سفت شده بریزید.
برای ادامهی مطلب طرز تهیه کرم کارامل و درست کردن کرم آن بر روی لینک کلیک کنید.
۱۰- انواع اسموتی
اسموتی ها طعم های مختلف دارند و برای فصل گرما، بسیار مناسب است. اسموتی یک نوع نوشیدنی است که از ترکیب کردن میوهها بدست میآید. به این صورت که میوهها را قاچ زده، خرد کنید و به حالت یک نوشیدنی سفت درآورید. منظور آب و گوشت میوههای میکس شده است. از اسموتیهایی که میتوانید درست کنید، اسموتی گشنیز و آناناس، موز و شیر، ماست و توت فرنگی، نارنگی و توت فرنگی و … است.
به طور مثال برای طرز تهیه اسموتی موز و توت فرنگی به مواد زیر نیاز داریم:
موز٢عددشیر١ پیمانهتوت فرنگی١ پیمانهشکر١/٢ پیمانهوانیل١/۴ قاشق چایخورییخ١ پیمانهموز و توت فرنگی را خرد کنید و در فریزر بگذارید تا یخ بزند.توت فرنگی را در مخلوط کن بریزید و چند قالب یخ به آن اضافه کنید.وانیل را به آن اضافه کنید. شکر و شیر را نیز به آن اضافه کنید.
برای ادامهی مطلب طرز تهیه انواع اسموتی تابستانی از جمله اسموتی طرز تهیه موز و توت فرنگی اینجا کلیک کنید.
۱۱- کیک گیلاس
بی شک فصل تابستان با میوههای تابستانی آن مشهور است. یکی از دسرهای خوشمزه با گیلاس، کیک گیلاس است که به راحتی میتوانید درست کنید و در عصر تابستانی با یک لیوان چای میل کنید.
مواد لازم برای کیک گیلاس:تخم مرغ۳ عددشکر۲/۳ پیمانهوانیل۱/۴ قاشق چایخوریروغن مایع۱/۲ پیمانهماست غلیظ۱ پیمانهکره نرم شده در دمای محیط۶۰ گرمآرد۲/۵ پیمانهبکینگ پودر۱ قاشق چایخوری سر پرگیلاسبه مقدار لازم همه مواد اولیه رو یک ساعت قبل از یخچال در بیارین تا به دمای محیط برسن.گیلاسها رو بشورید و اجازه بدین کاملا خشک بشن و هسته گیلاسها رو در بیارید.آرد و بکینگ پودر رو با هم کاملا مخلوط و سه بار الک کنید و کنار بذارید.شکر و کره نرم شده رو داخل ظرفی بریزید و حدود ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک و روشن بشه.
برای ادامهی مطلب طرز تهیه کیک گیلاس به همراه نکات ریز آن بر روی لینک کلیک کنید.
۱۲- کوکتل توت فرنگی
دسر خوشمزه کوکتل که هم به صورت نوشیدنی و هم به عنوان دسر با طعمی خاص و دلنشین برای تابستان قابل درست کردن است. کوکتل توت فرنگی را با لیمو ترش، توت فرنگی و شربت آن درست میکنند.
مواد مورد نیاز جهت تهیه کوکتل توتفرنگی و لیمو:توتفرنگی ۱۰۰ گرمشربت توتفرنگی۱ قاشق غذاخوری (با توجه به ذائقه و مقدار شیرین بودن توتفرنگی قابل تغییر است) لیمویک عدددر اولین مرحله توتفرنگیها را درون مخلوطکن یا میکسر بریزید و حسابی آن را به شکل پوره تبدیل کنید.یک قاشق غذاخوری شربت توتفرنگی به آن اضافه کنید و در صورتی که شریت توتفرنگی طبیعی یا صنعتی نداشتید، میتوانید از شکر استفاده کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکتل توت فرنگی اینجا کلیک کنید.
۱۳- دسر انبه با پاناکوتای وانیلی
انبه یک میوه استوایی خوشمزه و مقوی است که برای دسرها به کار برده میشود. یکی از دسرهای خوشمزه با انبه را به شما آموزش خواهیم داد تا در فصل تابستان با خوردن آن لذت ببرید.
برای این دسر به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای پاناکوتای وانیلی:شیریک پیمانهشکرنصف پیمانهخامه صبحانهنصف پیمانهپودر ژلاتینیک و نیم قاشق غذاخوریآبیک چهارم پیمانه سر پروانیلیک چهارم قاشق چایخوریمواد لازم برای دسر انبه:انبه رسیده۲ عدد بزرگ یا سه عدد متوسطشیرنصف پیمانهآبنصف پیمانهپودر ژلاتیندو قاشق غذاخوریشکرنصف پیمانهخامه صبحانهنصف پاکت ( ۱۲۵ میلی لیتر)برای تهیه دسر انبه، ابتدا پودر ژلاتین را به روش بن ماری با آب جوش حل کنید. شکر و شیر و خامه را با هم حل کنید و هم بزنید. ظرف را روی شعله گاز قرار دهید تا گرم شود و دائم هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.وانیل را به شیر اضافه کنید. شیر که از دما افتاد ژلاتین را به آن اضافه کنید. پاناکوتای شما آمادست. آن را در لیوانهای یک اندازه ریخته و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
برای ادامه مطلب طرز تهیه دسر انبه و مشاهده مرحله به مرحله طرز تهیه آن اینجا کلیک کنید.
۱۴- کیک بستنی
اکثر افراد کیک را دوست دارند و چه بهتر که این کیک با بستنی برای تابستان همراه باشد.
برای طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم برای کیک بستنیکیک اسفنجی شکلاتییک عددبستنی ( طعم و رنگ دلخواه)به مقدار لازم ( ماکزیمم حدود یک لیتر بستنی)مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی و گاناش شکلاتی روی کیکتخم مرغ درشت ( سرد- دقیقا قبل از استفاده، از یخچال خارج شود)سه عددآرد سفیدصد و شصت و پنج گرمروغن مایعیک چهارم پیمانهشکرصد و بیست و پنج گرمپودر کاکائوپانزده گرمبکینگ پودریک قاشق چایخوریشربت بار یا عسلیک قاشق مربا خوریخامه صبحانهدویست و پنجاه میلی لیتر یا یک پاکتشکلات تخته ای۳۰۰ گرمبکینگ پودر و آرد سفید رو با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و کنار بزارید.پودر کاکائوی الک شده و روغن مایع رو مخلوط کنید، با قاشق هم بزنید تا پودر کاکائو داخل روغن کاملا حل بشود و دانه حل نشده کاکائو داخلش نماند.قالب مورد نظرتون رو چرب و آرد پاشی کنید و کف قالب، کاغذ روغنی بذارید.سفیده و زرده های تخم مرغ رو از هم جدا کنید و سفیدهها رو داخل ظرف تمیز و خشک و عاری از هر گونه چربی بریزید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه کیک بستنی اینجا کلیک کنید.
۱۵- کیک لیمو
لیمو در فصل تابستان خیلی فراوان و پر آب است. با این میوه ترش و پر خاصیت میتوانید، کیک آن را درست کنید.
برای تهیه کیک لیمو با سس آن به مواد زیر نیاز داریم:
مواد اولیه لازم برای تهیه کیک لیموکره١٠٠گرمآرد سفید١و٣/۴پیمانهشکر١ پیمانهشیر١ پیمانهتخم مرغ٣عددآب لیموی تازه١/۴ پیمانهزست لیمو (رنده پوست لیمو)٢ قاشق چای خوریبیکینگ پودر١ قاشق چای خوریابتدا برای تهیه باترمیلک نیاز به یک پیمانه شیر و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه یا سرکه سفید دارید. یک قاشق غذاخوری آبِ لیموی تازه را به یک پیمانه شیری که در دستور گفته شده اضافه کنید. یک ربع کنار بگذارید تا شیر بریده و غلیظ شود؛ باترمیلک آماده ست. آرد و بیکینگ پودر رو باهم الک کنید و کنار بگذارید.قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن و با دمای ١٨٠ درجه گرم کنید. کره را به همراه شکر در کاسهای بریزید و با همزن برقی کاملا هم بزنید.وقتی شکر و کره به خوبی با هم مخلوط شدند، تخم مرغها رو اضافه کنید.
برای ادامه طرز تهیه کیک لیمو بر روی لینک کلیک کنید.
۱۶- پاناکوتا انبه
با انبه دسرهای خوشمزهای میتوانید درست کنید. یکی از این دسرها پاناکوتای انبه است. این پاناکوتا را با ژله سفید آلوئه ورا درست کنید.
برای تهیه پاناکوتای انبه به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم پاناکوتای انبه:انبه ۲ عددپودر ژلاتین۴ قاشق غذاخوریخامه ۴ قاشق غذاخوریشیر ۱ لیواندر اولین مرحله پوست انبه را بگیرید و هسته آن را جدا کنید، آن را برش بزنید.انبه و خامه را درون مخلوطکن یا غذاساز بریزید و با چندین پالس، کاملا آن را به شکل پوره و یکدست تبدیل کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه پاناکوتای انبه با ژله سفید اینجا کلیک کنید.
۱۷- پاناکوتا طالبی
با طالبی یک دسر خوشمزه میتوانید درست کنید. پاناکوتای طالبی با طالبی، شیر، خامه صبحانه، پودر ژلاتین و … درست میشود.
مواد مورد نیاز جهت تهیه پاناکوتای طالبی:طالبی متوسط ۱ عدد (نیم کیلو)شیر یک دوم لیوانخامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوریپودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوریشیر یک لیوانوانیل یک چهارم قاشق چایخوریرنگ خوراکی سبز به دلخواهشکر ۲ قاشق غذاخوری (متناسب با میزان شیرینی طالبی)پودر ژلاتین را روی یک لیوان شیر بریزید و روی بخار کتری به روش بنماری حل کنید، در این مرحله به جای شیر میتوانید از آب نیز استفاده کنید.تکههای طالبی را داخل مخلوط کن بریزید.خامه، شکر، شیر (ٰ یک دوم لیوان) و ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و با مخلوط کن یا غذا ساز حسابی به هم بزنید تا مواد کاملاً یکسان و یکدست شوند.اگر تمایل داشتید که دسری با رنگ سبز پررنگتری داشته اشید در این مرحله میتوانید چندین قطره رنگ خوراکی سبز به مخلوط نهایی اضافه کنید.
برای ادامه مطلب طرز تهیه پاناکوتا طالبی اینجا کلیک کنید.
۱۸- موس لیمو
موسها به روشهای مختلفی درست میشوند؛ که غالبا در دستور تهیهی آنها زرده تخم مرغ یا سفیده و در روش های ساده تر فقط خامه فرم گرفته شیرین به کار میرود. موس لیمو هم مانندکیک لیمو، طعمی جالب و متفاوت نسبت به سایر دسرهای مشابه دارد!
مواد لازم برای تهیه کرم لیمو:زرده تخم مرغ٢عددتخم مرغ کامل٢ عددشکر٢/٣ پیمانهآب لیموترش تازه٣/۴ پیمانهزست لیموترش (رنده پوست لیمو)١ قاشق غذاخوریکره۵٠ گرمنمک١/٨ قاشق چایخوریدر قابلمهی مناسبی، زرده تخم مرغ و دو عدد تخم مرغ کامل را بریزید. شکر را به آن اضافه کنید، به خوبی با هم مخلوط کنید.سپس آب لیمو ترش را اصافه کنید، رنده پوست لیمو را هم بیفزایید. مواد را به خوبی ویسک (مخلوط) کنید، نمک را هم به مواد اصافه کنید.سپس قابلمه را روی حرارت کم قرار دهید و مرتب هم بزنید. پروسهی هم زدن مواد بین ٨ تا ١٠دقیقه حدودا طول میکشد.مدام مواد را هم بزنید تا زمانی که به غلظت فرنی برسد.
برای ادامه طرز مطلب طرز تهیه موس لیمو اینجا کلیک کنید.
۱۹- بستنی توتفرنگی ژلهای خانگی
بستنی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین دسرهای فصل تابستان است که در طعم و مزههای مختلفی در بازار یافت میشود. تهیه یک بستنی کاملا ارگانیک و سالم در خانه کار بسیار ساده و آسانی است و خوردن بستنی، با طعم میوه مورد علاقتان به صورت کاملا بهداشتی و سالم انرژی زیادی به شما میدهد.
مواد لازم بستنی توت فرنگی ژله ای:شکر۴ قاشق سوپ خوریشیر خشک قنادی۴ قاشق سوپ خوریژله توت فرنگی۱ بستهخامه شیرین شده قنادی۳۶۵ گرمآب یا شیریک و نیم پیمانهبرای آماده کردن بستنی توت فرنگی ژله ای شیر خشک قنادی رو داخل ظرفی بریزین و شکر رو بهش اضافه کنید.و با همزن دستی مخلوط کنید و بعد ژله توت فرنگی رو بهش اضافه کنید.و مخلوط کنید. شیر یا آب رو کم کم به مواد اضافه کنید.
برای مشاهده مراحل کامل طرز تهیه بستنی توتفرنگی ژلهای به روش خانگی بر روی لینک کلیک کنید.
۲۰- ترافل شکلاتی
ترافل، یکی از خوشمزهترین دسرهای شیرینی است که کودکان نیز از طرفداران پروپاقرص آنها هستند. مواد تشکیلدهنده بسیار ساده و در دسترسی دارند که شما میتوانید آنها را به اشکال مختلف با ظاهری بسیار جذاب و دلنشین در طعمهای متنوع تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم برای ترافل شکلاتی: شکلات تختهای تلخ یا سفید۴۰۰ گرم خامه صبحانه ۲۰۰ گرمترافلهای رنگی برای کاور کردنبه مقدار لازمکپسول شکلاتبه مقدار لازمابتدا شکلاتها را با کمک چاقو برش زده و تکهتکه کنید. آنها را به ظرف مناسب انتقال دهید و خامه را به آن اضافه کنید. کاملاً به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.در مرحله بعد ظرف را روی بخار کتری قرار میدهیم تا به روش بِنماری شکلاتها ذوب شوند. (روش بن ماری در حقیقت پخت یا تغییر شکل مواد با استفاده از گرمای بخار آب است.) زمان دهید تا مواد به خوبی مخلوط و یکدست شوند و به شکل مایع دربیایند.در این بازه زمانی چندین بار با کمک قاشق چوبی میتوانید مواد را بههم بزنید و زیر و رو کنید تا مطمئن شوید که تکههای شکلات کاملاً ذوب شدهاند.
روشهای زیادی برای تهیه ترافل وجود دارد، برای مشاهده طرز تهیه ترافل شکلاتی به همراه عکس و نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید بر روی لینک کلیک کنید.
۲۱- گلت توت فرنگی
گلت، یکی از دسرهای پرطرفدار فرانسوی است. لایه خمیری با شیرینی کم و لطیف که با انواع میوههای فصل طبخ میشود. خمیر گلت بافتی بسیار ترد و لطیف دارد و شما بدون نیاز به قالب مخصوصی در هر سایز و ابعادی که تمایل داشته باشید میتوانید آن را تهیه کنید.
مواد مورد نیاز جهت تهیه خمیر گلت: آرد ۱ و ۱/۳ پیمانهشکر ۳ قاشق غذاخورینمک ۱/۸ قاشق چای خوریکره ۱۰۰ گرمآب یخ ۲ تا ۳ قاشقمواد لازم برای تهیه فیلینگ درون گلت: توت فرنگی ۲۰۰ گرمشکر۳ تا ۴ قاشق (ذائقه ای)نشاسته ذرت ۱ قاشق چایخوریزرده تخم مرغ ۱ عددپودر قند برای تزیین در اولین مرحله آرد را دو تا سه بار الک کنید این کار در حفظ لطافت و ترد بودن خمیر گلت به شما بسیار کمک میکند.در مرحله دوم نمک و شکر را به آرد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن به هم زنید اگر تمایل ندارید گلت شما شیرین باشد میتوانید مقدار شکر کمتری اضافه کنید.در سومین مرحله کره به دمای محیط رسیده را درون غذاساز یا مخلوط کن بریزید و چندین پالس بزنید تا کره نرم شود توجه داشته باشید. در این مرحله کره را زیاد به هم نزنید چون این کار باعث میشود خمیر شما به روغن بیفتد.در چهارمین مرحله آرد را کمکم به کره اضافه کنید و همه موارد را با هم ترکیب کنید.
در ادامه برای مشاهده طرز تهیه گلت توتفرنگی بر روی کلیک کنید.
۲۲- چیزکیک زردآلو
چیز کیک زردآلو یک نوع دسر تابستانی خوشمزه است که برای تهیه آن معمولا از زردآلوی تازه خرد شده استفاده میشود. درست کردن این چیزکیک بسیار ساده است و از همین رو پیشنهاد میشود در اولین فرصت آن را آماده کنید.
برای تهیه این چیزکیک فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر آرد، کره سرد، شکر، تخم مرغ، بیکینگ پودر، زردآلو، بادام خرد شده، وانیل و پنیر ماسکارپونه یا خامهای نیاز دارید.
مراحل تهیه چیزکیک زردآلو
مراحل تهیه چیزکیک زردآلو به شرح زیر است:
برای شروع باید آرد، کره سرد، شکر و بیکینگ پودر را در غذاساز بریزید و دستگاه را با دور متوسط روشن کنید تا خمیری شبیه به خرده نان ایجاد شود. در ادامه تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید. دستگاه را دوباره روشن کنید تا تخم مرغ به طور کامل با خمیر ترکیب شود.در این مرحله باید یک سوم خمیر را جدا کنید و در فریزر بگذارید. بقیه خمیر را در نایلون پلاستیکی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. در این مرحله خمیر بافت نرمی دارد و کمی شل است.سپس زردآلوها را بشویید و آنها را از وسط نصف کنید. در ادامه هسته زردآلوها را جدا کنید و آنها را برای تهیه چیز کیک کنار بگذارید.برای درست کردن لایه پنیری باید پنیر ماسکارپونه یا خامهای را با تخم مرغ، شکر، آرد سمولینا و وانیل ترکیب کنید. سپس مواد را با همزن دستی یا برقی بزنید تا کاملا یکدست شوند.
برای ادامه رسپی این دسر خوشمزه و مجلسی روی لینک طرز تهیه چیزکیک زردآلو کلیک کنید.
امیدوارم از طرز تهیه دسرهای تابستانی خوشتان آمده باشد. برای مشاهدهی دیگر دسرها به سرویس آشپزی سری بزنید.