تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سرکاری و جذاب: طریقه آسان برای درست کردن یک کوکو دو رنگ در مراسم‌های رسمی!

کوکو دو رنگ، یکی از غذاهای ایرانی محبوب است که از ترکیب کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی تهیه می‌شود. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیر، گزینه‌ی عالی برای مهمانی‌ها و جشن‌ها محسوب می‌شود. برای تهیه این کوکو، ابتدا باید سیب‌زمینی‌ها را بپزیم و له کنیم، سپس با تخم‌مرغ، پیاز، آرد و ادویه‌ها مخلوط کرده و مایه کوکو سیب زمینی را آماده می‌کنیم. هم‌چنین، برای مایه کوکو سبزی نیز سبزیجات مختلف را خرد کرده و با ادویه‌ها و تخم‌مرغ مخلوط کرده و آماده می‌کنیم. در مرحله‌ی بعد، مایه کوکو سیب زمینی را در تابه بریزیم و روی آن مایه کوکو سبزی را قرار دهیم و آن را بپزیم تا طلایی شود. در نهایت، کوکو را برگردانده و آماده سرو کنیم. این غذا می‌تواند با سالاد و سس‌های مختلف متنوع شود و لذت آن را دوچنان کند.

کوکوی دو رنگ، یکی از غذاهای ایرانی پرطرفدار و خوشمزه است که از ترکیب کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی تهیه می‌شود. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلنشین، انتخابی عالی برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه کوکوی دو رنگ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کوکو سیب زمینی

مواد لازم جهت تهیه کوکو سیب زمینی به شرح زیر است:

سیب زمینی ۴ عدد متوسطتخم مرغ۳ عددپیاز۱ عدد متوسطآرد سفید۲ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمروغن سرخ کردنی به مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه کوکو سبزی

مواد لازم جهت تهیه کوکو سبزی به شرح زیر است:

سبزی کوکو (گشنیز، جعفری، ترخون، شوید، تره و مرزه)۳۰۰ گرمسیر۱ حبهگردوی خرد شده۲ قاشق غذاخوریزرشک۲ قاشق غذاخوریتخم مرغ۲ عددآرد سفید۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم

مراحل تهیه کوکوی دو رنگ

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو ۲۰-۳۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۵ نفر است.درجه سختی تهیه این کوکو در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی و پیاز

سیب زمینی‌ها را پوست کنده و به صورت مکعبی خرد کنید. سیب زمینی‌های خرد شده را در آب جوش بریزید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. پس از پخت، سیب زمینی‌ها را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شوند.

سپس سیب زمینی‌های پخته شده را در یک کاسه بزرگ له کنید. این کار باعث می‌شود کوکو سیب زمینی شما لطیف و خوشمزه شود.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز یا میکسر پیاز را پوره کنید. پوره پیاز را درون صافی بریزید و آب اضافی آن را به خوبی بگیرید.

مرحله دوم: آماده سازی مایه کوکو سیب زمینی

تخم مرغ‌ها، پیاز رنده شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به سیب زمینی‌های له شده اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله سوم: آماده سازی مایه کوکو سبزی

سبزی کوکو را پاک کرده و بشویید. سپس آن را به صورت ساطوری ریز خرد کنید. این کار باعث می‌شود کوکو سبزی شما عطر و طعم بهتری داشته باشد.

سیر را رنده کنید. گردو را به صورت ریز خرد کنید. زرشک را نیز به مدت ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شود.

در یک کاسه، سبزی کوکو، سیر رنده شده، گردو، زرشک، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.

بیشتر بخوانید: کوکو رو به روش ۷ لشکر درست کن!

مرحله چهارم: پخت کوکو دو رنگ

یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری روغن سرخ کردنی در تابه بریزید. سپس مایه کوکو سیب زمینی را در تابه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

روی مایه کوکو سیب زمینی، مایه کوکو سبزی را بریزید. به آرامی تابه را بچرخانید تا مایه کوکو به طور یکسان پخش شود.

درب تابه را بگذارید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا کوکو خودش را بگیرد و زیر آن طلایی شود. سپس کوکو را برگردانید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.

کوکو دو رنگ را از تابه خارج کرده و در یک ظرف مناسب قرار دهید. می‌توانید کوکو را با گوجه فرنگی، خیارشور، زیتون، ماست و یا سس‌های مختلف طعم کوکو را متنوع کنید.

توجه: میزان روغن سرخ کردنی را کم کنید. کوکو دو رنگ را می‌توانید کم‌چرب و رژیمی تهیه کنید. برای این کار از تابه رژیمی استفاده کنید و یا کف تابه را با یک لایه نازک روغن چرب نمایید.

از قالب‌های کوکو برای شکل‌دهی زیبا استفاده کنید. اگر می‌خواهید کوکو دو رنگ شما مجلسی‌تر به نظر برسد، می‌توانید از این قالب‌های مخصوص کمک بگیرید.

با رسپی‌ای که در این مطلب از مجله آشپزی تک فاندر اختیارتان قرار دادیم، شما می‌توانید به راحتی یک کوکوی دو رنگ مجلسی، خوشمزه و حرفه‌ای در منزل تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن در کنار عزیزانتان نهایت لذت را ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!