تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

استفاده از انواع مختلف قهوه سرد؛ ورود به دنیای منحصر به فرد قهوه با طعم های جدید

قهوه سرد یک نوشیدنی بسیار محبوب در فصل تابستان است که به دلیل خنک بودن و طعم خوشایندش، جزء محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در جهان شناخته می‌شود. در حقیقت، این نوشیدنی که از قرن هفدهم میلادی در الجزایر شکل گرفته، امروزه با تنوع بیشتری در بازار عرضه می‌شود.

در مقاله حاضر، انواع مختلفی از قهوه‌های سرد معرفی شده است، از جمله آیس کافی، قهوه سرد دم، فراپاچینو، شیک قهوه، آفوگاتو، قهوه نیترو، قهوه سرد ویتنامی، قهوه سرد یونانی، قهوه سرد ایرلندی و دالگونا قهوه. هر کدام از این انواع قهوه سرد، طعم و خصوصیت خاص خود را دارند و به دلیل تنوع ویژه‌ای که دارند، مورد توجه مردم بسیاری قرار گرفته‌اند.

همچنین، در انتهای مقاله به نکاتی که برای تهیه بهترین قهوه‌های سرد باید رعایت شود، پرداخته شده است. با توجه به این نکات، هر کسی می‌تواند به راحتی قهوه سرد مورد علاقه خود را تهیه کرده و از نوشیدنی خنک و مطبوعی در فصل گرم تابستان لذت ببرد. در نهایت، مقاله به اتمام می‌رسد با آرزوی آنکه اطلاعات ارائه شده، برای خوانندگان مفید واقع شود و آن‌ها از انتخاب قهوه سرد مناسب برای خود لذت ببرند.

در گرمای طاقت فرسای تابستان، هیچ چیز دلچسب تر از نوشیدن یک قهوه سرد و گوارا نیست. در این مقاله از تک فانبلاگ قصد داریم به معرفی انواع قهوه های سرد، طرز تهیه و تاریخچه مختصری از آن‌ها بپردازیم.

۱۰ نوع قهوه سرد برای خنک شدن در گرمای تابستان

تاریخچه قهوه‌های سرد به قرن هفدهم میلادی در الجزایر بر می‌گردد. در آن زمان، قهوه را با آب سرد مخلوط می‌کردند تا در گرمای هوا خنک بماند. در قرن نوزدهم، قهوه‌های سرد در ایالات متحده محبوبیت یافتند و به عنوان یک نوشیدنی خنک کننده در تابستان سرو می‌شدند.

در دهه‌های اخیر، قهوه‌های سرد با تنوع و خلاقیت بیشتری روانه بازار شده‌اند و به یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های قهوه در جهان تبدیل شده‌اند. در ادامه ۱۰ نوع قهوه سرد خوشمزه و پرطرفدار را به شما خواهیم کرد.

۱- آیس کافی (Iced Coffee)

ساده‌ترین و رایج‌ترین نوع قهوه سرد آیس کافی است که با دم کردن قهوه به روش معمول و سپس خنک کردن آن با یخ تهیه می‌شود. می‌توانید آن را به تنهایی یا با شیر، شکر یا طعم دهنده‌های دلخواهتان میل کنید.

۲- قهوه سرد دم (Cold Brew Coffee)

قهوه سرد دم با خیساندن قهوه آسیاب شده در آب سرد به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت تهیه می شود. طعمی ملایم تر و اسیدیته کمتری نسبت به قهوه معمولی دارد. می توانید آن را به تنهایی یا با شیر، شکر یا طعم دهنده های دلخواهتان میل کنید.

۳- فراپاچینو (Frappe)

یک نوشیدنی قهوه سرد و یخ زده است که با اسپرسو، شیر، یخ، شکر و طعم دهنده های مختلف مانند شکلات، وانیل یا کارامل تهیه می شود. طعمی شیرین و خامه ای دارد و برای کسانی که به دنبال یک نوشیدنی خنک و پر انرژی هستند، ایده آل است.

۴- شیک قهوه (Coffee Shake)

شیک قهوه شبیه به میلک شیک است که با قهوه، شیر، بستنی و طعم دهنده های دلخواهتان تهیه می شود. طعمی شیرین، خامه ای و خنک دارد و یک گزینه عالی برای دسر یا میان وعده است.

بیشتر بخوانید: روش‌های خلاقانه برای استفاده از تفاله قهوه

۵- آفوگاتو (Affogato)

آفوگاتو یک دسر قهوه ایتالیایی است که با یک اسکوپ بستنی وانیلی و یک شات اسپرسو داغ تهیه می شود. گرمای اسپرسو باعث ذوب شدن بستنی و ایجاد یک طعم دلچسب می شود.

۶- قهوه نیترو (Nitro Coffee)

قهوه نیترو با دم کردن قهوه سرد در حضور نیتروژن تهیه می‌شود. نیتروژن به قهوه طعمی خامه ای و بافتی شبیه به آبجو می دهد. می توانید آن را به تنهایی یا با شیر، شکر یا طعم دهنده های دلخواهتان میل کنید.

۷- قهوه سرد ویتنامی (Vietnamese Iced Coffee)

قهوه سرد ویتنامی با قهوه روبوستا، شیر غلیظ شده و یخ تهیه می شود. طعمی قوی و تلخ دارد و معمولاً با یک صافی فلزی سرو می شود.

۸- قهوه سرد یونانی (Freddo Espresso)

با اسپرسو، شیر سرد و شکر تهیه می شود. طعمی خامه ای و شیرین دارد و معمولاً در یک لیوان بلند سرو می شود.

بیشتر بخوانید: راهکاری ساده برای خوشمزه‌تر کردن قهوه!

۹- قهوه سرد ایرلندی (Irish Coffee)

با قهوه، شکر، ویسکی ایرلندی و خامه زده شده تهیه می شود. طعمی گرم و دلچسب دارد و برای شب های سرد زمستان ایده آل است.

۱۰- دالگونا قهوه (Dalgona Coffee)

یک قهوه فوری خامه ای است که با قهوه فوری، شکر، آب جوش و شیر تهیه می شود. طعمی شیرین و کاراملی دارد و به خاطر ظاهر خامه ای و پف کرده اش معروف است.

علاوه بر این ۱۰ نوع، قهوه های سرد دیگری نیز وجود دارند که می توانید با کمی خلاقیت و ابتکار آن‌ها را امتحان کنید.

نکاتی که برای تهیه قهوه‌های سرد باید بدانید!

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه قهوه‌های سرد اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای داشتن یک قهوه معطر و خوش طعم باید از قهوه با کیفیت و تازه استفاده کنید.قهوه را به طور کامل و یکنواخت آسیاب کنید.از آب تصفیه شده استفاده کنید.قهوه را به مدت کافی خنک کنید.قهوه را بلافاصله پس از تهیه سرو کنید.با طعم دهنده های مختلف مانند شیر، شکر، شربت، ادویه جات و عصاره ها قهوه خود را طعم دار کنید.

با امتحان انواع مختلف قهوه های سرد می توانید قهوه مورد علاقه خود را پیدا کنید و از طعم خنک و دلچسب آن در هر فصلی لذت ببرید.

قهوه های سرد نه تنها طعمی خنک و منحصر به فرد دارند، بلکه تنوع زیادی نیز دارند و می توانند هر سلیقه‌ای را راضی کنند. امیدوارم این لیست از مجله دانستنی تک فانبرایتان مفید واقع شود و برای خنک شدن در گرمای تابستان با قهوه های سرد لذت ببرید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!