تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

رمانتیک و لذت بخش: طرز تهیه دسر فرانسوی و شیرین کلافوتی گیلاس

کلافوتی گیلاس یک دسر سنتی فرانسوی است که به عنوان یک میان‌ وعده یا دسر لذیذ بین مردم سراسر جهان محبوبیت یافته است. این دسر با ظاهر ساده و طعم دلنشین خود میتواند گزینه‌ی مناسبی برای لذت‌بردن در هر زمانی باشد.

برای تهیه این دسر، ابتدا گیلاس‌ها را بشویید و پس از خشک کردن، هسته آن‌ها را جدا کنید. سپس مایه‌ی کلافوتی را با مخلوط کردن آرد، شکر، تخم مرغ، شیر، وانیل و کره آماده کنید. این مایه باید به‌طوری باشد که نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد.

سپس گیلاس‌ها بدون هسته را در قالب چرب کرده و روی آن‌ها مایه کلافوتی را بریزید. این قالب را در فر گرم شده قرار دهید تا کلافوتی پخته و طلایی شود. سرانجام، دسر خنک شده را با کمی پودر قند تزیین کرده و به عنوان میان‌ وعده یا دسر سرو کنید.

در نهایت، می‌توانید با تزیین‌های مختلف مانند خامه، میوه یا سس‌های مختلف، ظاهر و طعم دسر را تغییر دهید و لذت بردن از این دسر فرانسوی را تجربه کنید.

کلافوتی گیلاس، یک دسر سنتی فرانسوی است که با ظاهری ساده و طعمی دلنشین، به عنوان یک میان وعده یا دسر لذیذ در بین مردم سراسر جهان محبوبیت یافته است. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه کلافوتی گیلاس را به صورت مرحله به مرحله و با نکات آشپزی ارائه می‌کنیم تا شما بتوانید به راحتی این دسر خوشمزه را در منزل خود بپزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه کلافوتی گیلاس

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این دسر ۵۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.

مواد لازم جهت تهیه کلافوتی گیلاس

گیلاس ۵۰۰ گرم (بدون هسته)آرد ۱۰۰ گرمشکر ۱۰۰ گرمتخم مرغ ۳ عددشیر۲۵۰ میلی لیتروانیل۱ قاشق چای خوریکره۵۰ گرمپودر قند به مقدار دلخواه (برای تزیین)

مرحله اول : آماده سازی گیلاس

گیلاس‌ها را بشویید و به خوبی خشک کنید.

با استفاده از یک هسته گیر، هسته گیلاس‌ها را جدا کنید.

از گیلاس‌های تازه و طعم ترش و ملس استفاده کنید. گیلاس‌های بیش از حد رسیده ممکن است در حین پخت له شوند و ظاهر نامطلوبی به کلافوتی بدهند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک گیلاس

مرحله دوم : تهیه مایه کلافوتی

در یک کاسه بزرگ، آرد و شکر را با هم مخلوط کنید. از آرد سفید قنادی استفاده کنید تا کلافوتی لطیف و پوک شود. تخم مرغ‌ها و شیر را به دمای محیط برسانید تا با مواد دیگر به خوبی مخلوط شوند.

تخم مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن، مخلوط را به خوبی هم بزنید تا یکدست شود. شیر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه‌ای صاف و روان به دست آید.

کره را به طور کامل ذوب کنید و به آرامی مخلوط کنید تا با مواد دیگر ترکیب شود.

مایه کلافوتی باید نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق باشد. اگر مایه خیلی غلیظ باشد، کلافوتی سفت می‌شود و اگر خیلی رقیق باشد، کلافوتی پخته نمی‌شود.

مرحله سوم : پخت کلافوتی

قبل از شروع به پخت ، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید تا به خوبی گرم شود.

قالب مورد نظر را با کره چرب کنید.

گیلاس‌های بدون هسته را در کف قالب بچینید. مایه کلافوتی را به طور یکنواخت روی گیلاس‌ها بریزید.

قالب را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه قرار دهید تا کلافوتی پخته و طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که اگر کلافوتی را بیش از حد بپزید، خشک و سفت می‌شود.

مرحله چهارم: سرو کلافوتی

قبل از سرو، کلافوتی را از فر خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود. سپس به دلخواه با کمی پودر قند دسر را تزیین کنید.

کلافوتی گیلاس را می‌توانید گرم یا سرد به عنوان صبحانه، میان وعده یا دسر سرو کنید.

در تهیه کلافوتی گیلاس به ۳ نکته زیر دقت داشته باشید:

 در صورت تمایل، می‌توانید مقداری آرد ذرت یا نشاسته ذرت به مایه کلافوتی اضافه کنید تا غلیظ‌تر شود. برای تزیین کلافوتی، می‌توانید از خامه فرم زده، برش‌های میوه یا سس‌های مختلف مانند سس کارامل یا سس شکلات استفاده کنید.می‌توانید از میوه‌های دیگر مانند توت فرنگی، هلو یا زردآلو به جای گیلاس در این دسر استفاده کنید.

شما می‌توانید به راحتی کلافوتی گیلاس را در منزل خود تهیه کنید و از این دسر فرانسوی خوشمزه و لذیذ در کنار عزیزانتان لذت ببرید. امیدواریم که آموزش ساده و کامل فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای کیک پزی قرار گرفته باشد.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!