راز تهیه بورانی اسفناج: دستور کامل یک غذای شور و خوشمزه
برای تهیه بورانی اسفناج ، ابتدا باید اسفناجها را در قابلمهای بر روی حرارت گاز قرار داد. سپس سیر رنده شده را به آن اضافه کرد و زمانی که اسفناجها کمی نرم شدند آب آنها خارج شود. بعد از خنک شدن اسفناج، ماست، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و قبل از سرو در یخچال قرار دهید. بورانی اسفناج میتواند به عنوان یک غذای کامل سرو شود یا همچنین به عنوان همراه وعدههای سبک شام یا پیش غذا معرفی شود. این غذا به دلیل طعم و عطر بینظیر و خواص مخصوص خود بسیار محبوب است و به صورت سریع و ساده تهیه میشود. ترکیب منحصر به فرد اسفناج، سیر و ماست این غذا را منحصر بفرد کرده است. در صورت عدم تمایل به طعم سیر، میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
تهیه این غذای ساده و مقوی خیلی راحت و سریع درست میشود.
به گزارش همشهری آنلاین، علاوه بر طعم و عطر بی نظیر آن بسیار پرخاصیت است، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله از دستور زیر استفاده کنید.
بورانی اسفناج
تعداد نفرات: ۲ تا ۳ نفر
مدت زمان آماده سازی: نیم ساعت
مدت زمان پخت: نیم ساعت
مناسب: بزرگسالان
مواد لازم:
اسفناج: ۶ پیمانه
سیر رنده شده: ۲ حبه
ماست: ۲ و نیم پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا اسفناجها را داخل قابلمه بر روی حرارت گاز قرار دهید.
۲. زمانی که اسفناجها کمی نرم شد، سیر را به آن اضافه کنید.
۳. بین ۵ تا ۱۵ دقیقه نیاز هست تا آب اسفناج خارج شود بنابراین وقتی آب اسفناج خارج و بخار شد، آن را از روی حرارت بردارید.
۴. پس از خنک شدن اسفناج، سایر مواد را به آن اضافه کنید. البته قبل از سرو بورانی اسفناج، آن را در داخل یخچال بگذارید.
نکته:
برای افرادی که طعم سیر را دوست ندارند، پودر سیر جایگزین مناسبی است.
بورانی اسفناج به صورت غذا کامل یا همراه وعده سبک شام یا پیش غذا سرو میشود.