8 میوه که بهترین طعم و ترکیب رنگها را در خوردن خود نشان میدهند
نگهداری میوه در یخچال برای افزایش ماندگاری آن یک راهکار خوب بهنظر میرسد، اما واقعیت این است که همه میوهها برای نگهداری در یخچال مناسب نیستند و ممکن است کیفیت آنها کاهش یابد یا حتی سریعتر خراب شوند. در این مقاله، از وبسایت تک فانبلاگ، 8 نوع میوه که نباید در یخچال نگهداری شوند بررسی شده است.
اولین نوع میوه که برای نگهداری در یخچال مناسب نیست، خربزه و طالبی است. این دو میوه باید در دمای اتاق و دور از فشار و گرما نگهداری شوند. همچنین، موز نیز باید در دمای اتاق نگهداری شود تا از خراب شدن زودرس آن جلوگیری شود. انبه، مرکبات، آناناس، آووکادو، و هلو نیز از میوههایی هستند که بهتر است در دمای اتاق و خارج از یخچال نگهداری شوند تا از از دست دادن کیفیت و طعم آنها جلوگیری شود.
به طور کلی، میوههای گرمسیری برای نگهداری در یخچال مناسب نیستند و بهتر است آنها در محیط خارج از یخچال نگهداری شوند تا طعم و بافت آنها حفظ شود و بهترین نتیجه در مصرف آنها حاصل شود.
نگهداری میوه در یخچال یک راهکار ساده برای افزایش ماندگاری آن است، اما حقیقت این است که نگهداری همه میوهها در یخچال چنین تاثیری ندارد و گاهی اوقات این کار موجب کاهش کیفیت میوه میشود و نتیجه عکس دارد. در این مقاله از بخش سبک زندگی تک فانبلاگ میتوانید با ۸ میوه که نباید در یخچال نگهداری شوند آشنا شوید.
کدام میوهها نباید در یخچال نگهداری شوند؟
نگهداری برخی میوهها در یخچال موجب میشود تا بافت آنها به صورت سفت و نرسیده باقی بماند و در برخی مواقع حتی سریعتر خراب شوند. در ادامه این بخش به ۸ میوه که نباید در یخچال نگهداری شوند، اشاره شده است.
۱- خربزه و طالبی
خربزه و طالبی از آن دسته میوههایی هستند که در یخچال بافت خود را از دست میدهند و زود خراب میشوند. برای نگهداری انواع خربزه و طالبی بهتر است آنها را در روی میز آشپزخانه و دور از گرما و فشار قرار دهید. به خاطر داشته باشید که قرار دادن خربزه در یخچال موجب کاهش آنتیاکسیدانهای موجود در آن میشود.
بعد از برش این میوه باید روی آن را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بعد آن را در یخچال قرار دهید تا میوه آب خود را از دست ندهد. بهتر است بعد از برش دادن خربزه و طالبی حداکثر تا ۳ روز بعد از آنها استفاده کنید.
۲- هندوانه
هندوانه نیز درست مثل انواع خربزه و طالبی باید قبل از برش، در پیشخوان و بیرون از یخچال نگهداری شود. قرار دادن هندوانه در یخچال موجب میشود تا این میوه سریعتر خراب شود و طعم و بافت خود را ز دست بدهد. بعد از برش دادن هندوانه باید آن را در یک ظرف بریزید یا با کیسه پلاستیکی بپوشانید و در یخچال بگذارید.
بیشتر بخوانید: چه میوه هایی را نباید کنارهم قرار دهیم؟
۳- موز
موز از آن میوههایی است که اگر در یخچال بماند، زودتر سیاه و خراب میشود. این میوه گرمسیری نسبت به هوای سرد حساس است و برای این که طعم و بافت خود را حفظ کند، باید در دمای اتاق نگهداری شود. قرار دادن موز در یخچال موجب سیاه شدن پوست آن میشود و در این شرایط بهتر است از موز برای تهیه دسر و اسموتی استفاده کنید.
۴- انبه
انبه یکی دیگر از میوههای گرمسیری است که بهتر است در پیشخوان آشپزخانه نگهداری شود. قرار دادن این میوه در یخچال موجب میشود تا سریعتر سیاه و خراب شود و کیفیت خود را از دست بدهد. زمانی که انبه به خوبی رسید و نرم شد، میتوانید آن را در یخچال بگذارید و در سریعترین زمان ممکن مصرف کنید.
۵- مرکبات
شاید عجیب به نظر برسد، اما مرکباتی مثل لیمو، پرتقال، گریپ فروت و لیمو ترش نباید در یخچال نگهداری شوند. این میوهها پس از چیده شدن به رسیدن ادامه نمیدهند و نگهداری آنها در محیط بیرون از یخچال موجب افزایش ماندگاریشان میشود. برای نگهداری مرکبات باید آنها را در آشپزخانه و دور از فشار و گرما قرار دهید.
بیشتر بخوانید: چطوری باید میوه های تابستانی را فریز کرد؟
۶- آناناس
آناناس یک میوه گرمسیری است و میوههای گرمسیری نباید در یخچال نگهداری شوند. این میوهها در دمای اتاق به رسیدن ادامه میدهند و طعم بهتری پیدا میکنند. بنابراین بهتر است آناناس را در پیشخوان آشپزخانه بگذارید تا کاملا رسیده و آبدار شود و سپس آن را در عرض چند روز مصرف کنید.
۷- آووکادو
قرار دادن آووکادو در یخچال موجب از دست رفتن طعم و بافت آن میشود. بهتر است این میوه را در بیرون از یخچال و روی پیشخوان نگهداری کنید و اگر دوست دارید آن را خنک میل کنید، تنها ۳۰ دقیقه قبل از مصرف آن را در یخچال بگذارید و بعد مصرف کنید. در صورتی که آووکادو به خوبی رسیده یا خرد شده است، حتما آن را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود.
۸- هلو
هلو تا زمانی که نرسیده است، بافت سفتی دارد و مزه آن چندان جالب نیست. برای این که هلو به خوبی برسد و نرم شود، میتوانید برای چند روز آن را در فضای بیرون از یخچال قرار دهید و سپس مصرف کنید. فراموش نکنید که قرار دادن هلوی نرسیده در یخچال، مانع رسیدن میوه میشود. برای نگهداری هلوی رسیده میتوانید آن را در یخچال قرار دهید و ظرف چند روز مصرف کنید.
در این مقاله به ۸ میوه که نباید در یخچال نگهداری شوند، اشاره شد. به خاطر داشته باشید که اگر میوه به خوبی رسیده و نرم باشد، بهتر است آن را در یخچال قرار دهید و در کوتاهترین زمان مصرف کنید. بعد از خرد کردن همه میوهها نیز باید آنها را در ظروف در بسته یا کیسه پلاستیکی قرار دهید و در یخچال بگذارید.
منابع: turnto23، bonappetit
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…