تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

نکات طلایی تهیه شیرینی شطرنجی برای مهمانی های نوروزی

شیرینی شطرنجی یکی از شیرینی‌های محبوبی است که توسط بسیاری از افراد تهیه و مصرف می‌شود. این شیرینی با ترکیبی از طعم کاکائو و عطر وانیل بسیار خوشمزه و جذاب است. ترکیب این دو مواد در کنار هم باعث ایجاد یک شیرینی با طعم عالی و جذاب می‌شود. طرز تهیه این شیرینی نیز بسیار ساده است و با استفاده از مواد اولیه که به راحتی قابل تهیه هستند، می‌توانید این شیرینی را در خانه تهیه کنید.

به طور خلاصه، برای تهیه شیرینی شطرنجی ابتدا پودر قند را الک کرده، سپس با کره و وانیل مخلوط کرده و آرد و نمک را به آرامی اضافه کرده و خمیر را آماده می‌کنیم. سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و یک قسمت را با کاکائو و دیگری را با آرد مخلوط کرده و شکل‌دهی می‌کنیم. سپس خمیرها را مدتی در یخچال استراحت می‌دهیم و سپس پخت می‌کنیم.

از آنجا که آموزش تهیه این شیرینی بسیار ارزشمند است، پیشنهاد می‌شود تا این شیرینی را در منزل تهیه کرده و لذت ببرید.

شیرینی شطرنجی، یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و جذابی است که طرفداران زیادی دارد و در ابعاد مختلف با مواد اولیه بسیار ساده و در دسترسی قابل تهیه است. ترکیب طعم کاکائو و عطر وانیل در کنار هم موجب جذابیت بیشتر این شیرینی شده است.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ طرز تهیه شیرینی شطرنجی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکات مهمی که در تهیه این شیرینی باید بدانید به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه‌ باشید.طرز تهیه شیرینی شطرنجیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه، استراحت خمیر و‌ تهیه این شیرینی ۱-۲ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۲۵-۲۰ عدد شیرینی به شما می‌دهد.درجه سختی تهیه این شیرینی در دسته بندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه شیرینی شطرنجی:کره۱۶۰ گرمپودر قند۱۱۵ گرمآرد سفید قنادی۳۱۵ گرموانیل۱ قاشق چای‌خورینمک۱ پنسپودر کاکائو۱۵ گرممرحله اول: آماده سازی پودر قندپودر قند را از الک رد کنید. الک کردن پودر قند موجب گرفتن ناخالصی‌های آن می‌شود.این کار در نهایت بافت شیرینی شما را نرم و لطیف‌تر می‌کند.مرحله دوم: ترکیب کره و پودر قندکره به دمای محیط رسیده را درون ظرف مناسبی بریزید.پودر قند الک شده را به آن اضافه کنید و مواد را با دور تند همزن برقی ۵-۸ دقیقه به هم بزنید تا به خوبی کره روشن و حجیم شود.توجه داشته باشید که در این بازه زمانی چندین بار باید مواد درون ظرف را دورگیری کنید.مرحله سوم: افزودن وانیلوانیل را به ترکیب مواد درون ظرف اضافه کنید.۱-۲ دقیقه دیگر با دور تند همزن برقی مواد را به هم زنید تا عطر وانیل به خوبی در خمیر شما پخش شود.مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشک۳۰۰ گرم از آرد سفید قنادی و نمک را با هم ترکیب کنید.ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.الک کردن آرد موجب هوادهی شدن ذرات آرد می‌شود که در نهایت بافت شیرینی شما را نرم و لطیف می‌کند.ترکیب آرد و نمک را کم‌کم به مواد شیرینی اضافه کنید.مواد را به آرامی به هم زنید در این مرحله خمیر شما کمی حالت چسبنده و شل دارد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی کربیچ به روش یونانیمرحله پنجم: تقسیم خمیرزمانی که خمیر نرم و لطیفی حاصل شد خمیر را به دو نیمه مساوی تقسیم کنید.به نیمی از خمیر ۱۵ گرم پودر کاکائو را اضافه کنید و مواد را به هم زنید تا پودر کاکائو به خوبی به خورد مواد رود و‌ خمیر شما رنگ گیرد.به نیمه دیگر خمیر ۱۵ گرم آرد را اضافه کنید و خمیر را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.مرحله ششم: استراحت دادن خمیرهر کدام از خمیرها را درون پلاستیک فریزر گذارید و سطح خمیر را صاف کنید.خمیرها را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه درون یخچال استراحت دهید.مرحله هفتم: حالت دادن شیرینیخمیر وانیلی را روی کاغذ روغنی یا پلاستیک با کمک وردنه به قطر ۱ سانتی‌متر پهن کنید.حال با کمک خط‌کش نوارهای ۱ سانتی‌متری بلندی را روی خمیر اندازه بزنید و با چاقو برش زنید.خمیر شکلاتی را نیز به همین ترتیب پیش روید و برش زنید.روی پلاستیک فریزر نوارهای خمیر شیرینی وانیلی و شکلاتی را در کنار هم یکی در میان قرار دهید.باید با خمیرها، مکعبی با ابعاد ۴*۴ بسازید.پلاستیک را کامل به دور مکعب شیرینی‌تان بپیچید و خمیر را به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه دیگر در یخچال استراحت دهید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی خنفروش زعفرانیمرحله هشتم: آماده سازی فرفر برقی یا گازی‌تان را روشن کنید و منتظر بمانید تا فر به خوبی گرم شود.گرم کردن فر پیش از شروع پخت در بافت نهایی شیرینی شما تاثیر مثبت دارد.مرحله نهم: آماده سازی و پخت شیرینیته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید.شیرینی را از یخچال خارج کنید و با کمک چاقوی تیزی با اندازه‌های یکسان شیرینی را برش بزنید و در سینی فر بچینید.سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.دمای پخت ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر برقی و مدت زمان پخت ۱۲-۱۵ دقیقه است.پس از پخت شیرینی را از فر خارج کنید و زمان دهید تا شیرینی خنک شود.شیرینی شطرنجی بسیار جذاب و خوشمزه شما آماده میل کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه شیرینی دیلایت زعفرانیامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه‌مندان به شیرینی‌های خانگی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این شیرینی جذاب و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!