راز پختن بیسکوئیت رولت میوهای بدون نیاز به فر!
فرارو نوشت: بیسکو رولت میوه ای نوعی رولت خوشمزه و شیک است که بدون نیاز به فر و پختن تهیه میشود و خمیر آن از پوره بیسکوییت تشکیل میشود.
شیرینیها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند، مخصوصا شیرینیهایی که دارای خامه، انواع کرم و یا پنیر هستند، محبوبیت بیشتری دارد. شیرینیهای خامهای تنوع بسیار زیادی دارند و در انواع رولت، نان خامهای، تارت و… در شیرینی فروشیها موجود است. رولت خامهای هم یکی از پرطرفدارترین شیرینیهای خامهای است که بسیار خوشمزه و محبوب است. بیسکو رولت نوعی رولت خامهای است که خمیر آن از بیسکوییت تشکیل شده و نیازی به پختن و فر ندارد و شما میتوانید با روشی خیلی آسان آن را در منزل درست کنید، پس در ادامه این مطلب با آموزش بیسکو رولت خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم
بیسکوییت پتیپور کاکائویی: ۲ بسته
موز رسیده: ۲ عدد
شیر: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
خامه قنادی فرم گرفته: ۵ قاشق غذاخوری
میوه خرد شده (انبه، توت فرنگی، هلو و…): به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این بیسکو رولت خوشمزه ابتدا بیسکوییت پتیپور را داخل دستگاه غذاساز بریزید و ۱ دقیقه بزنید تا بیسکوییت کاملا پودر شود. حالا پوره بیسکوییت را داخل یک کاسه بریزید و شیر و موز رسیده را به آن اضافه کنید. با دست مواد را کاملا ورز بدهید و خوب مخلوط کنید تا به صورت یکدست با هم ترکیب شوند و یک خمیر یکدست شکل بگیرد. کف یک سینی مناسب کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر را روی آن قرار بدهید. یک کاغذ روغنی دیگر روی خمیر پهن کنید و حالا از روی کاغذ روغنی خمیر را با دست فشار بدهید تا پهن شود، سپس با وردنه خمیر را از روی کاغذ روغنی پهن کنید تا به صورت یک مستطیل بزرگ و نازک شود. در مرحله بعد کاغذ روغنی را از روی خمیر بردارید و خامه قنادی فرم گرفته را روی آن بمالید. میوههای خرد شده را روی سطح خمیر پهن کنید و بعد با کمک کاغذ روغنی زیر خمیر، خیلی آرام خمیر را رول کنید. روی رول آماده سلفون بکشید و رول را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید بماند. بعد از این مدت زمان، رول را از یخچال خارج کنید و سلفون را از دورش باز کنید. حالا با کمک یک چاقوی تیز رول را به شکل رولت برش بزنید و داخل ظرف سرو بچینید. حالا بیسکو رولتهای خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.
روش فرم دادن خامه قنادی
معمولاً برای فرم دادن خامه قنادی گفته میشود که آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛ اما همانطور که میدانید، در قنادی خیلی نباید روی این زمانبندیها تمرکز کنید و مهمتر از زمانبندی این است که شما ابزاری را که در اختیار دارید، بشناسید.
به عنوان مثال ممکن است که همزن شما یک همزن قوی یا متوسط باشد. مسلماً نتیجهای که در ۱۵ دقیقه با این دو همزن حاصل میشود، متفاوت است. ممکن است با همزن متوسط در ۱۵ دقیقه خامه آماده شود؛ اما همان نتیجه با یک همزن قوی در ۸ دقیقه به دست بیاید. حالا اگر شما قدرت همزنتان را ندانید و با همزن قوی ۱۵ دقیقه خامه را هم بزنید، نهایتاً چیزی که به دست میآید، خامه فرم گرفته نیست. به زمانبندیها توجه کنید؛ اما معیار اصلی باید آشنایی و شناخت ابزار کارتان باشد. در این قسمت طریقه صحیح فرم دادن خامه قنادی را بیان میکنیم.
همیشه وقتی خامه را از لوازم قنادیها تهیه میکنید، بسته به نیازتان آن را در بستههای نیم کیلویی یا یک کیلویی یا کمتر بستهبندی کنید تا وقتی که خواستید از آن استفاده کنید، فقط بسته مورد نیاز را از فریزر خارج کنید. برای شروع کار باید خامه یخ زده را از فریزر خارج کنید و در دمای محیط قرار بدهید تا یخزدایی شود و حالت بستنی پیدا کند. بعد خامه را در کاسه بریزید و همزن را روی دور متوسط قرار بدهید. وقتی یکدست شد، آن را روی دور تند قرار بدهید. خامه وقتی زده شده نیست، براق است؛ اما وقتی شروع به آماده شدن میکند، کمکم رنگ آن مات میشود. وسط کار یک بار همزن را خاموش کنید و با لیسک آرام به صورت دورانی هم بزنید. خامه را زیر و رو کنید تا خامههای زیر ظرف هم زده شود. برای بهتر فرم گرفتن خامه کاسه حاوی خامه را در ظرف حاوی یخ قرار بدهید و بعد با همزن هم بزنید.
علاوهبر مات شدن خامه یکی دیگر از نشانههای خامه فرم گرفته این است که رد پرههای همزن روی آن میافتد. وقتی سر همزن را از داخل ظرف خامه بیرون میآورید، باید خامه داخل آن گیر کرده باشد. وقتی خامه آماده شود، اگر ظرف را برعکس کنید، بیرون نمیریزد. وقتی خامه آماده شد، آن را زیاد هم نزنید. خامه را هربار به اندازه نیازتان فرم دهید، چون بعد از یک بار فرمدهی دیگر نمیتوانید برای تزیین کیک یا دسرها از آن استفاده کنید.
راضیه میرزاحیدری