مهارتهای حرفهای پخت ته دیگ را کسب کنید!
ته دیگ یکی از غذاهای محبوبی است که در اکثر خانهها مورد توجه قرار میگیرد. اما برای درست کردن یک ته دیگ خوشمزه و عالی، باید تکنیکهای خاصی را رعایت کرد. به عنوان مثال، برای ته دیگ سیب زمینی ساده، باید سیب زمینیها را به اندازه مناسب خرد کرد و در زمان مناسب روشن شدن روغن، آنها را بچینید. همچنین، استفاده از نمک، زردچوبه یا زعفران، به ته دیگ شما طعم و رنگی خاص میدهد. اما برای ته دیگهایی مانند ته دیگ سیب زمینی رنده شده یا ته دیگ تخم مرغی، باید دقت بیشتری داشت و مواد را به ترتیب خاصی مخلوط کرد. همچنین، ته دیگهایی مانند ته دیگ نان تستیک یا ته دیگ کاهو نیز با روشهای خاصی تهیه میشوند. در کل، ته دیگ یک غذای خوشمزه و محبوب است که با دقت و توجه به نکات مهم در آشپزی، میتوانید نسخههای خوب و لذیذی از آن درست کنید و لذت ببرید.
تک فان- «مگه میشه کسی ته دیگ دوست نداشته باشه!؟»ته دیگ یکی از خوشمزهترین چیزهایی است که در تصور هر فردی میگنجد! ته دیگ حتی از غذای اصلی هم بهتر است! ته دیگ نهایت خوشمزگی و جذابیت است! ته دیگ نباشد زندگی رنگ ندارد! اینها صحبتهای فردی است که عاشقانه ته دیگ را دوست دارد و به آن عشق و مهر عجیبی میورزد!به گزارش تک فان، علاقمندان ته دیگ کم نیستند. همه جور ته دیگی را هم دوست دارند. اما برای اینکه ته دیگ شما عالی از آب دربیاید و هیچ نقصی نداشته باشد و این حجم از عشق و علاقه را به خوبی پشتیبانی کند باید یکسری فوت و فنها را یاد بگیرید و رعایت کنید.ته دیگ سیب زمینی سادهبرای اینکه یک ته دیگ عالی داشته باشید حتما برشهای سیب زمینی را متوسط خرد کنید. اگر نازک باشد خیلی زود له شده یا میسوزد.حتما وقتی روغن داغ شد سیب زمینیها را کف قابلمه بچینید.استفاده از مقداری نمک و زردچوبه یا زعفران به خوش عطر و رنگتر شدن ته دیگ شما کمک ویژهای میکند.بعد از اینکه برنج یا ماکارونی را روی ته دیگها ریختید با شلعه ملایم حتما 40 دقیقه زمان بدهید تا ته دیگ طلایی شود.ته دیگ سیب زمینی رنده شدهیکی از بهترین ته دیگهایی که میتوانید درست کنید از نوع سیب زمینی رنده شده است. آب سیب زمینی را بعد از رنده کردن بگیرید.مقداری زعفران دم کرده و کنجد را به همراه روغن کف قابلمه بریزید و بعد از داغ شدن روغن سیب زمینی رنده شده را داخل آن قرار بدهید.حتما تمام کف قابلمه را با دو یا سه لایه سیب زمینی رنده شده بپوشانید و خوب فشار بدهید.ته دیگ ناناز نان لواش استفاده کنید.نانها را به شکل دلخواه برش بزنید. یک تکه یا تکه تکه کنید یا اینکه قالب بزنید. این به خودتان بستگی دارد.بهتر است چند لایه نان را روی هم قرار بدهید تا ته دیگ بهتری داشته باشید.کف قابلمه را روغن بریزید و وقتی داغ شد نان را در آن قرار داده و وقتی آغشته به روغن شد برگردانید و سمت دیگرش را در قابلمه بگذارید. با این کار ته دیگ شما به برنجها نمیچسبد.اگر از روغن جامد یا حیوانی استفاده کنید ته دیگ جذابتری خواهید داشت.ته دیگ تخم مرغیاین ته دیگ از مجلسیترین نوع تهدیگهاست.مقداری برنج را با کمی ماست سفت، تخم مرغ و زعفران دم کرده مخلوط کنید.کف قابلمه روغن بریزید و از مواد ترکیب شده ریخته و فشار بدهید تا به هم بچسبند.بعد از اینکه کمی خودش را گرفت بقیه برنج را داخل قابلمه بریزید.ته دیگ نان تستیک ته دیگ جدید و منحصر به فرد که شما را با طعمی جذاب آشنا خواهد کرد.اطراف نان تست را حتما ببرید.با وردنه نان تست را فشار بدهید تا کمی صاف بشود.کف قابلمه روغن بریزید و وقتی داغ شد نان تستها را به هر شکلی که دوست دارید برش بزنید و بچینید.ته دیگ کاهواین ته دیگ هم خوشمزه است و هم زیبا! کاهوها را به اندازه کف قابلمه برش بزنید.کف قابلمه مقداری روغن و نمک بریزید و کاهوها را بچینید.برای اینکه کاهوها راحتتر در قابلمه چیده بشوند در حد 2 دقیقه آنها را در آب گرم قرار بدهید.نکات کلیدی:حتما قبل از اینکه ته دیگ را دربیاورید اجازه بدهید قابلمه مقداری خنک شود.استفاده از زعفران خیلی به زیبایی ته دیگ شما کمک میکند.میتوانید از کنجد برای تمام ته دیگها استفاده کنید.