لذیذ و سریع: دو روش سریع برای طبخ قارچ سوخاری مانند رستورانهای فستفود
این روزها قارچ سوخاری از پیش غذاهای محبوب و پرطرفدار در منو رستورانها و فست فودها به شمار میرود که بزرگ و کوچک آن را دوست دارند. اگر هوس این پیش غذای خوشمزه را کردهاید در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه قارچ سوخاری ترد و فوری را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری
مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری به شرح زیر است:
قارچ۳۰۰ گرمآرد سفید۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرمآب یا دلستر ساده بدون طعم۱ پیمانه یا ۲۵۰ میلیلیترپودر پانکو یا پودر سوخاری۲ پیمانه حدودینشاسته ذرتنصف پیمانه یا ۵۰ گرمنمک۱ چهارم قاشق غذاخوریبکینگ پودر۱ چهارم قاشق غذاخوری
مراحل تهیه قارچ سوخاری
برای تهیه قارچ سوخاری باید مراحل زیر را طی کنید.
مرحله اول: ترکیب آرد و نشاسته ذرت
داخل ظرفی آرد سفید و نشاسته ذرت را مخلوط کرده (آرد و نشاسته ذرت ترجیحا الک شده باشند؛ تا ناخالصی داخلشان نباشد) و نمک را اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن بکینگ پودر
بکینگ پودر رو به مخلوط آرد اضافه کنید. توجه کنید که مقدار نمک گفته شده را بسته به ذائقهتان میتوانید کم یا زیاد کنید.
سپس مواد خشک را با همزن دستی کاملا مخلوط کنید.
مرحله سوم: آب یا دلستر را اضافه کنید
حال آب یا دلستر ساده را در دو مرحله به مواد خشک اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید تا در نهایت کاملا صاف و یکدست شود. غلظت مایه نه خیلی سفت و نه خیلی آبکی باید باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سیب زمینی پفکی خانگی
مرحله چهارم: شستن قارچها
قارچ ها را بشویید و بلافاصله با دستمال کاملا خشک کنید. اجازه دهید تا رطوبت قارچ کاملا گرفته شود. (بهتر است این کار را در ابتدا انجام دهید تا از زمان خود بهینه استفاده کنید)
نکته: خشک بودن قارچها موقع کاور کردن یکی از نکات اساسی تهیه قارچ سوخاری است؛ چرا که اگر قارچ خیس باشد یا رطوبت داشته باشد لایه سوخاری کاملا به قارچ نمیچسبد. همچنین خشک کردن سریع قارچها سبب میشود تا بعد از پخت آبکی نشود.
مرحله پنجم: اضافه کردن قارچ به مواد
قارچهای خشک شده را به صورت برعکس روی ظرفی بچینید. اینکه ساقه قارچ را کوتاه کنید یا بلند نگه دارید کاملا اختیاری است.
داخل هر قارچ از قسمت ساقه و مرکز آن یک عدد سیخ چوبی فرو کنید.
به کمک سیخ چوبی قارچ را کاملا داخل مایهای که تهیه کردهاید، فرو کنید.
بعد از داخل مایه خارج کنید و اضافات مایه را بگیرید. یعنی اجازه دهید مایه اضافی کاملا بریزد. (با تکان دادن قارچ به این عمل سرعت ببخشید)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه نودل سوخاری به روش رستورانی
مرحله ششم: پانکو یا پودر سوخاری را اضافه کنید
بعد قارچ را داخل پانکو یا پودر سوخاری قرار دهید و با دست از پانکو روی قارچ بریزید.
به کمک سیخ قارچ را حرکت دهید تا کناره و پشت و روی آن کاملا با پانکو کاور شود.
همه قارچها را به همین روش کاور کنید و داخل ظرف بچینید.
مرحله هفتم: سرخ کردن قارچ در روغن
داخل ظرف گود و کوچکی روغن مخصوص سرخ کردن بریزید. (از ظرف کوچک استفاده کنید تا مقدار کمتری روغن مصرف شود)
ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
سپس قارچها را داخل روغن قرار دهید تا ظرف پر شود و روغن روی قارچها را بگیرد.
وقتی قارچ ها کمی طلایی شدند، حرارت را کم کنید تا کاملا مغز پخت شوند.
وقتی قارچها کاملا سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کنید و داخل صافی قرار دهید تا روغن اضافی آنها خارج شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش قارچ
مرحله هشتم: سرو کردن قارچ سوخاری
قارچ سوخاری را میتوانید به همراه انواع سبزیجات و سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
بهترین سس برای قارچ سوخاری سس سیر است؛ ولی میتوانید آن را با سس گوجه فرنگی، سس خردل یا سس فلفل تند هم سرو کنید.
همچنین میتوانید به صورت ساده و خالی هم آن را میل کنید.
مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری فوری
مواد لازم جهت تهیه قارچ سوخاری فوری به شرح زیر است:
قارچ تازه۲۰۰ گرمآرد سفیدبه مقدار لازمآب یخبه مقدار لازمپاپریکا۱ قاشق غذاخوریپودر سیر۱ قاشق غذاخوریتخم گشنیز۱ قاشق غذاخورینمک۱ قاشق غذاخوریفلفل قرمز۱ قاشق چایخوریفلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازم
طرز تهیه قارچ سوخاری فوری
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این قارچ ۳۰ تا ۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲ تا ۳ نفر است.درجه سختی تهیه این قارچ در دستهبندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی قارچ
قارچها را بشویید و درون صافی یا آبکش گذارید تا آب اضافهی آنها گرفته شود. سپس با کمک دستمال تمیز آشپزخانهای آنها را خشک کنید.
مرحله دوم: ترکیب ادویهها با آرد
پودر سیر، تخم گشنیز آسیاب شده، آویشن، نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا را به آرد سفید اضافه کنید.
سپس به خوبی همه مواد را با هم ترکیب کنید تا ادویهها به صورت کاملا یکدست و یکنواخت در تمام قسمتهای آرد پخش شوند.
در همین مرحله مقداری از آرد را بچشید. باید طعم و مزه ادویهها را کاملا متوجه شوید و هر کدام از مزهها را که احساس کردید کم است بیشتر اضافه کنید.
مرحله سوم: آماده سازی قارچها
قارچها را درون ظرف آب سرد بیندازید.
آنها را کمی زیر و رو کنید تا تمامی قسمتهای آنها با آب سرد خیس شوند. حتما چند تکه یخ در آب سرد بگذارید تا دمای آب در طول زمان تهیه قارچ سوخاری تغییر زیادی نداشته باشد.
آب سرد در این مرحله همانند چسب برای شما عمل میکند و موجب میشود که مواد آردی و ادویهها به خوبی به آرد بچسبند.
حال قارچها را درون ترکیب مواد خشکتان یعنی ترکیب آرد و ادویهها بریزید و به خوبی آنها را زیر و رو کنید تا مواد آردی به قارچها بچسبد.
این کار را مجدد تکرار کنید، قارچهایی که مقداری آرد و ادویه به آنها چسبیده را درون ظرف آب سرد بیندازید و کمی به هم زنید.
توجه داشته باشید در این مرحله نباید زیاد قارچها درون آب سرد بمانند.
سپس مجدد قارچها را بردارید و در ترکیب آرد و ادویهها بغلتانید و با دست به خوبی قارچها را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای قارچ با آرد و ادویه کاور شود.
بیشتر بخوانید: روشهای درست کردن پودر سوخاری خانگی
مرحله چهارم: سرخ کردن قارچها
درون قابلمه مناسبی مقداری روغن سرخ کردنی بریزید، قابلمه را روی حرارت متوسط گذارید و منتظر بمانید تا روغن به خوبی داغ شود.
توجه داشته باشید که بهتر است قارچها برای سرخ شدن درون روغن شناور باشند.
پس بهتر است در این مرحله از قابلمه کوچکی استفاده کنید تا روغن کمتری نیاز باشد درون قابلمه بریزید.
پس از داغ شدن روغن قارچها را درون روغن بیندازید و به آنها زمان دهید تا با حرارت متوسط سرخ و طلایی شوند.
به هر میزان که دوست داشتید قارچها را طلایی و برشته کنید.
سپس آنها را از روغن خارج و روی دستمال جاذب روغن یا درون آبکش بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و قارچها حالت خشک و تردی به خود گیرند.
تمام قارچها را به همین ترتیب سرخ کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه توپک مرغ سوخاری
مرحله پنجم: سرو کردن قارچ سوخاری فوری
قارچ سوخاری بسیار جذاب و ترد و خوشمزه شما آماده سرو و نوش جان کردن است.
این قارچ سوخاری را در کنار انواع سس میتوانید میل کنید.
امیدوارم از طرز تهیه این غذای سریع و ساده خوشتان آمده باشد. به شما توصیه میکنیم که حتما طبق رسپی شرح داده شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فاناین قارچ سوخاری را به روش ساده و فوری تهیه کنید و از طعم و مزه بینظیر آن لذت ببرید.
سلام زهرا هستم متولد سال ۷۱
کلاس آشپزی خاصی نرفتم اما همیشه به آشپزی علاقه داشتم و دنبال امتحان کردن مزه های جدید بودم
عاشق درست کردن کیک و شیرینی و غذاهای جدیدم و از این کار لذت میبرم و دوست دارم این لذت رو با شما به اشتراک بذارم
ممنون که همراهم هستین