پر طرفدار تنوع: با شنیسل روسی، شامت را به یک تجربه جدید تبدیل کنید!
شنیسل روسی، یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان است که اصالت آن به کشور روسیه میرسد. این غذای خوشمزه از گوشت مرغ یا گوساله تهیه میشود و با نان سوخاری و پنیر سرو میشود. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه شنیسل روسی را به صورت مرحله به مرحله و همراه با تمام نکات مهم به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی
مواد لازم جهت تهیه شنیسل روسی به شرح زیر است:
سینه مرغ یا گوشت گوساله۴ عددپنیر ورقهای۴ عددکره۲۵ گرمآرد سوخاریبه مقدار لازمتخم مرغ۲ عددشیر یا خامه۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمگشنیز خرد شده۲ قاشق غذاخوریروغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
مراحل تهیه شنیسل روسی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این شنیسل ۱۵-۲۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجم های بیشتری این شنیسل جذاب را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این شنیسل در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی گوشت
سینه مرغ یا گوشت گوساله را به صورت طولی برش بزنید، اما به طور کامل از هم جدا نکنید.
با استفاده از بیفتک کوب، گوشت را به طور یکنواخت نازک و پهن کنید.
نمک و فلفل سیاه را به هر دو طرف گوشت بزنید.
مرحله دوم: آماده سازی پنیر و گشنیز
پنیر ورقهای را به اندازههای کوچکتر برش بزنید.
گشنیز را به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم: لایه بندی شنیسل
روی یک طرف گوشت، پنیر ورقهای قرار دهید.۱۵
طرف دیگر گوشت را روی مواد ببندید و با دست کمی فشار دهید تا مواد از داخل آن بیرون نریزند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ترد و پفکی
مرحله چهارم: آماده سازی نان سوخاری
آرد سوخاری را در یک بشقاب بریزید.
تخم مرغها را در یک بشقاب دیگر با شیر یا خامه مخلوط کنید.
مرحله پنجم: آماده سازی شنیسل
شنیسلهای آماده شده را ابتدا در مخلوط تخم مرغ فرو کنید تا تمام قسمتهای آن به تخم مرغ آغشته شود.
سپس شنیسلها را در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام قسمتهای آن با آرد سوخاری پوشیده شود.
مرحله ششم: سرخ کردن شنیسل
در یک تابه روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
شنیسلهای آماده شده را در روغن داغ قرار دهید و به مدت ۳ تا ۴ دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ ژامبون اقتصادی
مرحله هفتم: سرو شنیسل
شنیسلهای سرخ شده را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
شنیسل روسی را به همراه برنج، سیب زمینی یا سالاد سرو کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه شنیسل روسی
برای تهیه این شنیسل خوشمزه به روش روسی به چند نکته زیر توجه کنید.
برای اینکه شنیسلها تردتر شوند، میتوانید از دو بار در ترکیب تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید.میتوانید از پودر سوخاری رنگی یا طعمدار برای کاور کردن شنیسلها استفاده کنید.برای اینکه شنیسلها طعم و مزه بهتری داشته باشند، میتوانید از ادویههای دلخواه خود مانند پودر سیر، پودر پیاز یا پاپریکا به گوشت و پنیر اضافه کنید.اگر دوست دارید شنیسلها آبدارتر باشند، میتوانید قبل از سرخ کردن، آنها را به مدت ۳۰ دقیقه در مخلوط شیر یا خامه و ادویهها بخوابانید.میتوانید از سسهای دلخواه خود مانند سس گوجه فرنگی، سس مایونز یا سس تارتار برای سرو شنیسل استفاده کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد. با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله از مجله آشپزی اکالا، میتوانید این غذا را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید و از طعم و مزه بینظیر آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.