آشپزکار آپارتمانی: دستوری سریع برای پخت جوجه کباب خوشمزه
جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار مردم ایران است که اغلب در طبیعت و بر روی ذغال طهیه میشود. اما با چند ترفند ساده میتوانید این غذای خوشمزه را در خانه و حتی در آپارتمان تهیه کنید. برای تهیه جوجه کباب موادی نظیر سینه مرغ، مغز ران بدون استخوان، ماست، سس مایونز، آبلیمو، پیاز، فلفل دلمه، زعفران دم کرده، نمک، فلفل، آویشن، پودر سیر و گوجه فرنگی نیاز دارید.
با مخلوط کردن مرغ با سس و اضافه کردن پیاز و فلفل دلمه رنده شده، میتوانید گوشت را مزه دهید و آن را در یخچال برای مدت زمانی بگذارید. سپس میتوانید جوجه ها را به دو روش تهیه کنید؛ اول با رد کردن زعفران دم کرده و سس روی ذغال یا دیگری با تهیه در ماهیتابه با روش دیگر. طبیعتا جوجه کباب در هر دو روش، با گوجه فرنگی همراه شده و در دمای مناسب میپزد تا خوشمزه تر شود. این غذای سنتی و لذیذ همیشه در وعدههای غذایی خانوادگی مورد پسند بسیاری از ایرانیان است و لذت مصرف آن بینهایت است.
ایرنا نوشت؛ جوجه کباب یکی از غذاهای مورد علاقه ایرانیان است که اغلب در دامن طبیعت و روی ذغال تهیه می شود اما می توان با چند ترفند آن را در آپارتمان هم تهیه کرد.مواد لازم برای جوجه کباب سینه مرغ و مغز ران بدون استخوان: هر کدام ۲ عددماست و سس مایونز: هر کدام دو قاشق غذا خوریآبلیو: یک قاشق غذا خوریپیاز و فلفل دلمه: هر کدام یک عددزعفران دم کرده: نصف استکاننمک، فلفل، آویشن و پودر سیر: به مقدار لازمگوجه فرنگی: ۲ عددطرز تهیه جوجه کباب آپارتمانیابتدا گوشت مرغ را به اندازه های دلخواه تکه تکه می کنیم.سس مایونز، ماست، آبلیمو،پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریمابتدا زعفران دم کرده را با گوشت مرغ مخلوط کرده و در یخچال می گذاریم تا رنگ بگیرد.پس از آماده شدن گوشت مرغ، سس آماده شده را به همراه پیاز و فلفل دلمه رنده شده به مرغ اضافه می کنیم و در یخچال می گذاریم تا به مدت یک ساعت مزه دار شود.برای طبخ جوجه ها می توان به دو روش عمل کرد:روش نخست: جوجه ها را از توری رد کنید تا پیاز و فلفل های اضافی آن جدا شود، سپس آنها را داخل سیخ چوبی ردیف کرده، سپس داخل ماهیتابه ای که با روغن چرب شده است، قرار دهید؛ در ماهیتابه را بگذارید و گاز را روشن کرده و روی دمای ملایم قرار دهید؛ پس از آنکه یک طرف جوجه ها پخت، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود؛ سپس گوجه فرنگی ها را که به دو نیم تقسیم شده، روی جوجه ها قرار داده و دوباره در ماهیتابه را بگذارید تا گوجه ها به آرامی همراه با جوجه ها بپزد.روش دوم:جوجهها را از توری رد کنید تا مواد اضافی آن جدا شود، سپس جوجه ها را به داخل ماهیتابه که روغن آن داغ شده است، منتقل کرده و هم می زنیم، زیر شعله گاز را کم می کنیم و درب ماهیتابه را می گذاریم تا جوجه ها مغزپخت شود؛ سپس گوجه فرنگی ها را که به دو نیم تقسیم شده، به جوجه ها اضافه کنید و بگذارید در زمان باقیمانده به همراه جوجه ها بپزد. ریحانه میرسمیعی