تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

خورش مرغ درباری؛ خوشمزه‌ترین مرغی که تابه‌حال خورده‌اید!

فراروـ  به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ درباری یکی از روش‌های پخت مرغ است که از ترکیب مرغ با یک سس خوشمزه پنیری تهیه می‌شود و اگر یکبار آن را امتحان کنید، حتما مشتری دائم آن خواهید شد. اگر دوست دارید این مرغ درباری خاص و خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از خوردن یک غذای جدید و خوشمزه در کنار اعضای خانواده لذت ببرید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

مرغ: ۴ تکه
گوجه فرنگی: ۳ عدد
پیاز: ۳ عدد
پنیر خامه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: به میزان لازم
نمک، فلفل قرمز و پودر سیر: به میزان لازم

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این مرغ خوشمزه و خاص ابتدا پیاز‌ها را به صورت درشت و خلالی خرد کنید. داخل قابلمه کمی روغن بریزید، سپس پیاز‌های خرد شده را داخل قابلمه بریزید. گوجه فرنگی‌ها را پوست کنید و هر کدام را به ۴ قسمت تقسیم کنید و روی پیاز‌ها بریزید. تکه‌های مرغ را روی پیاز و گوجه بچینید، سپس کمی زعفران دم کرده، نمک، فلفل قرمز و پودر سیر را اضافه کنید. درب قابمه را ببندید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید و حدودا یک ساعت و نیم زمان بدهید تا مرغ آب بیندازد و با حرارت کم بپزد.
در مرحله بعد تکه‌های مرغ را از قابلمه خارج کنید. پنیر خامه‌ای و پنیر پارمزان را به سس داخل قابلمه اضافه کنید و با گوشتکوب برقی مواد را چند دقیقه بزنید تا سس یکدستی شکل بگیرد. دوباره تکه‌های مرغ را داخل سس بچینید و قابلمه را روی اجاق گاز بگذارید. اجازه بدهید مرغ حدود ۱۵ دقیقه دیگر با سس بجوشد، سپس آماده سرو است. این مرغ خوشمزه را با کته زعفرانی یا زرشک پلو میل کنید، نوش جان.

نکات مهم
۱ـ پنیر پارمزان یکی از محبوب‌ترین انواع پنیر‌های ایتالیایی است که به صورت رنده شده، پودر شده، تکه‌ای و ورقه‌ای در بازار موجود است. پارمزان نوعی پنیر زرد کم رنگ است که بافت سستی دارد و فرآوری آن زمان بسیار زیادی می‌برد. این پنیر سرشار از پروتئین است و هضم آسانی دارد. پنیر پارمزان برای تهیه انواع پاستا، سس، سالاد و سوپ‌ها کاربرد دارد. تفاوتی که پارمزان با پنیر پیتزا‌های معمول دارد، در نوع به عمل آوردن آن‌هاست. پنیر پیتزا باید حتما روی غذا پخته و آب شود؛ اما پنیر پارمزان نیازی به پخت و آب شدن ندارد و شما می‌توانید پودر یا رنده شده آن را برای روی غذا استفاده کنید.

۲ـ همیشه سعی کنید از زعفران دم کرده غلیظ استفاده کنید؛ چون هرقدر زعفران را با آب بیش‌تری دم کنید، کم‌رنگ‌تر می‌شود و مجبور می‌شوید برای به دست آوردن رنگ دلخواه‌تان از زعفران بیشتری استفاده کنید؛ بنابراین نحوه دم کردن زعفران بسیار مهم است. برای دم کردن زعفران ابتدا زعفران را بدون اضافه کردن شکر یا قند کاملاً پودر کنید. بعد به ازای ۱ قاشق چای‌خوری زعفران ۲ قاشق سوپ‌خوری آب جوش و ۲ تکه یخ به آن اضافه کنید. افزودن یخ باعث می‌شود به زعفران شوک وارد شود و رنگ بیش‌تری پس بدهد. زعفران را در ظرف دردار در فریزر نگهداری کنید و موقع استفاده اجازه بدهید در دمای محیط یخ زدایی شود. پس از هر بار استفاده دوباره زعفران باقی مانده را داخل فریزر قرار دهید. حواستان باشد زعفرانی که استفاده می‌کنید، تقلبی نباشد. برای اینکه بفهمید زعفران تقلبی یا خالص است. زعفران را بین انگشتتان بگذارید و فشار بدهید. اگر روغن پس نداد؛ یعنی خالص است. زعفران‌های تقلبی معمولاً براق هستند.

۳ـ یکی از نکات بسیار مهم در تهیه انواع غذا‌ها انتخاب مواد اولیه سالم و تازه است. وقتی می‌خواهید مرغ را انتخاب کنید، حتماً جا‌هایی مانند ران و بال را که اتصال دارند، چک کنید؛ زیرا ماندگی و ناسالم بودن مرغ در این قسمت‌ها زود‌تر مشخص می‌شود. اگر این قسمت‌ها بوی نامطبوعی بدهد؛ یعنی مرغ تازه نیست. حواستان باشد مرغ‌هایی را که خیلی خیس هستند، انتخاب نکنید. رطوبت زیاد مرغ نشان دهنده این است که قبلاً فریز شده است. اگر از مرغ‌های بسته‌بندی استفاده می‌کنید، حتما تاریخ آن را چک کنید و حواستان باشد که خون‌آبه نداشته باشد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!