راز ته دیگ بدون روغن برای انرژی بیشتر و کاهش وزن
ته دیگ، یکی از جذابترین بخشهای بسیاری از غذاهای ایرانی است. اما متاسفانه، خوردن ته دیگ برای افرادی که رژیم دارند معادل با مصرف مقدار زیادی کالری است. به همین دلیل، خوردن این بخش جذاب از غذاها برای این افراد ممنوع است. در این بخش از تک فانبلاگ قصد داریم طرز تهیه ته دیگ بدون روغن برای افرادی که رژیم دارند را آموزش دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ته دیگ بدون روغن رژیمی
برای تهیه ته دیگ بدون روغن و رژیمی به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
آببه مقدار لازمنان به تعداد دلخواه
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه ته دیگ بدون روغن رژیمی
برای تهیه این ته دیگ برشته و خوشمزه، مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: آمادهسازی نان
نان را به قطعات دلخواه برش بزنید. دقت کنید که قطعات نان نباید خیلی ضخیم باشند تا به خوبی برشته شوند. روی هر قطعه نان، مقدار کمی آب اسپری کنید یا با برس آغشته به آب، سطح نان را مرطوب کنید. توجه داشته باشید که نان نباید خیس شود، بلکه فقط باید کمی مرطوب باشد.
مرحله دوم: چیدن نان در کف قابلمه
قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار دهید تا کاملا گرم شود. سپس، نانهای مرطوب شده را به صورت یک لایه در کف قابلمه بچینید. دقت کنید که نانها کاملا به هم بچسبند تا ته دیگ یکدست شود.
مرحله سوم: اضافه کردن مواد اصلی
در این مرحله باید برنج پخته شده، ماکارونی یا هر غذای دیگری که قصد دارید با آن ته دیگ درست کنید را روی لایه نان بریزید.
بیشتر بخوانید: ترفندهای پخت انواع ته دیگ خوشمزه و مجلسی
مرحله چهارم: دم کشیدن غذا
درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه دم بکشد. مدت زمان دم کشیدن بسته به حجم غذا ممکن است متفاوت باشد.
مرحله پنجم: برگرداندن ته دیگ
پس از گذشت زمان مورد نظر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و ته دیگ را با احتیاط برگردانید. ته دیگ خوشمزه و رژیمی شما آماده است، نوش جان!
بیشتر بخوانید: رازهای طلایی شدن ته دیگ سیب زمینی
چند نکته طلایی در طرز تهیه ته دیگ بدون روغن
در ادامه به چند نکته طلایی و مهم در طرز تهیه ته دیگ رژیمی اشاره میکنیم:
استفاده از قابلمههای نچسب به شما کمک میکند تا تهدیگ به راحتی از کف قابلمه جدا شود.اگر میخواهید تهدیگ طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای مرطوب کردن نان استفاده کنید.برای کاهش کالری میتوانید از نانهای سبوسدار یا نان تستهای رژیمی استفاده کنید.
در این بخش از مجله آشپزی تک فانبه آموزش طرز تهیه ته دیگ بدون روغن برای افراد که رژیم دارند، پرداختیم. با رعایت این نکات ساده، میتوانید یک ته دیگ رژیمی و خوشمزه را در خانه تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.