فیلم قلهک یکی از آثار طنز کشور ایران است که در سال ۱۴۰۳ به مرحله اکران رسید و با بازیگران شناخته شده خود مورد توجه قرار گرفت. در این مقاله با معرفی کامل فیلم قلهک همراه شما میشویم.
مصطفی شایسته یکی از کارگردانان اهل کشور ایران است که در سال ۱۳۳۷ به دنیا آمد. او فعالیت خود را از سال ۱۳۶۷ شروع کرد و در دهه ۷۰ تا ۹۰ به تهییهکنندگی مشغول بود. در نهایت آقای شایسته تصمیم گرفت تا در سال ۱۳۹۰ اولین فیلم خود را با نام من همسرش هستم کارگردانی کند. فیلمهای خبر خاصی نیست و خرچنگ از دیگر آثار کارگردانی شده توسط وی هستند. آقای شایسته عمدتا ژانر کمدی را برای فیلمسازی انتخاب میکنند. در ادامه یکی از آثار جدید وی را معرفی میکنیم.
فیلم قلهک به کارگردانی و تهییهکنندگی مصطفی شایسته و نویسندگی امیرحسین دواتگر ساخته شد. این فیلم ایرانی محصول سال ۱۴۰۱ است و در سال ۱۴۰۳ اکران شد. در ادامه مقاله پیش رو پلازا با معرفی فیلم سینمایی قلهک همراه شما هستیم.
فهرست مطالب:
ژانر فیلم قلهک کمدی، درام، خانوادگی و اجتماعی است. این اثر نخست در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ اکران عمومی شد و در نهایت در ۱۵ تیر ۱۴۰۳ برای اکران آنلاین قرار گرفت. مدت زمان فیلم ۱۰۳ دقیقه است.
خلاصه فیلم سینمایی قلهک درباره چند خانواده است که هر کدام چالشهای مخصوص خود را دارند و در یک ساختمان زندگی میکنند. روزی نوزادی را جلوی درب بیرونی ساختمان رها میکنند. حال ساکنین ساختمان و خصوصا خانمها به اینکه پدر واقعی نوزاد یکی از آقایان ساختمان باشد، مشکوک هستند.
در این قسمت از شما دعوت میکنیم تا با بازیگران فیلم قلهک آشنا شوید.
نیما شعبان نژاد یکی از بازیگران مطرح کشورمان است که در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۶۶ متولد شد. او بازیگری را از سال ۱۳۸۳ با تئاتر شروع کرد و در دهه نود با رامبد جوان آشنا شد. آشنایی نیما با آقای جوان او را به سمت مطرح شدن سوق داد. آقای شعبان نژاد در برنامه خندوانه کاراکترهای کمدی مختلفی را اجرا کرد. وی سپس در سال ۱۳۹۸ با نقش هوشمند در سریال هیولا بسیار مطرح شد. نیما شعبان نژاد تا کنون یکبار برای سریال رازبقا نامزد تندیس حافظ بهترین بازیگر مرد کمدی تلویزیونی شده است. از دیگر فعالیتهای وی باید به سریالهای رهایم نکن، دوپینگ، دراکولا، خونسرد و سایهباز اشاره کنیم.
همچنین بخوانید :
گوهر خیراندیش بازیگر زن پیشکسوت ایرانی در ۱ شهریور ۱۳۳۱ به دنیا آمد. خانم خیراندیش در از دهه ۵۰ وارد تئاتر شد و از دهه ۶۰ فعالیت تلویزیونی و سینمایی را شروع کرد. خانم خیراندیش جز بازیگرانی محسوب میشود که چه در عرصه کمدی و چه در عرصه درام فعالیتهای موفقی داشته است. از جمله بهترین فیلمهای وی باید به زیر بامهای شهر و جنگجوی پیروز اشاره کنیم که برای این بازیگر نامزدی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن به ارمغان آورد. او برای فیلم ارتفاع پست دیپلم افتخار جشنواره فیلم دریافت کرد. فیلمهای دعوت و واکنش پنجم نیز جز آثار برتر او بودند اما گوهر خیراندیش سرانجام توانست برای فیلم رسم عاشقکشی برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شود.
هادی کاظمی یکی از بازیگران برتر حوزه کمدی در ایران است که در ۱۳ آبان ۱۳۵۵ متولد شد. این هنرپیشه از اواسط دهه هفتاد وارد حوزه بازیگری شد و تا اوایل دهه هشتاد صرفا نقشهای کوتاه ایفا میکرد تا اینکه با نقش نظام دو برره در سریال شبهای برره به شهرت مطلوبی رسید. آقای کاظمی در سریالهای موفقی همچون قهوه تلخ، ویلای من، سالهای دور از خانه، قبلهٔ عالم، علیالبدل، آنتن و اکازیون نیز حضور داشته است. او در طی سالهای اخیر فعالیت سینمایی خود را افزایش داده و در فیلمهای موردعلاقه گیشهای همچون فسیل و بخارست نقشآفرینی داشته است.
علیرضا استادی بازیگر اهل ایران متولد ۷ آبان ۱۳۵۲ است. این هنرپیشه از اواخر دهه ۷۰ در حوزه بازیگری فعالیت میکند اما در دهه ۹۰ به شهرت مطلوبی رسید. او عمدتا در نقشهای مکمل و منفی حضور پیدا میکند و برای سریال آرماندو نامزد تندیس حافظ بهترین بازیگر کمدی مرد شد. سریالهای از سرنوشت، آزادی مشروط، تانک خورها، فیلمهای فسیل، هفتهای یکبار آدم باش، آهنگ دونفره و کوکتل مولوتوف از آثار دیگر وی هستند.
همچنین بخوانید :
نسرین نصرتی بازیگر طنز اهل ایران در ۲۰ شهریور ۱۳۵۵ به دنیا آمد. این بازیگر از سال ۱۳۸۲ رسما وارد دنیای بازیگری شد اما با نقش فهیمه معمولی در سریال پایتخت به شهرت زیادی رسید. او موفق به کسب تندیس بهترین کمدین بازیگر زن شانزدهمین جشن حافظ شد و در آثاری همچون تا ثریا، وقت صبح، در انتهای شب، شهر زیبا و محمد رسولالله حضور داشته است.
همچنین بخوانید :
هدیه بازوند بازیگر زن اهل کشور ایران است. او در ۲۷ مرداد ۱۳۶۶ به دنیا آمد و نخست با سریال هشتگ خاله سوسکه وارد بازیگری شد. سپس نقش روژان او در سریال نون خ این بازیگر را به شهرت زیادی رساند. خانم بازوند در سریالهای راز بقا، بیگناه، فیلمهای شنگول منگول و خرچنگ حضور داشته است.
سایر هنرپیشه های فیلم قلهک عبارتند از:
الهام فراشاهیاسر جعفری
اگر قصد تماشای فیلمی دارید که اوقاتتان را پرکند و بازیگران طنز خوبی داشته باشد، قلهک میتواند انتخاب خوبی باشد اما اگر دنبال یک کمدی خوب هستید، سراغ این فیلم نروید. راستش را بگوییم و بخواهیم رک باشیم، قلهک اصلا در حد یک فیلم سینمایی نیست و بیشتر به درد تله فیلم میخورد. فیلم دارای داستان منسجم یا حتی جالبی نیست با تکیه بر شوخیهای روز جامعه و مسائلی که در فضای مجازی نظیر آنها را میبینید، کار خود را جلو میبرد. اگر بدبینانه به قضیه نگاه نکنیم، فیلم قصد عادیسازی برخی از مفاهیم را ندارد، اما آیا اشاره به موضوعاتی مانند خیانت و نشان دادن آنها باعث عادیسازی نمیشود؟
این فیلم سرگردان است، نه آغاز مناسب و متفاوتی دارد و نه سیر جالبی! پایان آن را نیز از همان ابتدا میشود حدس زد. به طور کلی نمرات فیلم سینمایی قلهک متوسط هستند و فیلم ارزش یکبار تماشا را دارد.
این مطلب مختص معرفی و بررسی فیلم قلهک بود. فیلمی که توسط مصطفی شایسته ساخته شد و پس از اکران عمومی فرصت اکران آنلاین در پلتفرم فیلم نت را داشت. نظر شما درباره این اثر چیست؟ از همراهی شما تا پایان مقاله متشکریم.
منتخب کاربران
iranian movies Plaza
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید