تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راهنمای طرز تهیه اسنک خرما برای ماه مبارک رمضان: راه ساده و لذت بخش

اسنک خرما یکی از شیرینی‌های محبوب ماه رمضان است که بسیار خوشمزه و انرژی‌زا است. این شیرینی با استفاده از خرما، گردو، کنجد و مواد دیگر ساخته می‌شود و بدون نیاز به پخت در فر آماده می‌شود. طرز تهیه این اسنک بسیار ساده است و در مدت کمی می‌توان آن را تهیه کرد.

برای تهیه این شیرینی ابتدا خرماها را با کره تفت داده و پودر دارچین، پودر نارگیل، کنجد و مغز گردو را اضافه می‌کنیم. سپس مواد را با هم مخلوط کرده و در قالب مورد نظر بریزیم و برای مدتی در یخچال یا فریزر سرد کنیم. بعد اسنک را برش داده و در ظرف مورد نظر بچینیم.

اسنک خرما خوشمزه، انرژی‌زا و سالم است و می‌توانید در ماه رمضان به عنوان یک اسنک خوشمزه و مغذی از آن استفاده کنید. این شیرینی با طعم خاص خرما و مواد دیگرش، حتما تازگی به سفره شما اضافه خواهد کرد.

اسنک خرما یک نوع شیرینی خوشمزه مخصوص ماه رمضان است که درست کردن آن بسیار راحت است و معمولا در سفره سحر و افطار سرو می‌شود. در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با طرز تهیه اسنک خرما ساده و خوشمزه آشنا شوید.طرز تهیه اسنک خرما برای ماه رمضاناسنک خرما یک شیرینی راحت و سریع مخصوص ماه رمضان است که آماده سازی مواد اولیه آن کمتر از ۱۵ دقیقه طول می‌کشد و نیاز به پخت در فر ندارد.مواد لازم جهت تهیه اسنک خرما:خرما۳۰۰ گرممغز گردو۵۰ گرمکنجد۲۰ گرمپودر نارگیل۲۰ گرمپودر دارچین۱ قاشق چای‌خوریکره۳۰ گرممراحل تهیه اسنک خرمادر ادامه این بخش می‌توانید با مراحل تهیه اسنک خرما آشنا شوید.مرحله اول: خرما را با کره تفت دهیدبرای شروع هسته خرماها را جدا کنید و همراه با کره در ماهیتابه بریزید. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و خرما را برای چند دقیقه با کره تفت دهید. در این مرحله باید با پشت قاشق خرماها را فشار دهید تا کاملا پوره شوند.مرحله دوم: پودر دارچین را اضافه کنیدپودر دارچین را به ترکیب خرما و کره اضافه کنید و مواد را به طور مرتب هم بزنید تا دارچین کاملا با خرما مخلوط شود. سپس شعله گاز را خاموش کنید. مرحله سوم: مواد اسنک را ترکیب کنیددر این مرحله باید پودر نارگیل و کنجد را به ماهیتابه اضافه کنید و خمیر اسنک را خوب هم بزنید و در ادامه مغز گردو را به صورت ریز خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. مواد را هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.مرحله چهارم: مواد اسنک را در قالب بریزیدقالب مورد نظرتان را انتخاب کنید و آن را با کیسه فریزر بپوشانید. در ادامه روی کیسه فریزر را با کمی روغن چرب کنید. مواد اسنک را در قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا منسجم شوند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه رنگینک با خرما و گردومرحله پنجم: قالب را در یخچال قرار دهیدقالب را برای ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. اگر عجله دارید یا دوست دارید اسنک شما سریع‌تر آماده شود، می‌توانید قالب را برای نیم ساعت در فریزر قرار دهید.مرحله ششم: اسنک را برش دهیدبعد از این که اسنک آماده شد، قالب را از یخچال خارج کنید و آن را از قالب جدا کنید. سپس با یک چاقوی تیز اسنک را به هر اندازه و شکلی که دوست دارید برش دهید و در ظرف مورد نظرتان بچینید و از طعم آن در کنار چای و دمنوش لذت ببرید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه نان خرمایینکات و فوت و فن‌های تهیه اسنک خرمادر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه اسنک خرما اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه این شیرینی در حجم زیاد ابتدا باید خرماها را چرخ کنید و بعد در کره تفت دهید و در ادامه سایر مواد را اضافه کنید.در طرز تهیه حبه خرما باید مواد اسنک را به اندازه حبه‌های ریز برش دهید.برای درست کردن این شیرینی باید از خرماهایی که پوست نازکی دارند و بدون شیره یا کم شیره هستند استفاده کنید.برای تهیه این شیرینی می‌توانید خرماهای بدون هسته را برای ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید تا نرم شوند و سپس آن‌ها را با سایر مواد ترکیب کنید.در صورت تمایل می‌توانید به این شیرینی مقداری کشمش نیز اضافه کنید.برای تهیه اسنک خرمای کاکائویی باید دارچین را حذف کنید و از مقداری پودر کاکائو استفاده کنید.اگر دوست دارید می‌توانید برای تهیه این شیرینی از انواع مغز خرد شده مثل پسته، بادام  فندق نیز استفاده کنید.در زمان تفت دادن خرما باید مدام آن را هم بزنید تا خرما نسوزد و به خوبی تفت بخورد.اگر از خرمایی استفاده می‌کنید که پوست ضخیمی دارد، حتما باید پوست خرماها را قبل از تفت دادن جدا کنید.برای نگهداری این شیرینی باید آن‌ها را در ظرف در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید.اسنک خرما یکی از سالم‌ترین انواع شیرینی است که برای درست کردن آن نه نیاز به فر دارید و نه لازم است از شکر و آرد استفاده کنید. این شیرینی طعم فوق‌العاده‌ای دارد و بسیار انرژی بخش است.اگر تجربه درست کردن اسنک خرما را دارید می‌توانید تجربیات و نظرات خود را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!