راههای آسان و لذتبخش برای درست کردن لواشک انجیر
اگر به دنبال میان وعدهای خوشمزه و مغذی هستید، لواشک انجیر را امتحان کنید. این لواشک، طعم شیرینی دارد و سرشار از فیبر، آنتیاکسیدان و ویتامینها است. در این بخش از تک فانبلاگ همراه ما باشید تا طرز تهیه لواشک انجیر را به دو روش به شما آموزش دهیم.
روش اول: طرز تهیه لواشک انجیر به صورت ساده
در اولین روش، لواشک انجیر را به صورت ساده آموزش میدهیم. برای استفاده از این روش از دستورالعمل زیر پیروی کنید.
مواد لازم جهت تهیه لواشک انجیر به صورت ساده
برای تهیه لواشک انجیر به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
انجیر تازه به مقدار لازمشکر یا شیره انگوربه مقدار دلخواهآب لیمو یا آب نارنج (اختیاری) یک قاشق غذاخوری
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
مراحل تهیه لواشک انجیر به صورت ساده
مراحل تهیه لواشک انجیر به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده کردن انجیرها
در اولین مرحله باید انجیرها را آماده کنید. برگهای انجیر را جدا کرده و با آب سرد به خوبی بشویید. سپس آنها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن شکر به انجیرها
انجیرها را داخل قابلمه بریزید و شکر یا شیره انگور را به آن اضافه کنید. میزان شیرینی این لواشک سلیقهای است، پس میتوانید با توجه به ذائقه خود مقدار شکر یا شیره انگور را تنظیم کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند و شکر حل شود.
مرحله سوم: اضافه کردن آب نارنج یا آبلیمو
بعد از حل شدن شکر باید حرارت را کم کنید تا انجیرها کاملا پخته و نرم شوند. بعد از نرم شدن انجیرها باید آب نارنج یا آبلیمو را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. البته اضافه کردن آب نارنج یا آبلیمو اختیاری است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک انبه خوشمزه خانگی با فر
مرحله چهارم: میکس کردن انجیرها
بعد از اینکه انجیرها کاملا پخته و نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت برداشته و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند. سپس با استفاده از گوشتکوب یا میکسر برقی، انجیرها را له و میکس کنید.
مرحله پنجم: خشک کردن لواشک
در این مرحله باید مواد لواشک را روی یک سینی تمیز به صورت یکنواخت پهن کنید به طوری که ضخامت آن حدود نیم سانتیمتر باشد. حالا میتوانید لواشک را با استفاده از دستگاه خشککن، فر یا نور خورشید خشک کنید. نوش جان!
روش دوم: طرز تهیه لواشک انجیر با رب انار
در این روش، رب انار نیز به لواشک انجیر اضافه میکنیم که طعم منحصر به فردی به آن میدهد. برای استفاده از این روش، دستورالعمل زیر را دنبال کنید.
مواد لازم جهت تهیه لواشک انجیر با رب انار
برای تهیه لواشک انجیر با رب انار به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
انجیر تازهبه مقدار لازمشکر ۱ الی ۲ قاشق غذاخوریرب اناریک قاشق غذاخوریآب۱ لیواننمک (اختیاری) به مقدار لازم
مراحل تهیه لواشک انجیر با رب انار
برای تهیه لواشک انجیر با رب انار، مراحل زیر را طی کنید:
مرحله اول: آمادهسازی انجیرها
برای شروع باید برگهای انجیر را جدا کرده و با آب به خوبی بشویید. انجیرها را به دو یا چهار قسمت تقسیم کنید تا اگر قسمتی از آن خراب بود، بتوانید آن را دور بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه لواشک آلبالو مرحله به مرحله
مرحله دوم: اضافه کردن آب به انجیرها
انجیرها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا انجیرها کاملا پخته و نرم شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن شکر، نمک و رب انار
در حین پخت انجیرها باید نمک، شکر و رب انار را به قابلمه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. مقدار نمکی که اضافه میکنید باید مقدار خیلی کمی باشد چون این لواشک طعم شیرینی دارد. توجه داشته باشید که اضافه کردن نمک اختیاری بوده و شما میتوانید نمک را حذف کنید.
مرحله چهارم: میکس کردن انجیرها
پخته و نرم شدن انجیرها حدود ۲ ساعت طول میکشد، بعد از گذشت این زمان باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا مواد کمی خنک شوند. سپس با استفاده از گوشتکوب یا میکسر برقی، انجیرها را له و میکس کنید.
مرحله پنجم: خشک کردن لواشک انجیر
در این مرحله نوبت به پهن کردن مواد لواشک روی سینی میرسد. مواد را به طور یکنواخت روی سینی پهن کنید تا ضخامت همه جای آن حدود نیم سانتیمتر شود. برای خشک کردن لواشک انجیر میتوانید از دستگاه خشککن، فر یا نور خورشید استفاده کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه لواشک انجیر به دو روش را به شما آموزش دادیم. این لواشک خوشمزه و مقوی را میتوانید به عنوان یک میانوعده سالم یا همراه با چای نوش جان کنید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.