نغت بدون نون: آزمایش تخم مرغ و مرغ
ناگت مرغ یک غذای فست فودی بسیار محبوب است که معمولا به صورت ساندویچ یا سرخ کرده شده میخورند. اما شما میتوانید این ناگت مرغ را در خانه تهیه کنید و حتی در فریزر نگهداری کنید. برای تهیه ناگت مرغ بدون نیاز به نان تست، موادی همچون سینه و ران مرغ، پودر سوخاری پانکو، سس خردل و کچاب، پنیر پیتزا، سیر، پیاز، نمک و فلفل سیاه را نیاز دارید.
ابتدا، مرغ را بدون استخوان کرده و با سایر مواد ادغام کرده و مخلوط کنید. سپس مواد را در دستههای کوچک تقسیم کرده و شکل دهید. سپس آنها را در پودر سوخاری پانکو و یا تخممرغ و سس خردل مخلوط کنید و سرخ کنید و یا در فریزر نگهداری کنید. میتوانید این ناگتها را در هواپز یا روغن سرخ کنید و از آنها لذت ببرید. این روش ساده اما خوشمزه تهیه ناگت مرغ بدون نان تست است که میتوانید در خانه اجرا کنید.
پارسی دی نوشت: ناگت مرغ یکی از غذاهای فست فودی و بسیار خوشمزه است که شما میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و امروز یکی از بهترین و ساده ترین روش های تهیه ناگت مرغ بازاری بدون نیاز به نان تست را به شما یاد خواهیم داد که شما می توانید در خانه تهیه کنید و به دلخواه فریزر کنید.شما می توانید با ناگت مرغ یک ساندویچ خوشمزه تهیه کنید یا می توانید سرخ کنید و داخل هواپز یا داخل روغن سرخ کنید. امروز طرز تهیه ناگت مرغ بدون نان تست را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.مواد لازمسینه و ران مرغ۲ عددپودر سوخاری پانکو۶ ق غذا خوریسس خردل۱ تا ۲ ق غذا خوریسس کچاب۱ تا ۲ ق غذا خوریپنیر پیتزا۱۰۰ گرمسیر۲ حبهپیاز۱ عددنمک، فلفل سیاهبه مقدار لازممرحله اول: آماده سازیشما می توانید از دو عدد سینه یا از ترکیب ران و سینه استفاده کنید ولی پیشنهاد می شود برای این که ناگت شما مزه بهتری داشته باشد و خشک نباشد می توانید از ترکیب ران و سینه استفاده کنید و بدون استخوان کنید.مرحله دوم: مخلوط کردن موادبرای تهیه ناگت می توانید از ۱۲۳ یا غذاساز استفاده کنید که کار بسیار راحتی می باشد و شما باید همه مواد را بجز پودر سوخاری داخل غذاساز بریزید و میکس کنید تا یک مایه یکدست و نرمی داشته باشید و اگر ندارید می توانید از چرخ گوشت استفاده کنید و مرغ ها را چرخ کنید و با ادویه ها و پیاز و سیر رنده شده مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.مرحله سوم: تهیه ناگت بدون پودر سوخاریوقتی حسابی مواد مخلوط شدند می توانید از مواد بردارید و در دست گرد کنید و داخل پودر سوخاری خوب بغلطانید یا می توانید از کاتر های مختلف استفاده کنید ولی دقت کنید که نباید ضخامت ناگت ها زیاد باشند زیرا موقع سرخ شدن مغز پخت نمی شوند و بعد داخل یک ظرف دربسته قرار دهید و بگذارید در فریرز و بعد از نیم ساعت سرخ کنید یا می توانید بسته بندی کنید و در فریزر نگهداری کنید. نوش جانفوت و فن های دستور پخت ناگت مرغ بدون نان تستاگر مواد جسبنده بود دست های خود را مرطوب کنید و بعد به مواد شکل دهید.پودر پانکو را می توانید از فروشگاه تهیه کنید.برای سرخ کردن در هواپز یا سرخکن بدون روغن باید دما را روی ۱۶۰ تنظیم کنید.مقدار ادویه ها را می توانید کم و زیاد کنید ولی اصلا نباید سیر را حذف کنید.افزودن پنیر پیتزا و دلخواه است و می توانید حذف کنید و به صورت ساده این ناگت را تهیه کنید/