تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تنها ۱۰۰ هزار تومان: تعداد بارهایی که می‌توانید خودروهای برقی را شارژ کنید

اما برای مصرف‌کنندگان، هزینه شارژ خودرو برقی نه تنها به قیمت بنزین، بلکه به عوامل دیگری همچون هزینه نگهداری، بیمه، خدمات پس از فروش و… بستگی دارد. همچنین باید توجه داشت که با توسعه زیرساخت‌های شارژ خودرو‌های برقی و افزایش رقابت در بازار، هزینه شارژ ممکن است در آینده کاهش یابد.
مزایای استفاده از خودرو برقی بیشتر از صرفه‌جویی در هزینه سوخت است. از جمله مزایا می‌توان به کمتر بودن آلایندگی هوا، کاهش وابستگی به نفت و کربن، صدای کمتر در هنگام رانندگی، عملکرد بهتر و… اشاره کرد.
با توجه به این مطالب، استفاده از خودرو برقی به دلیل پیشرفت تکنولوژی و مزایاي کلانی که دارد، در آینده می‌تواند جایگاه مناسبی در بازار حمل‌ونقل کشور داشته باشد و به جایگاه ایجاد توسعه و پیشرفت در صنعت خودرو ایران کمک کند.

در سال‌های اخیر با توجه به پیامد‌های منفی افزایش قیمت سوخت، دولت ناچار شده علی‌رغم میل باطنی، نرخ بنزین را ثابت نگه دارد.
به گزارش تجارت نیوز؛ بر همین اساس بحث ورود خودرو‌های برقی به ناوگان حمل‌ونقل کشور از ابتدای سال جاری و با ورود عباس علی‌آبادی به ساختمان وزارت صمت با جدیت بیشتری دنبال می‌شود. طی همین فاصله، خودروسازان بخش خصوصی و داخلی از محصولات تمام‌برقی خود رونمایی کردند که قرار است در آینده‌ای نزدیک وارد بازار شوند.
یکی از اصلی‌ترین پرسش مصرف‌کنندگان این است که از لحاظ قیمت سوخت، شارژ خودرو‌های برقی به‌صرفه‌تر خواهد بود یا پر کردن مخزن سوخت یک خودروی بنزینی؟
هر باک بنزین معادل قیمت ۹ بار شارژ کامل خودروی برقی!
برای مقایسه هزینه سوخت خودرو‌های بنزینی و برقی، باید در نظر داشت که طبق گفته مصطفی رجبی‌مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر، تعرفه شارژ خودرو‌های برقی تا اطلاع ثانوی به ازای هر کیلووات ساعت، ۵۴۷ تومان بوده و هر زمانی که تعرفه برق واحد‌های تجاری تغییر کند، تعرفه شارژ خودرو‌های برقی هم تغییر خواهد کرد؛ بنابراین هزینه شارژ شش محصول تمام برقی که ورودشان در آینده نزدیک به بازار ایران تأیید شده، به شرح زیر است.
اطلس برقی با کمترین ظرفیت باتری نسبت به محصولات دیگر با حدود ۱۹ هزار تومان می‌تواند کامل شارژ شود. جک E۵۰A کرمان موتور با ۲۷ هزار تومان، ری‌را برقی، آریزو ۵ ev و هونگچی EQM۵ با حدود ۲۹ هزار تومان و اسکای‌ول ET۵ با بیشترین ظرفیت باتری می‌تواند تنها با پرداخت ۳۹ هزار تومان به صورت کامل شارژ شود.
البته باید این نکته را نیز درنظر داشت که ظرفیت باتری‌هایی که خودروسازان اعلام می‌کنند، غالباً به صورت اسمی بوده و علاوه‌بر آن، باید مقاومت باتری و کابل‌های شارژ هم به ظرفیت فوق اضافه شود؛ بنابراین نرخ‌های اعلامی به صورت تقریبی محاسبه شده است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!