تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز آموزش آش عدس خانگی با روش ساده و متفاوت؛ با اضافه کردن بلغور، برنج و رشته

آش عدس یکی از آش‌های سنتی ایرانی است که با استفاده از ترکیب مواد غذایی متنوعی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه حاوی عدس، ماش، برنج و سبزی‌های مختلف است. برای تهیه آش عدس و برنج، ابتدا عدس و ماش را بشویید و با اضافه کردن آب در قابلمه بپزید. سپس برنج و سبزی‌ها را اضافه کرده و آن را بپزید. در مرحله‌ی بعد پیاز را سرخ کرده و به آش اضافه کنید. در آخر کشک، نعناع داغ و سیر داغ را به آن اضافه کنید و آش را آماده سرو کنید.

برای تهیه آش عدس و بلغور، ابتدا عدس و بلغور را خیس کرده و بپزید. سپس کره‌کرده و رشته آشی را به آن اضافه کنید. پس از سرخ کردن پیاز و اضافه کردن سیب زمینی و سایر مواد، آش را بپزید و با پیاز داغ تزئین کنید.

در نهایت، برای تهیه آش عدس و رشته، عدس را بپزید و پیاز را سرخ کنید. سپس سبزی آش و رشته را به آش اضافه کرده و آن را بپزید. در انتها آش را با پیاز داغ تزئین کرده و سرو کنید. این آش‌ها با نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل به مزه‌ی خوبی می‌رسند.

آش عدس یکی از آش‌های سنتی ایرانی است که از ترکیب مواد اولیه متنوعی تهیه می‌شود. در ادامه این مقاله از تک فانبلاگ ما را همراهی کنید تا با رسپی این غذای خوشمزه آشنا شویم.مواد لازم جهت تهیه آش عدس و برنج:عدس۱ پیمانهماش۱ پیمانهبرنج۳/۲ پیمانهسبزی آش۳۰۰ گرمپیاز۴ عددسیر۶ حبهنعنا خشک۳ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازممراحل تهیه آش عدس و برنجدر ادامه مراحل تهیه آش عدس و برنج به ترتیب آموزش داده شده است.مرحله اول: آبکشی و خرد کردن سبزی آشابتدا سبزی آش را شسته و آبکشی کنید، پس از خارج شدن آب اضافی سبزی در ادامه آن را روی تخته گوشت ریز خرد کنید.مرحله دوم: خیساندن ماشماش را شسته و به مدت ۲ ساعت با مقداری آب خیس کنید. مرحله سوم: پخت عدس، ماش و برنجدر این مرحله عدس را بشویید و به همراه ماش با مقداری آب در قابلمه‌ای مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس حرارت آن را کم کنید و اجازه دهید یک ساعت بجوشد تا عدس و ماش کاملا بپزند.در ادامه برنج شسته شده را به همراه سبزی آش به قابلمه افزوده و هم بزنید. سپس به مدت یک ساعت دیگر بگذارید با حرارت ملایم آش بجوشد.مرحله چهارم: سرخ کردن پیازپیاز را پوست گرفته به صورت خلالی خرد کنید و داخل یک تابه مقداری روغن بریزید. پیاز را تفت دهید تا سرخ شود و به آش اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه بوغدا آشی یا آش گندم زنجانیمرحله پنجم: افزودن کشک و سایر مواد به آشپس از جا افتادن آش، در انتهای پخت کشک، پیاز داغ، نعنا داغ و سیرداغ را نیز به آن اضافه کنید.مواد لازم جهت تهیه آش عدس و بلغور:سیب زمینی۱ عددبلغور گندم۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارعدس۱ لیوان فرانسوی دسته‌دارپیاز۲ عددنعنا داغبه میزان لازمنمک، فلفل و زردچوبهبه میزان لازممراحل تهیه آش عدس و بلغوردر این قسمت، مرحله به مرحله به روش تهیه آش عدس و بلغور پرداخته‌ایم.مرحله اول: خیساندن عدسپس از اینکه عدس به مدت دو ساعت خیس خورد، آن را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید و بلغور را نیز به آن اضافه کنید. می‌توانید حدود ۸ لیوان آب به آن افزوده و حرارت را ملایم کنید تا بجوشد.مرحله دوم: درست کردن پیاز داغپیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. در ادامه به همراه مقداری روغن سرخ کنید و با زردچوبه تفت دهید. در نهایت پیاز سرخ شده را به آش اضافه کنید.مرحله سوم: افزودن سیب‌زمینی به آشسیب‌زمینی را شسته و به صورت نگینی خرد کنید. پس از برش‌زدن سیب‌زمینی آن را به آش اضافه کنید که موجب لعاب‌دار شدن آش می‌شود. درب قابلمه را بگذارید تا سیب‌زمینی به همراه سایر مواد آش بپزد.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش رشته مازندرانیمرحله چهارم: جا افتادن آش و تزیین آندر این مرحله نهایتا آش پس از ۳ ساعت جوشیدن روی شعله ملایم کاملا پخته و لعاب می‌اندازد. یک عدد پیاز را سرخ کنید و پس از پخت آش روی آن را با پیاز داغ تزئین کنید. همچنین می‌توانید این آش را با کشک و نعناع داغ سرو کنید.مواد لازم جهت تهیه آش عدس و رشته:عدس۳/۴ پیمانهپیاز۲ عددسبزی آش۱۰۰ گرمرشته آشی۱۰۰ گرمسیر۳ حبهنمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیلبه میزان لازممراحل تهیه آش عدس و رشتهدر این بخش از مقاله، مراحل تهیه آش عدس و رشته به ترتیب بیان شده است.مرحله اول: خیساندن عدسدر ابتدا عدس را خیس کنید و داخل قابلمه با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.مرحله دوم: سرخ کردن پیازدر ادامه پیازها را خلالی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا کاملا سرخ و طلایی شود. پس از سرخ شدن مقداری نمک، زردچوبه و پودر زنجبیل به آن بزنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش ترخینه دوغ اراکمرحله سوم: اضافه کردن سبزی آشدر این مرحله نصف پیاز داغ را به همراه سبزی آش خرد شده به قابلمه آش بریزید و باقی مانده پیاز داغ را برای تزئین آش کنار بگذارید.اجازه دهید آش کاملا پخته و جا بیفتد، در بیست دقیقه پایانی پخت آش، رشته را به آن افزوده و درب قابلمه را بگذارید تا جا بیفتد.حالا می‌توانید آش را در ظرف مناسب ریخته و با پیاز داغ تزئین کنید.در این مقاله از مجله آشپزی تک فاندستور پخت آش عدس را به سه روش و مواد اولیه متنوع آموزش دادیم، با دقت در نکات گفته در این مطلب می‌توانید این آش خوشمزه و سنتی ایرانی را در منزل تهیه و نوش‌جان کنید.امیررضا هستم، فخاریان. به چند تا چیز خیلی علاقه دارم: نوشتن، آشپزی، سینما و کتاب. چند سالی میشه همه اینا رو در کنار هم پیش می‌برم. الان هم خوشحالم که فرصتش هست تا دو تا از چیزهای مورد علاقه‌ام رو با هم ترکیب کنم!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!