راز تهیه قارچ کبابی: راهی شیرین برای لذت بردن از پیش غذای خوشمزه
قارچ کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که با استفاده از مواد ساده و در زمان کوتاهی تهیه میشود. این غذا با طعم و مزه متنوع و جذابی درست میشود و میتوانید با اضافه کردن سسهای مختلف به آن، طعمهای جدید و متفاوتی تجربه کنید. آموزش تهیه قارچ کبابی بسیار ساده و قدم به قدم است و میتوانید با دنبال کردن این مراحل آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.
برای آموزش تهیه قارچ کبابی، ابتدا قارچها را شسته و پوست آنها را پاک کرده، سپس آنها را در سس ادویهای خمیری مخصوص قارچ کبابی آماده کنید. سپس قارچها را بر روی سیخها زده و بر روی زغال یا باربیکیو کباب کنید. در نهایت با اضافه کردن جعفری ساطوری شده، قارچ کبابی آماده برای سرو کردن است.
با تهیه قارچ کبابی میتوانید همراه با خانواده و دوستان خود لحظات خوشی را سپری کنید و از طعم و مزه منحصر به فرد این غذا لذت ببرید. این غذا را میتوانید به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی در جشنها و مراسمهای خاص نیز سرو کنید و مطمئن باشید که همه از آن لذت خواهند برد.
قارچ کبابی یکی از خوشمزهترین پیش غذاهایی است که میتوانید به راحتی با چند قلم مواد ساده در زمان کوتاهی آن را تهیه کنید. قارچ کبابی به روشهای مختلفی با طعم و مزه بسیار جذاب و سسهای متنوعی تهیه میشود. پس اگر به دنبال چشیدن طعمهای جدید هستید به شما پیشنهاد میکنیم که از امتحان کردن طعم این قارچ غافل نشوید.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه قارچ کبابی را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه قارچ کبابیمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این پیش غذا ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب ساده میتوانید مقدار آن را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این پیش غذای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.درجه سختی تهیه این پیش غذا در دستهبندی متوسط قرار دارد.مواد لازم جهت تهیه قارچ کبابی:قارچ۵۰۰ گرمروغن زیتون۴ قاشق غذاخوریآبلیمو۴ قاشق غذاخوریپودر سیر۱ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهپاپریکا۱ قاشق غذاخوریجعفری خرد شده۱/۲ پیمانهفلفل قرمز۱/۲ قاشق غذاخوریمرحله اول: آماده سازی قارچهابا کمک چاقوی تیزی پوست نازک روی کلاهک قارچ را بگیرید. قارچها را درون ظرف مناسبی بریزید و با آب به خوبی بشویید. قارچهای شسته شده را درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.حال قارچها را روی دستمال آشپزخانه تمیزی قرار دهید تا رطوبت و نم آنها به خوبی گرفته شود.مرحله دوم: ترکیب ادویههاپودر سیر، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و پودر پاپریکا را درون ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید.مرحله سوم: تهیه سس قارچ کبابیروغن زیتون را به ترکیب ادویهها اضافه کنید و مواد را به هم زنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند و بافت خمیری شکلی به خود گیرند.حال آبلیمو را به مواد سس اضافه کنید و مجدد به هم زنید تا سس شما یک دست و یکنواخت شود.مرحله چهارم: طعمدار کردن قارچهاقارچها را درون سسی که تهیه کردید قرار دهید و به آرامی آنها را زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای قارچ به سس آغشته شود.اگر زمان کافی در اختیار دارید میتوانید روی مواد را بپوشانید و ۱۵-۲۰ دقیقهای در یخچال استراحت دهید تا عطر و طعم ادویهها به خوبی به خورد قارچ رود.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ شکم پر با گوشت چرخ کردهمرحله پنجم: سیخ زدن قارچقارچهای طعمدار شده را با دقت و از یک جهت به سیخ زنید.برای قارچ کبابی باید از سیخهای سایز متوسط استفاده کنید.قارچ بافت ترد و لطیفی دارد پس در انجام این مرحله دقت کنید تا قارچها نشکنند.مرحله ششم: کباب کردن قارچزغال منقل یا حرارت باربیکیو را آماده کنید. سیخها را در کنار هم روی باربیکیو قرار دهید.توجه داشته باشید که قارچها باید با حرارت کم کباب شوند تا به خوبی مرکز آنها پخته شود.از باد زدن زغال درون منقل بپرهیزید؛ زیرا موجب زیاد شدن حرارت و در نتیجه سوختن قارچها میشود.مرحله هفتم: افزودن جعفری ساطوری شدهپس از کباب شدن قارچها آنها را درون ظرف مناسبی بریزید.جعفری تازه ساطوری شده را به آن اضافه کنید و به خوبی قارچها را در ظرف بالا و پایین کنید تا جعفری به تمام قسمتهای قارچ بچسبد.قارچ کبابی بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو کردن است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه قارچ سوخاری به روش فستفودیهاامیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقه مندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز طبق روشی که در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبرایتان شرح دادیم، این قارچ کبابی خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.