تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

آیا می‌دانستید قهوه می‌تواند عامل افزایش خطر دیابت و بیماری قلبی شود؟

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های صبحگاهی است که برای بسیاری از ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. اما نکته‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد این است که زمان مصرف قهوه نقش بسیار مهمی در تاثیر آن بر سلامت ما دارد.

تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن قهوه حاوی کافئین قبل از صبحانه می‌تواند باعث افزایش مقاومت به انسولین شود و منجر به عدم تعادل در سطح قند خون گردد. این موضوع می‌تواند منجر به ایجاد مشکلات متابولیکی، از جمله نوع دوی دیابت و بیماری‌های قلبی شود.

بهتر است قهوه را پس از صبحانه مصرف کنیم تا این تاثیرات منفی را جلوگیری نماییم. همچنین، در صورت احساس نیاز به قهوه صبحگاهی، می‌توانیم آن را بلافاصله بعد از صرف وعده صبحانه نوشید.

از آنجا که قند خون ما تاثیر بسیار زیادی بر سلامتی ما دارد، شناخت زمان مناسب برای مصرف قهوه می‌تواند مفید واقع شود. بنابراین، این موضوع به عنوان یک نکته مهم در روزمره ما قابل توجه است و می‌تواند به ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

نوشیدن قهوه کافئین‌دار قبل از صبحانه باعث عدم تعادل سطح قند خون و ایجاد مقاومت به انسولین می‌شود با این حال، قهوه بعد از صبحانه بی‌خطر به نظر می‌رسد، زیرا این اثر متابولیک منفی را ایجاد نمی‌کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه خواب ضعیف یک شبه تاثیر کمی بر متابولیسم ما دارد، اما نوشیدن قهوه قبل از صبحانه باعث عدم تحمل گلوکز می‌شود؛ عدم تحمل گلوکز یک وضعیت متابولیک است که می‌تواند منجر به پیش دیابت و بیماری قلبی شود.
سطح گلوکز خون ما باید در محدوده طبیعی نگه داشته شود تا احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت نوع دو به حداقل برسد به همین دلیل، با توجه به محبوبیت قهوه صبحگاهی در سراسر جهان، محققان بر مشکلات سلامتی قابل توجه نوشیدن قهوه قبل از صبحانه تاکید می‌کنند.
نتایج تحقیقات پیشین نشان می‌دهد که کمبود خواب در چند شب یا حتی بیش از یک شب می‌تواند خطر ابتلا به سندرم متابولیک (ترکیبی از دیابت، فشار خون بالا و چاقی) را افزایش دهد.
این مطالعه نشان می‌دهد که کم خوابی یک شبه باعث افزایش گلوکز خون و پاسخ غیرطبیعی انسولین در صبح نمی‌شود، اما قهوه سیاه غلیظ یک ساعت پس از بیدار شدن باعث افزایش ۵۰ درصدی سطح گلوکز خون می‌شود.
مطالعات پیشین نشان دادند که کافئین به‌طور بالقوه می‌تواند باعث شود بدن ما در برابر انسولین مقاوم شود.
پروفسور جیمز بتز، محقق این تحقیق گفت: می‌دانیم که تقریبا نیمی از ما صبح‌ها از خواب بیدار می‌شویم و قبل از انجام هر کار دیگری، قهوه می‌نوشیم و به‌طور شهودی هر چه احساس خستگی بیشتری کنیم، قهوه غلیظ‌تر می‌شود.
نتایج این مطالعه مهم است و پیامد‌های سلامتی گسترده‌ای دارد، زیرا تاکنون اطلاعات محدودی در مورد آنچه قهوه صبحگاهی با بدن ما انجام می‌دهد، به‌ویژه برای کنترل متابولیک و قند خون خود داشته‌ایم.
به زبان ساده، بعد از یک شب خواب مختل شده، کنترل قند خون ما زمانی که هنگام صبح اولین چیزی که به بدن می‌رسانیم قهوه باشد، مختل می‌شود.
اگر احساس می‌کنیم که هنوز به قهوه صبحگاهی نیاز داریم، ممکن است این مورد را با اول غذا خوردن و سپس نوشیدن قهوه بهبود ببخشیم. دانستن این موضوع می‌تواند مزایای سلامتی مهمی برای همه ما داشته باشد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!