سرشار از طراوت و لذت: چطور میتوان خشک و سفت شدن کوبیده مرغ را در رستوران مانع شد؟
کباب کوبیده مرغ یکی از غذاهای پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. اما برای جلوگیری از سفت شدن و خشک شدن آن باید توجه ویژهای به نکات زیر داشته باشید:
استفاده از ترکیب سینه و ران مرغ برای تهیه کوبیده مرغ، باعث نگهداری طراوت و آبداری گوشت میشود.
استفاده از پیاز به مقدار کافی و ترکیب آن با مرغ به عنوان یک عامل مهم برای حفظ آبداری کوبیده مرغ است.
حرارت مناسب و یکنواخت برای پخت کباب تابهای مرغ از اهمیت بالایی برخوردار است. حتماً باید مدت زمان و حرارت پخت را کنترل کنید.
استفاده از دنبه گوسفندی یا قلوهگاه گوسفندی به ترکیب گوشت مرغ کمک میکند تا نرم و آبدار شود.
اضافه کردن زعفران و کره به مواد قبل از پخت، میتواند کمک کند تا کباب نرمتر و خوشمزهتر شود.
با رعایت این نکات و روشها میتوانید از تهیه کباب کوبیده مرغی خوشمزه و آبدار لذت ببرید و جلوی سفت شدن آن را بگیرید.
نمناک نوشت: کباب کوبیده مرغ یک غذای خوشمزه و در دسترس است که طرز تهیه ساده اما پر نکته ای دارد، نکات خوشمزه شدن کباب مرغ را در این مطب برایتان آماده کرده ایم.رازهای کوبیده مرغ رستورانی برای خوشمزه شدن کوبیده مرغ خانگیکباب کوبیده یکی از غذاهای بسیار معروف و سنتی ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی هم شناخته می شود و دارای محبوبیت بسیار زیادی در میان ایرانیان است اما استفاده از گوشت قرمز برای برخی افراد مضر است، اگر شما هم از طرفداران کباب کوبیده هستید اما به هر دلیلی از خوردن گوشت قرمز منع شده اید، کباب کوبیده مرغ تهیه نمایید که دارای بافت لطیفی است و بسیار خوش خوراک است.چرا کوبیده مرغ سفت و خشک میشود؟یکی از مشکلاتی که در پخت کباب کوبیده مرغ روبرو می شویم، خشک شدن آن است. علت سفت شدن کباب کوبیده مرغ عبارت است از:گرفتن آب پیاز:علت خشک شدن کباب کوبیده مرغ، خارج کردن همه آب پیاز بعد از رنده کردن است.استفاده از سینه مرغ:اگر برای تهیه کباب کوبیده مرغ فقط از قسمت سینه مرغ استفاده نمایید، کباب کوبیده مرغ شما خشک خواهد شد.زیاد بودن یا کم بودن حرارت:خشک شدن کباب کوبیده مرغ به علت زیاد بودن یا بیش از اندازه کم بودن حرارت نیز ایجاد مکی شود.باد زدن کباب :اگر کباب را با سرعت زیاد در زمان پخت روی زغال باد بزنید، این کار موجب خشک شدن کباب میشود.جلوگیری از خشک شدن کباب کوبیده مرغاگر می خواهید کباب کوبیده مرغ سفت و خشک نشود، روش های زیر را امتحان کنید:برای تهیه کوبیده مرغ، از ترکیب سینه و ران مرغ استفاده کنید.برای اینکه کوبیده مرغ تابه ای نرم و آبدار باشد،از پیاز به مقدار کافی استفاده کنید و مقداری هم آب پیاز را با مرغ ترکیب کنید تا آبدار شود.برای تهیه کباب کوبیده مرغ، شعله گاز یا حرارت زغال باید متوسط باشد و حرارت یکنواخت باشد.برای نرم شدن کباب کوبیده مرغ، مایه گوشت کوبیده مرغ را با کمی دنبه گوسفندی (50 گرم) یا قلوهگاه گوسفندی چرخ کرده (100 گرم) ترکیب کنید.اگر می خواهید کباب کوبیده مرغ خشک نشود، ترکیب زعفران و کره روی کوبیده مرغ بمالید. زدن بِراش کره و زعفران یا اضافه کردن آب لیموترش روی مواد در حال پخت به نرم شدن غذا کمک می کند.عوامل مؤثر در سفت شدن کباب تابه ای مرغبرخی عوامل در سفت شدن کباب تابه ای مرغ موثر است که عبارند از:استفاده از سینه مرغحرارت زیاد و کم کباب تابه ای مرغمدت زمان پخته شدن کباباستراحت ندادن به گوشت استراحتراه های جلوگیری از سفت شدن غذابرای جلوگیری از سفت شدن کباب تابه ای مرغ روش های زیر را به کار ببرید:در تهیه کباب تابه ای مرغ ابتدای پخت حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا مواد کمی آب بیاندازند و چربی درون گوشت آب شود سپس حرارت را زیاد کنید تا کباب همراه با آب و چربی مواد خود پخته شود.روی کباب تابه ای مرغ، گوجه فرنگی حلقه حلقه تفت داده شده و قارچ ورقه شده ی تفت داده شده بچینید تا غذایتان نرم شود.برای نرم شدن کباب تابه ای مرغ کمی کره یا کمی سس مایونز حین مخلوط کردن به مواد اضافه کنید.راضیه میرزاحیدری