تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه مربای ریواس با طعمی شگرف و منحصر به فرد در خانه

مربای ریواس یکی از محبوب‌ترین انواع مربا در ایران است که با طعم ترش و شیرینی خود برای بسیاری از افراد جذابیت دارد. برای تهیه این مربا نیاز به ریواس، شکر، آبلیمو و هل دارید.

برای شروع، ریواس‌ها را پاک کرده و خرد کنید، سپس آن‌ها را با شکر در قابلمه بریزید و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا آب اندازند. سپس مربا را آماده کنید با آبلیمو و پودر هل و حرارت ملایم تا قوام بگیرد.

نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که از ظروف مناسب برای پخت استفاده کنید، آبلیمو برای جلوگیری از کپک زدن اضافه کنید و شکر را به میزان مناسب استفاده کنید. همچنین می‌توانید از دارچین یا زنجبیل برای افزایش طعم استفاده کنید.

اگر تجربه درست کردن این مربا را داشته‌اید، نظرات و پیشنهادات خود را با ما در مجله آشپزی تک فانبه اشتراک بگذارید. من برای شما بازنویسی کردم که از زبان اصلی طرز تهیه مربای ریواس خانگی را بیان کنم.

اگر طعم مربای ریواس خانگی را چشیده باشید، می‌دانید که این مربا یکی از متفاوت‌ترین و جذاب‌ترین انواع مربا است که طعم بسیار لذیذی دارد و درست کردن آن بسیار ساده است. اما مربای ریواس چگونه درست می‌شود؟در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با طرز تهیه مربای ریواس به طور کامل آشنا شوید.طرز تهیه مربای ریواس خانگیبرای پخت مربای ریواس به حدود نیم ساعت زمان نیاز دارید، اما قبل از پخت لازم است ریواس‌ها را برای ۲۴ ساعت همراه با شکر به حال خود رها کنید تا آماده شوند.مواد لازم جهت تهیه مربای ریواس:ریواس پاک کردهنیم کیلوشکرنیم کیلوآبلیمو۲ قاشق غذاخوریپودر هل۱/۲ قاشق غذاخوریمرحله اول: ریواس‌ها را خرد کنیدبرای شروع ریواس‌ها را تمیز کنید و سپس به خوبی بشویید تا تمام آلودگی‌های آن‌ها پاک شوند. در ادامه ریواس‌ها را به صورت حبه‌های ریز و یک اندازه خرد کنید. مرحله دوم: ریواس‌ها را با شکر ترکیب کنیدریواس‌های خرد شده را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی آن را با شکر بپوشانید. حالا درب قابلمه را روی آن قرار دهید و قابلمه را برای ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید. این کار موجب آب انداختن ریواس‌ها می‌شود.مرحله سوم: مربا را آماده کنیددر این مرحله باید برای تهیه مربا قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید و حرارت را کم کنید. اگر مقدار آبی که در قابلمه ایجاد شده کم است، می‌توانید مقداری آب نیز به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید شکر با حرارت ملایم آب شود و مربا برای چند دقیقه بجوشد و قوام پیدا کند.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای توت سفید به روش خانگیمرحله چهارم: پودر هل و آبلیمو را اضافه کنیدزمانی که مربا کمی غلیظ شد، می‌توانید آبلیمو و پودر هل را اضافه کنید. در ادامه شعله گاز را خاموش کنید و اجازه دهید مربا کاملا سرد شود.مرحله پنجم: مربا را در ظرف مناسب بریزیدبعد از این که مربا کاملا خنک شد، آن را در یک شیشه تمیز و کاملا خشک بریزید و درب آن را محکم کنید. در ادامه مربا را در یخچال قرار دهید تا خراب نشود.نکات و فوت و فن‌های تهیه مربای ریواسدر ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه مربای ریواس اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.برای تهیه این مربا می‌توانید به جای هل از چند تکه چوب دارچین یا یک تکه زنجبیل نیز استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که قبل از ریختن مربا در شیشه باید چوب دارچین یا زنجبیل را از آن خارج کنید.برای این که مربای شما خوشرنگ تر شود، می‌توانید آن را در قابلمه مسی بپزید.اگر بعد از قرار دادن ریواس و شکر در یخچال، ریواس‌ها به خوبی آب نینداختند، می‌توانید قبل از قرار دادن قابلمه روی گاز، مقدار کمی آب به آن اضافه کنید.بهتر است این مربا را در ظروف مسی، چدنی و لعابی درست کنید. پخت مربا ریواس در قابلمه تفلون و آلومینیوم موجب بد رنگ شدن مربا می‌شود.برای تهیه مربای ریواس مجلسی می‌توانید از مقداری رنگ خوراکی در آن استفاده کنید.از آن جایی که ریواس ذاتا طعم ترشی دارد، این مربا مثل مربای آلبالو کمی ترش و شیرین می‌شود. در صورت تمایل می‌توانید از مقدار شکر بیشتری برای پوشاندن طعم ترشی ریواس در مربا استفاده کنید.به منظور طعم دار کردن این مربا می‌توانید از مقداری آب پرتقال یا پوست پرتقال رنده شده نیز استفاده کنید.برخی افراد برای خوشرنگ و خوشمزه شدن این مربا از آن در کنار توت فرنگی یا تمشک استفاده می‌کنند.آبلیمو برای جلوگیری از کپک زدن به مربا اضافه می‌شود، بنابراین آن را حذف نکنید.برای این که مربای شما شکرک نزدن باید صبر کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و به قوام برسد. اگر آب موجود در مربا به خوبی تبخیر نشود، مربای شما خیلی زود کپک می‌زند.به هیچ عنوان مقدار شکر مربا را کمتر از میزان ذکر شده اضافه نکنید، این کار موجب کپک زدن مربا و کاهش ماندگاری آن می‌شود.اگر بعد از مدتی مربای شما شکرک زد، می‌توانید آن را روی حرارت بجوشانید و بعد یک قاشق آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید و صبر کنید تا برای چند دقیقه دیگر روی حرارت ملایم بجوشد.برای اینکه مطمئن شوید مربای شما به غلظت مناسب رسیده یا خیر می‌توانید مقداری از شهد را در کاسه بریزید و آن را در یخچال بگذارید. اگر بعد از سرد شدن، شهد مثل عسل کشدار باشد و به سختی در ظرف حرکت کند یعنی به قوام مورد نظر رسیده و آماده است.بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربای چاقاله پسته خانگیمربای ریواس طعم ترش و شیرینی دارد و از همین رو اکثر افراد از چشیدن طعم آن لذت می‌برند. اگر تجربه درست کردن این مربای خانگی را دارید، می‌توانید نظرات و پیشنهادات خودتان را در این مطلب از مجله آشپزی تک فانبا ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!