طرز تهیه کوکی کرهای کریسمسی + نکات و فوتوفن ها
یکی از کوکیهای جذاب کریسمس، کوکی کرهای است که بافتی نرم و لطیف و ظاهری رنگارنگ دارد. حتی اگر هیچ تجربهای از پخت کیک و شیرینی ندارید، به راحتی میتوانید این کوکی خوشمزه را با دنبال کردن چند مرحله ساده درست کنید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکی کرهای کریسمسی را همراه نکات و فوتوفن آن به شما آموزش دهیم.
نگاهی سریع به طرز تهیه
برای درست کردن کوکی کرهای ابتدا پنیر خامهای و کره را به خوبی هم بزنید، سپس تخم مرغ، عصاره پرتقال و عصاره بادام را اضافه کنید. پودر آماده کیک را کم کم به مواد اضافه کنید و در آخر نیمی از اسپرینکلسها را در خمیر بریزید. مواد را در یخچال استراحت دهید، سپس آنها را اسکوپ بزنید و در اسپرینکلس و پودر قند بغلطانید. کوکیها را با فاصله روی سینی فر بچینید و در فر قرار دهید. در ادامه مطلب طرز تهیه کامل این کوکی کریسمسی را با جزئیات بیشتری بخوانید.
مواد لازم برای کوکی کرهای
کره½ فنجانپنیر خامهای۲۲۵ گرمتخم مرغ بزرگ۱ عددعصاره بادام½ قاشق چایخوریعصاره پرتقال½ قاشق چایخوریپودر کیک آماده وانیلی۱ بستهاسپرینکلس½ فنجانپودر قند½ فنجان
خرید مواد اولیه با تخفیف از اکالا
طرز تهیه کوکی کرهای
مدت زمان آماده سازی: ۶۰ تا ۸۰ دقیقهمواد اولیه این دستور تهیه ۴۰ کوکی به شما میدهددرجه سختی: آسان
مرحله اول: کره و پنیر خامهای را ترکیب کنید
در یک کاسه مناسب کره نرم شده و پنیر خامهای را بریزید. سپس با همزن برقی مواد را هم بزنید تا زمانی که به یک بافت صاف و یکدست برسید.
مرحله دوم: تخم مرغ را اضافه کنید
در این مرحله تخم مرغ را به همراه عصاره بادام و عصاره پرتقال اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کلوچه پرتقالی+نکات
مرحله سوم: پودر کیک را اضافه کنید
پودر کیک آماده را به آرامی به مواد اضافه کنید و با هر بار اضافه کردن هم بزنید تا یک خمیر منسجم درست شود. سپس ¼ فنجان اسپرینکلس را اضافه کنید و هم بزنید تا به طور یکسان در مایه کیک پخش شود.
مرحله چهارم: خمیر را استراحت دهید
بعد از اینکه تمام مواد را با هم ترکیب کردید، روی ظرف را با کیسه فریزر بپوشانید و برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
هر چقدر مواد بیشتر استراحت کند، حالت چسبندگی آن کمتر میشود. دقت داشته باشد که بیشتر از ۲۴ ساعت خمیر در یخچال نماند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه باسلوق ژلهای برای شب یلدا
مرحله پنجم: خمیر کوکی را شکل دهید
در یک کاسه باقیمانده اسپرینکلس و در کاسه دیگر پودر قند بریزید. سپس با کمک یک اسکوپزن، مقدار مشخصی از خمیر کوکی را جدا و گرد کنید. ابتدا در اسپرینکلس و بعد در پودر قند بغلطانید.
مرحله ششم: کوکی را بپزید
بعد از اینکه کوکیها را آماده کردید، یک کاغذ روغنی روی سینی فر قرار دهید و آنها را با فاصله از هم بچینید. سینی را برای ۱۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، سینی فر را خارج کنید و اجازه دهید برای ۲ دقیقه کوکیها به همان حالت بمانند تا کمی خنک شوند. سپس آنها را به یک سینی توری منتقل کنید.
نکات و فوتوفنهای درست کردن کوکی کرهای
در ادامه به نکاتی برای خوشمزهتر شدن کوکی کرهای اشاره خواهیم کرد که بهتر است آنها را در نظر داشته باشید.
حتما کره و پنیر را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید و در دمای محیط قرار دهید تا خمیر کوکی صاف و خامهای شود.اگر به گلوتن حساسیت دارید، این کوکی را میتوانید با آرد بدون گلوتن بدون آسیب زدن به بافت کوکی درست کنید.برای تنوع در طعم، میتوانید از عصاره وانیل یا عصاره لیمو استفاده کنید.میتوانید برای داشتن طعم خاصتر و قویتر از ادویههایی مانند دارچین یا جوزهندی استفاده کنید.استفاده از پودر قند و اسپرینکلس روی کوکیها فقط به خاطر ظاهر زیبا و تزئین آنها نیست؛ اسپرینکلسها یک بافت کرانچی روی کوکی به وجود میآورند و پودر قند یک طعم شیرین ظریف به آن اضافه میکند.کوکی کرهای را میتوانید به مدت یک هفته در یک ظرف درب بسته در دمای اتاق نگهداری کنید.مایه کوکی را میتوانید به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا، طرز تهیه کوکی کرهای را همراه نکات آن به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم این کوکی نرم و لطیف را برای روز کریسمس درست کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
منبع: Thatovenfeelin
من لیلا هستم، رشته تحصیلیم روزنامه نگاری بوده و همیشه از نوشتن لذت میبرم، اینجا از دانش و تجربهام تو زمینههای مختلف استفاده میکنم تا برای شما مطالب خوبی بنویسم. امیدوارم از خوندنشون لذت ببرید.