تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چه اتفاقاتی ممکن است برای شما رخ دهد اگر با یک فرد خوشیفته ازدواج کنید؟ / آیا ازدواج با فرد خودشیفته راه درستی است؟

قبل از ازدواج باید به خصوصیات همسرتان آشنا شوید و یکی از مهمترین خصوصیاتی که باید بررسی کنید، خودشیفتگی است؛ زیرا این ویژگی می‌تواند تاثیر زیادی بر روابط شما با همسرتان داشته باشد. مشکلات ازدواج با یک خودشیفته و زندگی با همسر نارسیست نیازمند مراقبت و راه‌حل‌های مناسب است.

خودشیفتگی می‌تواند باعث کنترل کامل، رقابت با بچه‌ها، عدم اعتبار یک‌طرفه، حسادت شدید و مشکلات اموزشی شود. برای حل این مشکلات باید از مشاوره‌های روان‌شناختی و تراپی استفاده کرد و با همسرتان در مسیر درست و موفقیت‌آمیز حرکت کرد.

همچنین باید به این نکته توجه کرد که افراد خودشیفته ممکن است تلاش کنند شما را از لذت‌های زندگی محروم کنند و این می‌تواند به مشکلات احساسی و حتی فیزیکی منجر شود. بنابراین نیاز به ارتباط خوب و مدیریت مشکلات با همسرتان دارید تا از این وضعیت خروجی مثبتی به دست آورید.

نمناک نوشت: قبل از ازدواج باید با بسیاری از خصوصیات همسرتان آشنا شوید. خودشیفتگی یکی از ویژگی هایی است که تاثیر زیادی بر ازدواج و روابط شما با همسرتان میگذارد.مشکلات ازدواج با یک خودشیفته و زندگی با همسر نارسیسمزمانی که برای اولین بار همسرتان را ملاقات کردید، احتمالاً آنقدر خوشحال بودید و آنقدر جذب او شده اید که فراموش کردید شخصیتش را از زوایای دیگر هم بررسی کنید؛ اما شاید بعد از ازدواج و بعد از مدتی متوجه شدید که طرف مقابل تان خود شیفته است.خودشیفتگی طرف مقابل قطعا مشکلاتی را برای شما به وجود می‌ آورد که باید مراقب شان باشید.کنترل کاملبسیاری از افراد که شخصیت خودشیفته ای دارند، می خواهند قدرت و کنترل کامل احساسات طرف مقابل را در دست داشته باشند. می‌ خواهند هر چیز زندگی را خودشان کنترل کنند که باعث ایجاد مشکلات زیادی خواهد شد و همین تحت کنترل گرفتن شرایط، طرف مقابل را خسته می کند.رقابت با بچه هادر حالت نرمال و طبیعی، زمانی که بچه وارد خانواده می‌ شود هم پدر و هم مادر، اول بچه را اولویت قرار می دهند اما افرادی که خودشیفته هستند، از این الگو طبیعی پیروی نمی کنند.‌ در واقع آن ها بچه را وسیله‌ ای برای رقابت و جلب توجه از سمت همسرشان می‌دانند. به دنبال راهی هستند که توجه و تمرکز همسر را برای بچه؛ روی خودشان منعطف کنند و همین باعث می‌ شود که همسرشان دچار مشکل شود و نتواند خیلی راحت به بچه خود محبت نماید.اعتبار یک طرفهاعتبار یک طرفه یعنی این که طرف مقابل به این توجه نمی کند که همسرش چقدر در رابطه تلاش کرده، چه چیزهایی را با یکدیگر به دست آورده اند. در هر صورت فقط کار های خوب خودش را می‌ بیند و شاید از این بابت منّت هم بگذارد. این یکی از علائم و مشکلات ازدواج با یک فرد خودشیفته است.حسادت شدیدحسادت شدید یکی دیگر از علائم خودشیفتگی افراد در ازدواج است و آن ها می‌ خواهند با حسادتی که از خودشان نشان می دهند، مرکز توجه طرف مقابل باشند و این شبیه به یک اختلال نشان داده می ‌شود و یک نا امنی را در آن ها به وجود می‌ آورد و احساسات منفی شدیدی را ایجاد خواهد کرد.کنار آمدن با همسر خودشیفتهازدواج با فرد خودشیفته مشکلات خودش را دارد؛ اما شما باید سعی کنید راه حل هایی را پیدا کنید که قربانی خود شیفتگی طرف مقابل نباشید. از آنجایی که افراد خودشیفته خودشان زندگی را کنترل می کنند، می خواهند شما را تا حد ممکن از پول زیاد، غذای خوب و یا حتی عشق بچه ها محروم کنند که از لحاظ احساسی به شما آسیب شدیدی وارد خواهد کرد؛ حتی ممکن است کار به ضرب و شتم هم برسد و شما خیلی آسیب ببینید. در چنین حالتی فقط یک مشاور می تواند کمک کند و باید همراه با همسرتان کارهای روان درمانی و تراپی شناختی رفتاری را به انجام برساند؛ در غیر این صورت خطر ابتلا به استرس مزمن یا افسردگی برای شما وجود خواهد داشت.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!