ترد و خوشمزه: طرز تهیه کوکو باقلا سبز به روش جذاب و خوشمزه
کوکو باقلا سبز یکی از غذاهای پرطرفدار و سادهای است که میتوانید برای وقتهایی که فرصت کافی برای پخت غذا ندارید، آن را تهیه کنید. این کوکو از ترکیب باقلا، تخم مرغ و ادویههای مختلف تهیه میشود و بافت پفکی و طعم بینظیری دارد. برای تهیه این کوکو، ابتدا باقلاها را پوست بگیرید و بپزید، سپس آنها را له کنید. سپس پیاز و سیر را خرد کرده و به مخلوط باقلا اضافه کنید. ادویهها را نیز به مواد اضافه کنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغها را اضافه کرده و همه مواد را به هم زنید. در نهایت، مایه خود را سرخ کنید تا کوکوهای خوشمزه و طلایی درست شود. این کوکو را میتوانید با نان و خیارشور سرو کنید و لذت ببرید.
کوکو جز آن دسته از غذاهای بسیار پرطرفدار و سادهای است که میتوانید برای زمانهایی که فرصت کافی برای پخت یک غذای خوب را ندارید آن را تهیه کنید. کوکوها تنوع بسیار زیادی در طعم و مواد اولیه با هم دارند؛ اما اغلب از ترکیب سبزیجات مختلف با تخم مرغ و ادویه تهیه میشوند.کوکو باقلا نیز یکی از خوشمزهترین کوکوهایی است که با باقلا تازه در مدت زمان کوتاهی تهیه میشود. این کوکو بافت پفکی و تردی دارد و طعم بینظیری از خود به جای میگذارد.ما امروز در این بخش از تک فانبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه کوکو باقلا سبز را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش خواهیم داد. پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.طرز تهیه کوکو باقلا سبزمدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این کوکو ۳۰-۴۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است که شما به راحتی با جمع و ضرب سادهای میتوانید مقدار مواد را افزایش دهید و در حجمهای بیشتری این کوکو را تهیه کنید.درجه سختی تهیه این کوکو در دسته بندی متوسط قرار دارد. مواد لازم جهت تهیه کوکو باقلا سبز:باقالی۱۵۰ گرمسیر۱-۲ حبهتخم مرغ۲-۳ عددتره۱ دستهجعفری۱ دستهشوید۱ دستهنمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازمپیاز کوچک۱ عددمرحله اول: آماده سازی باقالیباقالیها را پوست بگیرید و بشویید. برای راحتتر جدا کردن پوسته نازک آنها، باقالیها را درون کاسه مناسبی بریزید.مقداری نمک به آنها زنید و کمی آنها را زیر و رو کنید تا به خوبی به نمک آغشته شوند.۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید سپس با کمک چاقو قسمت انتهای باقالیها شکافی ایجاد کنید و کمی باقالی را فشار دهید.به راحتی باقالی شما از پوسته نازک خارج میشود. همه باقالیها را به همین ترتیب پوست بگیرید.مرحله دوم: پخت باقالیباقالیها را درون قابلمه بریزید، مقداری آب به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.۲۵-۳۵ دقیقهای زمان دهید تا باقالیها بپزند و آب درون قابلمه تبخیر شود.پس از پخت باقالیها کمی زمان دهید تا خنک شوند سپس آنها را با کمک گوشتکوب بکوبید و له کنید.باقالیهای له شده را درون ظرف مناسبی بریزید.مرحله سوم: آماده سازی پیاز و سیرپیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را با کمک رنده ریز رنده کنید، پیازهای رنده شده را درون صافی یا آبکش بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی پیازها گرفته شود.سیر را نیز بشویید و پوست بگیرید، با کمک سیر له کن آن را پوره کنید و با پیازها به ظرف باقالی اضافه کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی کنگر با سیب زمینیمرحله چهارم: آماده سازی و افزودن سبزیهاتره، شوید و جعفری را تمیز کنید، ساقههای ضخیم آنها را جدا سازید.سبزیها را با آب بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.با کمک چاقو سبزیها را خرد کنید. برای بالاتر رفتن سرعت کار میتوانید با میکسر یا خردکن سبزیها را خرد کنید.سبزیهای خرد شده را به محتوای کوکو اضافه کنید و همه مواد را به هم زنید.مرحله پنجم: افزودن تخم مرغ و ادویههاتخم مرغها را یکی یکی به محتوای کوکو اضافه کنید و به هم زنید.در همین مرحله نمک و فلفل سیاه را به موادتان اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را با هم ترکیب کنید.مایه کوکو باقالی سبز شما آماده است.مرحله ششم: سرخ کردن کوکوهاتابه مناسبی را روی حرارت گذارید و مقداری روغن درون تابه بریزید. منتظر بمانید تا روغن در تابه گرم شود.از مایه کوکو با کمک قاشق بردارید و درون تابه بریزید. هر سمت کوکوها را چند دقیقه ای سرخ کنید تا کوکو طلایی و برشته شود.پس از سرخ کردن کوکوها آنها را روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافیشان گرفته شود. همه مواد را به همین ترتیب سرخ کنید.کوکوهای باقالی سبز خوشمزه و جذاب شما آماده سرو است. این کوکو را در کنار انواع نان به همراه گوجه و خیارشور میتوانید میل کنید.بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوکوی قارچ به روش رستورانیامیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقهمندان به آشپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این کوکوی متفاوت و خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.