در این مقاله به نقد و بررسی گلکسی اس ۲۵ پلاس میپردازیم و این گوشی را از جنبههای مختلف زیر ذرهبین میبریم تا ببینیم پلاس جدید سامسونگ ارزش خرید دارد یا خیر.
گلکسی اس ۲۵ پلاس با مشخصاتی که شبیه به مدلهای قبلی پلاس است، رسما کارش را آغاز کرد. این گوشی هوشمند، مدل میانی از خانواده S25 به حساب میآید که از نظر مشخصات، نزدیکتر به مدل استاندارد و از نظر ابعاد، نزدیکتر به مدل اولترا است.
S25 Plus مثل تمام مدلهای این خانواده، در تمام بازارها از تراشه اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی بهره میبرد؛ نسخهای اورکلاک شده که نسبت به مدل استاندارد اسنپدراگون ۸ الیت، عملکرد بهتری دارد. همین تراشه، یکی از آپگریدهای مهم S25 Plus نسبت به نسل قبلی است که عملکرد کلی را تا ۳۰ درصد افزایش میدهد و امکان اتصال وای فای ۷ و بلوتوث ۵٫۴ را فراهم میکند.
اما آیا گلکسی اس ۲۵ پلاس، یکی دیگر از گوشیهای ارزشمند پرچمدار سامسونگ در سال ۲۰۲۵ است؟ بیایید پاسخ این پرسش را مشخص کنیم.
بهغیر از مواردی که در بالا اشاره کردیم، سایر مشخصات گلکسی اس ۲۵ پلاس شبیه به اس ۲۴ پلاس است؛ از جمله نمایشگر شیشهای با شاسی آلومینیوم و استاندارد IP68. نمایشگر ۶٫۷ اینچ Dynamic AMOLED 2X با رزولوشن ۱۴۴۰ پیکسل، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، تنظیمات دوربین و باتری این دو نسل نیز یکسان است. اما در مجموع، تراشهی جدیدتر، بهبود در عملکرد کلی دستگاه را به همراه دارد. همچنین، ویژگیهای نرمافزاری نیز پیشرفت زیادی داشته. با این حال، این ویژگیها از طریق آپدیتهای نرمافزاری در اختیار کاربران گلکسی اس ۲۴ پلاس هم قرار میگیرند.
در ادامه، بررسی گلکسی S25 Plus را از جنبههای مختلف ادامه میدهیم؛ اما قبل از آن بیایید نگاهی داشته باشیم به جدول مشخصات این گوشی.
نقد و بررسی گلکسی S25 پلاس
مشخصات گلکسی S25 پلاس
طراحی و ساختار
۷٫۳×۷۵٫۸×۱۵۸٫۴ میلیمتر
۱۹۰ گرم
پنل جلو شیشهای (گوریلا گلس ویکتوس ۲)، پنل پشت شیشهای (گوریلا گلس ویکتوس ۲)، فریم آلومینیوم
نانوسیم و eSIM
استاندارد IP68 (مقاوم دربرابر گردوغبار و آب به مدت ۳۰ دقیقه در عمق ۱٫۵ متری)
رنگبندی آبی یخی، سبز نعنایی، سرمهای، نقرهای، صورتی طلایی، قرمز مرجانی، مشکی آبی
نمایشگر
Dynamic LTPO AMOLED 2X، نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز، پشتیبانی از +HDR10، روشنایی ۲۶۰۰ نیت (peak)
۶٫۷ اینچ، نسبت نمایشگر به بدنه ۹۱٫۸ درصد
رزولوشن ۳۱۲۰×۱۴۴۰ پیکسل، نسبت تصویر ۱۹٫۵:۹، تراکم پیکسل ۵۱۳ ppi
گوریلا گلس ویکتوس ۲
نمایشگر همیشه روشن
نرمافزار
اندروید ۱۵
رابط کاربری One UI 7
۷ سال پشتیبانی نرمافزاری
تراشه
اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی (۳ نانومتر)
پردازنده هشت هستهای (۲ هسته ۴٫۴۷ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix L و ۶ هسته ۳٫۵۳ گیگاهرتز Oryon V2 Phoenix M)
پردازنده گرافیکی Adreno 830
رم و حافظه داخلی
رم ۱۲ با حافظه ۲۵۶ گیگابایت
رم ۱۲ با حافظه ۵۱۲ گیگابایت
نوع حافظه UFS 4.0
درگاه کارت حافظه ندارد
دوربین اصلی
۵۰ مگاپیکسل واید، ۲۴ میلیمتر، دیافراگم f/1.8، سایز سنسور ۱/۱٫۵۶ اینچ، سایز پیکسل ۱٫۰ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز پیکسل دوگانه، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)
۱۰ مگاپیکسل تله فوتو، ۶۷ میلیمتر، دیافراگم f/2.4، سایز سنسور ۱/۳٫۹۴ اینچ، سایز پیکسل ۱٫۰ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، زوم اپتیکال ۳x
۱۲ مگاپیکسل اولترا واید، پوشش ۱۲۰ درجه، ۱۳ میلیمتر، دیافراگم f/2.2، سایز سنسور ۱/۲٫۵۵ اینچ، سایز پیکسل ۱٫۴ میکرومتر، ویدیوی Super Steady
ویژگیهای دوربین: Best Face، فلش LED،اچدیآر خودکار، پانوراما
ضبط ویدیوی ۸K با سرعت ۲۴ و ۳۰ فریمدرثانیه، ۴K با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریمدرثانیه، ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰، ۶۰، ۱۲۰ و ۲۴۰ فریمدرثانیه، اچدیآر ۱۰ بیت، +HDR10، ضبط صدای استریو، لرزشگیر gyro-EIS
دوربین سلفی
۱۲ مگاپیکسل واید، ۲۶ میلیمتر، دیافراگم f/2.2، سایز سنسور ۱/۳٫۲، سایز پیکسل ۱٫۱۲ میکرومتر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز پیکسل دوگانه
HDR و +HDR10
ضبط ویدیوی ۴K با سرعت ۳۰ و ۶۰ فریمدرثانیه، ۱۰۸۰ پیکسل با سرعت ۳۰ فریمدرثانیه
باتری
۴۹۰۰ میلیآمپرساعت لیتیوم یون
شارژ سیمی ۴۵ وات، PD3.0
شارژ بیسیم ۱۵ وات (Qi2.1)
شارژ بیسیم معکوس ۴٫۵ وات
اسپیکرها
اسپیکرهای استریو
جک هدفون ندارد
۳۲ بیت / ۳۸۴ کیلوهرتز
تنظیمات AKG
شبکه و قابلیتهای اتصال
Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e/7، سه بانده، وایفای دایرکت
بلوتوث ۵٫۴، LE، A2DP
GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
NFC
رادیو ندارد
USB Type-C 3.2, DisplayPort 1.2, OTG
سنسورها
اثر انگشت (زیر نمایشگر، اولتراسونیک)، شتابسنج، ژیروسکوپ، مجاورت، قطبنما، فشارسنج
Samsung DeX, Samsung Wireless DeX (تجربه دسکتاپ)
پشتیبانی از باند فوق عریض
قابلیت دایره کشیدن برای جستجو (Circle to Search)
شروع قیمت گلکسی اس ۲۵ پلاس
۱۰۰۰ دلار
سامسونگ همچنان از آلیاژ آلومینیوم موسوم به «آرمور» برای فریم این گوشی استفاده کرده و قسمت جلو و پشت آن را با شیشهی گوریلا گلس ویکتوس ۲ پوشانده است. متاسفانه، پوشش ضد انعکاس گلکسی اس ۲۴ اولترا به گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس منتقل نشده و همچنان ویژگی انحصاری نسخه اولترا باقی مانده است.
از نظر طراحی کلی، گلکسی اس ۲۵ پلاس شباهت زیادی به گلکسی اس ۲۴ پلاس دارد. طراحی این گوشی عمدتا تخت است؛ با این وجود، هیچ لبهی تیزی وجود ندارد که در کف دست احساس ناراحتی ایجاد کند.
از نظر ارگونومی، سامسونگ بار دیگر همهچیز را به سطح بالایی رسانده است. زبان طراحی سری گلکسی تغییر زیادی نکرده، اما بهبود یافته و ظریفتر شده است. اگرچه فریم تیتانیومی میتوانست یک ویژگی جذاب باشد، اما باز هم نمیتوان انکار کرد که این طراحی یکی از بهترینهای سامسونگ تاکنون است.
سامسونگ ضخامت گلکسی اس ۲۵ پلاس را از ۷٫۷ میلیمتر (در اس ۲۴ پلاس) به ۷٫۳ میلیمتر کاهش داده و همچنین وزن آن را ۶ گرم سبکتر کرده است. شاید این تغییرات روی کاغذ جزئی به نظر برسند، اما وقتی دو گوشی را در دست میگیرید، این کاهش اندازه و وزن کاملا محسوس است. حس و حال فشردگی و خوشدستی بیشتری دارد که برای گوشیهایی در این ابعاد، یک نکته مثبت محسوب میشود.
رنگبندی گلکسی اس ۲۵ پلاس شامل گزینههای سرمهای (Navy)، آبی یخی (Ice Blue)، نقرهای (Silver Shadow) و سبز نعنایی (Mint) میشود. سامسونگ همچنین رنگهای آبی مشکی (Blue Black)، قرمز مرجانی (Coral Red) و صورتی طلایی (Pink Gold) را فقط از طریق سایت رسمی خودش عرضه میکند.
بررسی گلکسی اس ۲۵ پلاس نشان میدهد که این گوشی همان نمایشگر ۶٫۷ اینچی QHD+ Dynamic AMOLED 2X را از نسل قبل حفظ کرده است. این نمایشگر از HDR و نرخ نوسازی تطبیقی ۱ تا ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند و حداکثر روشنایی آن به ۲۶۰۰ نیت میرسد.
از لحاظ سختافزاری، تغییر چندانی در نمایشگر ایجاد نشده است، اما این موضوع مشکلساز نیست؛ زیرا این صفحهنمایش همچنان یکی از بهترینهای بازار است. البته اگر پوشش ضد انعکاس نسخه اولترا به این مدل اضافه میشد، تجربهی بهتری رقم میخورد، اما شاید در آینده شاهد این تغییر باشیم.
در تستهای داخلی phonearena، میزان روشنایی حداقل و حداکثر این گوشی تقریبا مشابه گلکسی اس ۲۴ پلاس است، اما گلکسی اس ۲۵ پلاس دقت رنگ بیشتری دارد و به دمای رنگ ایدهآل ۶۵۰۰K نزدیکتر است. این نمایشگر بهوضوح جذاب و چشمنواز است.
یکی از قابلیتهای نرمافزاری جدیدی که در این مدل معرفی شده، ProScaler است که از بخش تلویزیونهای سامسونگ به گوشیهای پرچمدار منتقل شده است. این ویژگی با کمک هوش مصنوعی، محتوا را تا ۴۰ درصد ارتقا میدهد و باعث کاهش نویز در ویدیوهای کمکیفیت (مثلا ویدیوهای یوتیوب با بیتریت پایین) میشود. با این حال، در عمل تفاوت محسوسی مشاهده نمیشود.
گلکسی اس ۲۵ پلاس همچنان از سنسور اثر انگشت اولتراسونیک زیر نمایشگر و تشخیص چهره پشتیبانی میکند. اثر انگشت سریع و دقیق است و مشکلی در تشخیص اثر انگشت وجود ندارد. تشخیص چهره هم راحت و کاربردی است، اما نباید خیلی روی آن حساب باز کنید.
خب، در گلکسی اس ۲۵ پلاس همان سیستم دوربینی را دریافت میکنیم که در گلکسی اس ۲۴ پلاس… و گلکسی اس ۲۳ پلاس… و حتی گلکسی اس ۲۲ پلاس دیدهایم! دوباره به ترکیب آشنای دوربینهای اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، فوق عریض ۱۲ مگاپیکسلی و تلهفوتوی ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابری سلام کنید! سامسونگ در سالهای اخیر این ترکیب را بهعنوان استاندارد مدلهای پرچمدار غیر اولترای خود حفظ کرده است.
البته، با اینکه سختافزار تغییری نکرده، اما سامسونگ بخش زیادی از پردازش تصویر را در پشت صحنه بهبود داده است. موتور پردازش جدید ProVisual Engine که بهطور عمیق با چیپست اسنپدراگون ۸ الیت یکپارچه شده، پردازش تصویر را ارتقا داده و الگوریتمهای جدیدی برای بهبود کیفیت عکسها ارائه میدهد.
فیلمبرداری نیز شاهد بهبودهای مهمی بوده است. به جای ویدیوهای ۸ بیت HDR، اکنون میتوان ویدیوهای ۱۰ بیت HDR را در سری گلکسی اس ۲۵ ضبط کرد. همچنین، قابلیت فیلمبرداری Galaxy Log اضافه شده که امکان ضبط ویدیوهای خام را برای ویرایش رنگهای دقیقتر در مراحل پسپردازش فراهم میکند.
یکی از قابلیتهای هوش مصنوعی که سامسونگ در این مدل معرفی کرده، Audio Eraser است. این ویژگی به شما اجازه میدهد که بلندی صدای شش دسته صوتی مختلف را در ویدیوهای خود تنظیم کنید. به این ترتیب، میتوانید صداهایی که میخواهید را برجسته کنید و نویزهای مزاحم را کاهش دهید.
سایر ویژگیهای هوش مصنوعی، از جمله ویرایشهای مبتنی بر هوش مصنوعی و ابزار حذف اشیا (Object Eraser) نیز بهبود یافتهاند و اکنون نتایج طبیعیتری ارائه میدهند، بدون ایجاد مصنوعات بصری نامطلوب.
با این حال، بررسی گلکسی اس ۲۵ پلاس نشان میدهد که این گوشی در مقایسه با مدل قبلی خود کمی افت کیفیت داشته است. پردازش بیش از حد و شارپکردن بیش از اندازه در عکسها حذف شده؛ و نتیجه این تغییرات، عکسهایی طبیعیتر و نزدیکتر به واقعیت است، اما در عین حال میزان وضوح کلی کاهش یافته است. این موضوع هم در دوربین اصلی و هم در دوربین فوق عریض دیده میشود.
همین مسئله در فیلمبرداری نیز مشاهده شده است. خروجی ویدیویی گلکسی اس ۲۵ پلاس طبیعیتر و واقعگرایانهتر از قبل است، اما گلکسی اس ۲۴ پلاس همچنان کمی شارپتر به نظر میرسد.
گلکسی اس ۲۵ پلاس به چیپست اسنپدراگون ۸ الیت مجهز شده است؛ اولین تراشه ۳ نانومتری کوالکام که در گوشیهای اندرویدی مورد استفاده قرار میگیرد. البته، این نسخه استاندارد نیست، بلکه سامسونگ نسخه اورکلاک شده و بهینهشدهی Snapdragon 8 Elite for Galaxy را به کار گرفته است؛ رویکردی که در سالهای اخیر شاهد آن بودهایم.
یکی از تغییرات مهم امسال این است که بر خلاف سال گذشته که نسخههای اگزینوس و اسنپدراگون در مناطق مختلف عرضه میشدند، این بار همه مدلهای سری گلکسی اس ۲۵ در سراسر جهان با همین چیپست ارائه میشوند. این یعنی عملکرد و قابلیتهای یکسان در همه مناطق، بدون نگرانی درباره تفاوت در قدرت پردازشی.
اما یک چالش مهم در چیپهای ۳ نانومتری، تولید گرمای زیاد و احتمال افت عملکرد بر اثر گرمای بیش از حد (Thermal Throttling) است. سامسونگ برای رفع این مشکل، اندازهی محفظه بخار را افزایش داده است تا گرما را بهتر دفع کند.
🔹 بهبود سیستم خنککننده:
در گلکسی اس ۲۵ پلاس: افزایش ۱۵ درصدی اندازه محفظه بخار
در پرچمدار اولترا: افزایش ۴۰ درصدی اندازه محفظه بخار
🔹 عملکرد پردازشی:
سامسونگ مدعی است که چیپست جدید در مقایسه با نسلهای قبلی:
✅ ۳۷٪ افزایش قدرت پردازنده (CPU)
✅ ۴۰٪ بهبود در پردازش گرافیکی، از جمله رندرینگ Ray-Tracing
✅ افزایش نرخ فریم (FPS) در بازیها
در تستهای بنچمارک، گلکسی اس ۲۵ پلاس در تمامی آزمونهای مصنوعی رقبای خود را شکست داد، به جز تست تکهستهای Geekbench 6 که آیفون ۱۶ پرو کمی جلوتر بود. با این حال، سامسونگ در تستهای ۳DMark Extreme و چندهستهای Geekbench عملکرد بهتری از خود نشان داد، که این یک پیروزی مهم برای سامسونگ و کل پلتفرم اندروید محسوب میشود.
اما نکتهی جالب اینجاست که حتی آیفون ۱۶ پرو نیز در برخی تستها از گلکسی اس ۲۵ پلاس عقب مانده است! و این یعنی اپل تا عرضهی آیفون ۱۷ در سپتامبر ۲۰۲۵ نمیتواند رقابت جدیای با این گوشی داشته باشد.
🔹 عملکرد پردازش گرافیکی:
بررسی تراشه اسنپدراگون ۸ الیت نشان میدهد که این چیپست در پردازش گرافیکی بهشدت قدرتمند است و کاملا برای گلکسی اس ۲۵ پلاس مناسب خواهد بود. این گوشی نهتنها از نظر عملکرد با سری آیفون ۱۶ قابل مقایسه است، بلکه ممکن است حتی از نظر گیمینگ یک سر و گردن بالاتر هم باشد.
تمام مدلهای گلکسی اس ۲۵ پلاس با ۱۲ گیگابایت رم عرضه میشوند. این یک ویژگی مهم است، زیرا در گذشته، نسخههای پایه در برخی مناطق با رم ۸ گیگابایتی عرضه میشدند که اکنون این مشکل برطرف شده است.
این گوشی در دو نسخه ۲۵۶ گیگابایت و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی عرضه میشود. هیچ گزینهای برای افزایش فضای ذخیرهسازی با کارت حافظه وجود ندارد، بنابراین اگر به فضای بیشتری نیاز دارید، باید مدل گلکسی اس ۲۵ اولترا را تهیه کنید که حداکثر ظرفیت آن ۱ ترابایت است.
گلکسی S25 پلاس به صورت پیشفرض با اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7 عرضه میشود. این بهروزرسانی نرمافزاری جدید که در حال حاضر در نسخه بتا در دسترس است، تغییرات بصری چشمگیری داشته و برخی ویژگیهای جدید را برای بهبود تجربه کاربری ارائه میدهد.
نسخه بتای One UI 7 ویژگیهای هوش مصنوعی جدیدی ارائه نکرد، اما سامسونگ در کنار سری گلکسی S25، برخی قابلیتهای جذاب Galaxy AI را معرفی کرد.
یکی از جالبترین این قابلیتها، ویژگی Cross App Action مبتنی بر جمینی است که به هوش مصنوعی دروندستگاهی اجازه میدهد چندین برنامه را به طور همزمان مدیریت کرده و اقدامات میانبرنامهای را تنها با یک دستور زبان طبیعی انجام دهد.
برای مثال، میتوانید از گوشی خود بخواهید برنامه بازیهای تیم ورزشی موردعلاقهتان را بررسی کرده و هر تاریخ را جداگانه به تقویمتان اضافه کند تا اعلانهای یادآوری دریافت کنید. این قابلیت شباهت زیادی به نسخه جدید سیری اپل دارد که احتمالا در آینده ارائه خواهد شد.
طبق گزارشها، این ویژگی به تمام اپلیکیشنهای نصبشده روی گوشی شما دسترسی دارد و میتواند تنظیمات هر برنامه را تغییر دهد تا نتیجه مطلوب را ارائه کند.
همچنین، نسخه بهبودیافته Google Gemini و قابلیت Circle to Search نیز در این گوشی وجود دارد. ویژگی جدیدی با نام Action Chips به آن اضافه شده که میانبرهای هوشمند برای دسترسی سریعتر به ویژگیهای مرتبط را فراهم میکند. به عنوان مثال، اگر یک شماره تلفن را در جستجوی دایرهای انتخاب کنید، Action Chips به شما امکان میدهد مستقیما تماس بگیرید؛ اگر آدرسی را جستجو کنید، به سرعت میتوانید آن را در Google Maps مشاهده کنید و مواردی از این دست.
از نظر پشتیبانی نرمافزاری هم باید گفت گلکسی S25 پلاس به مدت ۷ سال شامل بهروزرسانیهای اصلی نرمافزار و وصلههای امنیتی خواهد بود.
بررسی گلکسی S25 Plus نشان میدهد که تغییری در بخش باتری این گوشی نسبت به نسل قبل دیده نمیشود. این گوشی همچنان از یک باتری ۴۹۰۰ میلیآمپرساعتی بهره میبرد که دقیقا مشابه با باتری گلکسی S24 پلاس است. این ظرفیت، فاصله چندانی با باتری ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی گلکسی S25 اولترا ندارد، اما اگر سامسونگ از فناوری باتری لیتیم-سیلیکونی که در برخی گوشیهای چینی مانند وانپلاس ۱۳ استفاده شده، بهره میبرد، قطعا عملکرد بهتری را شاهد بودیم.
طبق آزمایشهای انجامشده، گلکسی S25 پلاس عمر باتری بسیار خوبی دارد که تقریبا مشابه گلکسی S24 پلاس است.
در تست مرور وب، که تجربهای مشابه استفاده روزمره را شبیهسازی میکند، گلکسی S25 پلاس به بیش از ۱۹ ساعت شارژدهی دست پیدا کرد. با این حال، گلکسی S24 پلاس در همین تست یک ساعت و نیم بیشتر دوام آورد که تنها موردی است که مدل جدید نتوانست عملکرد بهتری داشته باشد.
در تست پخش ویدیو، که شامل پخش یک لیست پخش ویدیویی با روشنایی ۲۰۰ نیت است، گلکسی S25 پلاس حدود ۳۰ دقیقه بیشتر از نسل قبل دوام آورد.
در تست بازیهای سهبعدی، این گوشی عملکرد بهتری را به لطف پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی از خود نشان داد.
بنابراین، اگر استفاده شما بیشتر شامل بازی و استریم ویدیو باشد، گلکسی S25 پلاس انتخاب بهتری است.
از نظر شارژ، این گوشی همچنان از شارژ سیمی ۴۵ واتی و شارژ بیسیم ۱۵ واتی پشتیبانی میکند که مشابه مدل قبلی است. در نتیجه، زمان شارژ آن تقریبا با گلکسی S24 پلاس یکسان خواهد بود.
قیمت گلکسی S25 پلاس برای مدل ۲۵۶ گیگابایتی ۹۹۹ دلار و برای مدل ۵۱۲ گیگابایتی ۱۱۱۹ دلار است. با این قیمتگذاری، گلکسی S25 پلاس گزینهای ارزشمند و پرچمداری قدرتمند در برابر رقبایی مانند آیفون ۱۶ پرو و پیکسل ۹ پرو محسوب میشود.
در مجموع، به نظر میرسد گلکسی S25 پلاس یک بهروزرسانی جزئی اما مهم در سری S پلاس سامسونگ است. این گوشی با بهترین طراحی، سختافزار و نرمافزار در این سری عرضه میشود. همین موضوع باعث میشود گلکسی S25 پلاس یک گوشی پرچمدار کامل و قابل اعتماد باشد که مهمترین ویژگیهای یک گوشی هوشمند مدرن را ارتقا میدهد.
مهمتر از همه، این گوشی برای کاربرانی که نیازی به S Pen یا دوربین پیشرفته مدل اولترا ندارند، انتخاب بسیار مناسبی است. گلکسی S25 پلاس، اصول اصلی این سری را بهبود بخشیده و طراحی ممتاز، عملکرد قوی و پشتیبانی نرمافزاری طولانیمدتی را ارائه میدهد.
گلکسی S25 پلاس با اندروید ۱۵ و رابط کاربری One UI 7 عرضه میشود که طراحی بصری بهتری دارد و برخی قابلیتهای جدید را ارائه میدهد. یکی از مهمترین ویژگیهای نرمافزاری آن، Galaxy AI است که شامل Cross App Action میشود. این قابلیت، به کمک Google Gemini، امکان انجام عملیات در چندین برنامه را تنها با یک فرمان صوتی ساده فراهم میکند. علاوهبراین، نسخه بهبودیافته Circle to Search با Action Chips، میانبرهای هوشمندی برای دسترسی سریعتر به اطلاعات ارائه میدهد. سامسونگ همچنین پشتیبانی نرمافزاری ۷ ساله شامل بهروزرسانیهای اصلی و امنیتی را برای این گوشی تضمین کرده است.
گلکسی S25 پلاس از همان باتری ۴۹۰۰ میلیآمپرساعتی نسل قبل بهره میبرد، اما در تستهای انجامشده، عملکردی مشابه با گلکسی S24 پلاس داشته است. این گوشی در مرور وب کمی کمتر از مدل قبلی شارژدهی دارد، اما در پخش ویدیو و بازیهای سهبعدی عملکرد بهتری را ارائه میدهد که به لطف پردازنده اسنپدراگون ۸ الیت مخصوص گلکسی امکانپذیر شده است. همچنین، از شارژ سیمی ۴۵ واتی و شارژ بیسیم ۱۵ واتی پشتیبانی میکند که سرعت شارژ مشابه مدل سال گذشته دارد.
اگر نیازی به S Pen و سیستم دوربین پیشرفته مدل اولترا ندارید، گلکسی S25 پلاس یک گزینه عالی است. این گوشی با طراحی بهینهتر، عملکرد قدرتمندتر و پشتیبانی نرمافزاری طولانیمدت، جایگزین مناسبی برای رقبایی مانند آیفون ۱۶ پرو و پیکسل ۹ پرو محسوب میشود. قیمت آن ۹۹۹ دلار برای مدل ۲۵۶ گیگابایتی و ۱۱۱۹ دلار برای مدل ۵۱۲ گیگابایتی است که ارزش بالایی در بین پرچمداران بازار دارد.
نظر شما درباره بررسی گلکسی اس ۲۵ پلاس چیست؟ آیا این گوشی ارزش خرید دارد؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار گوشی را با ما دنبال کنید.
بررسی گوشی
طراحی و اجرا :
وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است
دیدگاهتان را بنویسید