تک فان

تک فان

مجله خبری تفریحی: دنیای سرگرمی و تفریح
امروز: شنبه , ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
X
نسخه سبک‌تر ابزار Deep Research در هوش مصنوعی ChatGPT در دسترس عموم قرار گرفت

نسخه سبک‌تر ابزار Deep Research در هوش مصنوعی ChatGPT در دسترس عموم قرار گرفت

کاربران حالا می‌توانند از نسخه سبک‌تر ابزار تحقیق عمیق هوش مصنوعی ChatGPT استفاده کنند و محدودیت استفاده ماهانه نیز افزایش یافته است.

راهنمای خرید تکراتوراهنمای خرید تکراتو

به گزارش تکراتو و به نقل از androidheadlines، کمپانی OpenAI اعلام کرده که نسخه‌ای ساده‌تر و سبک‌تر از ابزار Deep Research را برای کاربران ChatGPT عرضه کرده است. همچنین تعداد دفعات استفاده از این ابزار در ماه برای کاربران مختلف بیشتر شده است.

البته همچنان تاکید شده که این ابزار تنها یک کمک است و باید هنگام استفاده از آن دقت کافی به خرج داد.

آیا می‌دانستید که ChatGPT مدل‌های مختلفی دارد؟ معمولاً همه این مدل‌ها به خوبی از پس پاسخ دادن به سوالات ساده برمی‌آیند، اما وقتی پای کارهای پیچیده‌تر مانند تحقیق تخصصی وسط باشد، ابزارهایی مثل Deep Research به کار می‌آیند.

در اطلاعیه جدید OpenAI آمده که ابزار Deep Research حالا برای کاربران بیشتری در دسترس قرار گرفته و یک نسخه سبک‌تر از آن نیز معرفی شده است. این ابزار ابتدا فقط برای مشترکان حرفه‌ای با پرداخت ماهانه ۲۰۰ دلار ارائه می‌شد، اما بعدها در اختیار کاربران Plus، Team و Enterprise نیز قرار گرفت.

طبق اعلام رسمی، حالا این نسخه سبک برای همه کاربران قابل استفاده است. به گفته OpenAI، کاربران Plus، Team، Enterprise و Edu ماهانه ۲۵ درخواست، کاربران Pro تا ۲۵۰ درخواست و کاربران رایگان ۵ درخواست در ماه می‌توانند با این ابزار داشته باشند.

این افزایش با استفاده از نسخه سبک‌تری از Deep Research ممکن شده که بر پایه مدل o4-mini طراحی شده و هدف آن کاهش هزینه پردازش در عین حفظ کیفیت بالا است. پس از رسیدن به سقف استفاده از نسخه کامل، درخواست‌ها به‌صورت خودکار با نسخه سبک پردازش خواهند شد.

نسخه سبک Deep Research چیست؟

تفاوت نسخه سبک با نسخه کامل چیست؟ OpenAI می‌گوید این نسخه سبک با مدل o4-mini اجرا می‌شود که تقریباً به همان اندازه نسخه کامل هوشمند است، اما پاسخ‌های کوتاه‌تری ارائه می‌دهد تا هزینه پردازش پایین‌تر باقی بماند. با این حال، OpenAI اطمینان داده که عمق و کیفیت پاسخ‌ها همچنان حفظ خواهد شد.

با این وجود، همیشه توصیه می‌شود هنگام استفاده از هوش مصنوعی برای انجام تحقیقات، دقت کافی داشته باشید. هوش مصنوعی در خلاصه‌سازی و توضیح مطالب عملکرد خوبی دارد، اما بی‌نقص نیست.

در موارد زیادی دیده شده که هوش مصنوعی اطلاعات نادرست یا ساختگی تولید کرده است. این پدیده با نام «توهم» شناخته می‌شود و همه مدل‌های هوش مصنوعی درگیر آن هستند.

در نتیجه، ابزارهایی مثل Deep Research برای شروع تحقیق و به دست آوردن دید کلی مفید هستند، اما نباید کاملاً به آن‌ها تکیه کرد یا اطلاعات آن‌ها را صددرصد دقیق فرض کرد.

منبع





دانلود آهنگ
ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و اجرا : وین تم
هر گونه کپی برداری از طرح قالب یا مطالب پیگرد قانونی خواهد داشت ، کلیه حقوق این وب سایت متعلق به وب سایت تک فان است