تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

صبحانه لذیذ و خوشمزه املت شاپوری در رشت

املت شاپوری، یکی از صبحانه‌های محبوب ایرانی است که اغلب در صبحانه‌های جمعه و روز‌های تعطیل تهیه می‌شود. برای تهیه املت شاپوری، ابتدا دو عدد تخم مرغ را در یک ماهیتابه بشکنید. سپس دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به هم مخلوط شوند. بعد از این مرحله، می‌توانید خوراک لوبیا یا هر گونه مواد دلخواه دیگر را به مخلوط اضافه کنید. سپس مواد را داخل ماهیتابه بریزید و با حدود چهار قاشق غذاخوری روغن مایع سرخ کنید. در این مرحله می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج را به مواد اضافه کنید تا به طعم و طیف رنگی دلخواه برسید. سپس املت را با نان تازه و یا برنج پخته سرو کرده و با یک فنجان چای داغ می‌توانید لذت ببرید. املت به دلیل حاوی پروتئین بالا و مزه دلچسب‌اش، یک گزینه عالی برای صبحانه است و با دنبال کردن این طرز تهیه، می‌توانید املت شاپوری خوشمزه و مقوی را در خانه خود تهیه کنید.

فرارو نوشت: املت یکی از بهترین پیشنهاد‌ها برای یک صبحانه خوشمزه و مقوی است. در این مقاله به شما طرز تهیه املت شاپوری که یک صبحانه رشتی است را آموزش می‌دهیم:مواد لازم برای تهیه املت شاپوریتخم مرغ: ۲ عددرب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوریروغن مایع: ۴ قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه: به مقدار لازمروغن زیتون: به مقدار لازمآب نارنج: به میزان دلخواهخوراک لوبیا: یک کاسهطرز تهیه املت شاپوریابتدا روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا روغن داغ شود. رب گوجه فرنگی را داخل روغن داغ بریزید و خیلی سریع هم بزنید تا رب نسوزد. حدود یک دقیقه رب را هم بزنید.تخم مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بشکنید. توجه داشته باشید که زرده تخم مرغ را هم نزنید و فقط سفیده‌های تخم مرغ را با رب هم بزنید تا خوب مخلوط شود و شکل املت به خود بگیرد و زرده‌ها درسته باقی بماند.املت داخل ماهیتابه را کنار بزنید و کمی جا باز کنید و سپس خوراک لوبیا را به آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید املت را وسط ماهیتابه جمع کنید و خوراک لوبیا را اطراف املت بریزید.در این مرحله نمک و فلفل سیاه را روی املت و خوراک لوبیا بپاشید.حالا املت لوبیا شاپوری شما آماده است و می‌توانید آن با نان بربری تازه و یک استکان چای تازه دم لاهیجان میل کنید.پیشنهاد ویژه: در صورتی که به طعم روغن زیتون علاقه دارید، می‌توانید یک قاشق روغن زیتون و یک قاشق آب نارنج روی خوراک لوبیا بریزید و اجاق گاز را خاموش کنید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!