آبگوشت کشک: بهترین گزینه برای ناهار روزهای تعطیل
آبگوشت یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانیهاست که دارای بیش از 15 نوع مختلف است. اگر تا به امروز فقط آبگوشت سنتی یا آبگوشت بزباش را میشناسید، پیشنهاد میشود که آبگوشت کشک را امتحان کنید. این آبگوشت میتواند خوراکی خوشمزه و مناسبی برای ناهار یک روز تعطیل باشد و اعضای خانواده را به هم گرد هم آورده و لذیذترین طعمها را به آنها هدیه دهد.
برای تهیه آبگوشت کشک، مواد لازم شامل گوشت دنده گوسفندی، نخود، لوبیا، پیاز، سیب زمینی، بادمجان، کشک، نعناع داغ، نمک، سیر، زردچوبه، فلفل سیاه، روغن و آب میشود. طبخ این آبگوشت نیازمند مراحل خاصی مانند له کردن سیر و زردچوبه، پخت گوشت و اضافه کردن سبزیجات و کشک به غذاست.
آبگوشت کشک به شکلی خاص دستور داده شده و مواد مختلفی نظیر بادمجان، پودر دارچین و… تنوع و طعم ویژهای به آن میدهد. میتوانید آبگوشت کشک را با نان تازه یا برنج سرو کنید و از طعم و لذت آن لذت ببرید.
تک فان- «آبگوشت که فقط یه مدل نیست! بیشتر از 15 مدل آبگوشت داریم!»آبگوشت یک غذای سنتی، دیرینه و بسیار اصیل و خوشمزه برای ما ایرانیهاست. در نقطه نقطهی کشورمان انواع و اقسام آبگوشت وجود دارد که باب هر سلیقهای میتواند باشد.به گزارش تک فان، اگر تا به امروز فقط آبگوشت سنتی معمولی میل کردهاید یا نهایت آبگوشت بزباش را در کنارش میشناسید این آبگوشت کشک فوقالعاده را از دست ندهید که خوراک ناهار یک روز تعطیل است! اعضای خانواده را به مهر دورهم جمع میکند و یکی از لذیذترین طعمها را به آنها هدیه میدهد. اگر به اندازهی کافی وسوسه شدید حتما این دستور را بخوانید و ذخیره کنید و مهمتر از آن؛ اجرا کنید!مواد لازم:ماده غذاییمقدارگوشت دنده گوسفندی600 گرمنخودیک پیمانهلوبیا قرمز یا سفیدیک پیمانهپیاز متوسطدو عددسیب زمینی3 عددبادمجان قلمی5 عددکشک250 گرمنعناع داغ3 قاشق غذاخورینمکبه مقدار لازمسیر5 حبهزردچوبهیک قاشق مرباخوریفلفل سیاهیک قاشق چایخوریآب1 تا 1/5 لیترطرز تهیه:آبگوشت کشک تصورش هم برای آدم خوشایند است. همیشه نعناع داغ در کنار بادمجان و کشک به همراهی گوشت یادآور طعمهای جذاب است. حالا شما این ترکیب را در قالب یک آبگوشت به ذهن بیاورید! به به! جلال و جبروتی دارد این غذا!شباهت این آبگوشت با بزقرمه کرمانیها و آبگوشت دودار اراکیها زیاد است! بی دلیل طرفدار ندارد، آن را امتحان کنید!در ابتدا حبوبات را از قبل خیس کنید. بهتر است از شب قبل این کار را کرده باشید و چندین بار هم آب آنها را عوض کنید.در این دستور 2 عدد پیاز داریم، یکی از آنها را بعد از شستشو و پوست گرفتن نگینی ریز خرد کنید و دیگری را به صورت 4 قاچ شده ببرید.5 حبه سیر را داخل هاون بریزید و به همراه زردچوبه خوب له کنید. عطر زردچوبه و سیر یک رایحهی عالی میسازد. گوشت دنده را به همراه سیری که با زردچوبه له کردید و فلفل سیاه خوب ترکیب کنید.پیاز نگینی شده را داخل قابلمه مخصوص طبخ بگذارید، روی آن گوشت دنده را قرار بدهید و بعد نوبت به پیاز 4 قاچ میرسد. نخود و لوبیا را هم به همراه آب و چوب دارچین به بقیه مواد اضافه کنید در قابلمه را ببندید در ابتدا شعله گاز را زیاد کرده و اجازه بدهید جوش بیاید و بعد حرارت را پایین بیاورید و به انتظار پخت کامل گوشت بنشینید. وقتی گوشت کاملا نرم و پخته شده سیب زمینیهایی را که شستید و پوست گرفتید به صورت درسته داخل قابلمه بگذارید. یک ربع که گذشت کشک را به همراه نعناع داغ به آبگوشت اضافه کنید و هم بزنید و در قابلمه را ببندید تا مواد در کنار هم بپزند و طعمهایشان را در هم ادغام کنند.در این فاصله به سراغ بادمجانها بروید. آنها را بشویید و پوست بگیرید و به صورت درسته در یک تابه با مقداری روغن خوب سرخ کنید. به آن نمک بزنید که هم روغن کمتری جذب کند و هم بادمجان مزهدارتری باشد!10 دقیقه مانده به پایان طبخ آبگوشت و زمانی که میخواهید آن را سرو کنید بادمجانها را هم به این بزم مزهها اضافه کنید. و بعد از گذشت این مدت غذای شما حاضر است.به غیر از گوشت دنده میتوانید بقیه مواد را حسابی با گوشت کوب بکوبید یا داخل مخلوط کن بریزید. برای سرو این آبگوشت مقداری پودر دارچین روی آن بپاشید و از عطر و طعم جادویی آن غرق لذت بشوید! نوش جان