تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

دستور تهیه کیک شکلاتی قابلمه‌ای بدون شکر و روغن: لذیذ ترین کیک شکلاتی

کیک شکلاتی قابلمه ای بدون روغن و شکر یک دستور پخت ساده و خوشمزه است که به سرعت و با استفاده از مواد اولیه ساده و سالم قابل تهیه است. این کیک شکلاتی خوشمزه با ترکیب موز، تخم مرغ، وانیل، ارده کنجد، پودر کاکائو، و بیکینگ پودر تهیه می‌شود و بدون نیاز به شکر و روغن است. بعد از مخلوط کردن تمام مواد، مایه کیک را در قابلمه روغن زده می‌ریزیم و در فر گرم شده می‌پزیم. پس از گذشت نیم ساعت تا 40 دقیقه، با استفاده از یک سیخ چوبی میزان پخت کیک را بررسی کرده و اگر سیخ تمیز از کیک خارج شد، یعنی کیک آماده است. این کیک را می‌توانید به صورت گرم یا سرد همراه با نوشیدنی مورد علاقه‌تان میل کنید و از آن لذت ببرید.

نمناک نوشت: اگر دوست دارید یک کیک خانگی خوشمزه با مواد اولیه ساده و سالم تهیه کنید، رسپی آموزش داده شده در این بخش پیشنهاد خوبی است.بدون نیاز به شکر و روغن و حتی آرد، کیک شکلاتی خوشمزه و خوش بافتی را در عرض نیم ساعت میتوانید آماده کنید.طرز تهیه کیک شکلاتی قابلمه ای بدون روغن و شکربرای تهیه مایه این کیک خوشمزه خانگی، ابتدا موز را با کمک چنگال خوب له میکنیم؛ بهتر است از موزهای رسیده و شیرین استفاده کنید.حالا 2 عدد تخم مرغ را به همراه وانیل و 1/3 لیوان ارده کنجد را به موزهای له شده اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.به نصف لیوان پودر کاکائو الک شده 1 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر اضافه کرده و با مواد مخلوط میکنیم تا به غلظت مناسب برسد.به غلظت مناسب که رسید، کف قابلمه را با روغن یا کره چرب کرده و سپس مایه کیک رو داخلش میریزیم؛ چند مرتبه زمین میکوبیم تا هوا نداشته باشد.در قابلمه کیک، دم کنی می گذاریم و سپس روی شعله پخش کنی که از یک ربع قبل گرم شده استریال قرار میدهیم.به مدت نیم ساعت الی 40 دقیقه به مواد کیک زمان میدهیم تا بپزد.بعد از گذشت این مدت زمان، با کمک یک سیخ چوبی میزان پخت کیک را امتحان میکنیم؛ اگر سیخ چوبی تمیز از کیک خارج شد، یعنی کیک پخته است. نوش جان.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!