راز عجیب وارد شده به شمع کیک تولد! چه اتفاقی رخ داده است؟
شمع های روی کیک تولد، علاوه بر زیبایی و جلوه ویژه ای که به جشن تولد میبخشند، میتوانند خطراتی نه چندان قابل تصور را نهان کنند. اخیراً مطالعات نشان دادهاند که تعداد باکتریهای موجود بر روی شمع ها، با فوت کردن آنها، بسیار افزایش مییابد. این موضوع میتواند برای برخی افراد عوارض جدی داشته باشد، در حالی که برای دیگران ممکن است هیچ اثری نداشته باشد. برخی از افراد ممکن است حساسیت بیشتری نسبت به باکتریها داشته باشند و ارگانیسمهای بدنی آنها به راحتی تحت تأثیر قرار گیرد.
با این حال، دانشمندان تأکید دارند که فوت کردن شمع روی کیک، برای سلامتی فرد نگران کننده نیست، اما بهتر است هرگز این موضوع را نادیده نگیریم. توجه به این نکته مهم است که برای پیشگیری از عارضههای ممکن، از فوت کردن شمعهای روی کیک تولد به حداقل خودداری کنیم. این اقدام میتواند در کاهش خطر انتقال باکتریها و پیشگیری از بیماری ها کمک کند. همچنین، بهتر است تا حد امکان انجام این کار را به حداقل برسانیم و از فوت کردن شمعها در هر جشن تولد پرهیز کنیم.
نمناک نوشت: شاید باور کردنش سخت باشد اما این شمع های روی کیک تولد با رنگ های بسیار جذاب می تواند خطرات پنهانی را نیز در پی داشته باشد. حتماً با نگاه کردن به آن ها این موضوع به ذهنتان خطور کرده باشد و یا شاید با دیدن این صحنه ها فقط دلتان بخواهد آرزو کنید و اصلاً نتوانید نبود آن ها روی کیک تولد را تصور کنید اما باید کمی واقع بین باشید.مطالعات جدید نشان می دهد که قبل از این کار و خوردن قسمتی از کیکی که روی آن شمع قرار گرفته است، کمی فکر کنید و البته منظور ما این نیست که حتماً باید سنت های خود را تغییر دهید اما بهتر است که کمی در مورد این موضوع اطلاعات کسب کنید.این خبری نیست که همه منتظرش بودیم پس باید کمی صادقانه به موضوع نگاه کرد. آیا تا به حال راجع به این موضوع فکر کرده بودید که شمع روی کیک بتواند عامل بیماری باشد؟تمام اتفاقات موجود در جشن ها، شادی ها با افکار ما هماهنگ نیستند و گاهی اوقات باکتری هایی در این مجلس وجود دارند که ما متوجه آن نیستیم اما دانشمندان این موضوع را کشف کردند که تقریباً با فوت کردن شمع روی کیک جرم های موجود روی آن حدود 1500 درصد افزایش پیدا می کند.برای اثبات این مسئله محققان شمع ها را روی یک فویل قرار دادند و زیر آن یخ گذاشتند و سپس شروع به شمردن باکتری ها با دستگاه کردند و سپس مقداری آب استرلیزه را به یخ زیر شمع ها اضافه کردند و اجازه دادند که جرم ها شروع به رشد کنند و نتیجه واقعا تعجب برانگیز بود که فوت کردن شمع ها باعث شد تا تعداد باکتری ها 15 برابر شود و حتی در بعضی موارد تا 120 برابر هم باکتری ها افزایش پیدا کرده بودند و این موضوع به این معناست که نتایج می تواند برای هر فرد متفاوت باشد.بعضی از افراد یک اقیانوس باکتری را انتقال می دهند، در حالی که دیگران هرگز این اتفاق در بدنشان رخ نمی دهد. دانشمندان همچنین به این موضوع اشاره کردند که فوت کردن شمع ها نگرانی بزرگ برای سلامتی فرد محسوب نمی شود اما باید سعی کنیم که به یاد داشته باشیم چند بار این کار را انجام دادیم و چند ماه بعد از آن دچار مریضی شدیم.پس به طور کلی می توان گفت که خوردن کیک تولد مشکلی ندارد حتی اگر این مقاله را خوانده باشید ،اما احساس عمومی ما چیزهایی را به ما می گویند که خودمان درونا مایل باشیم که شمع ها را از روی کیک برداریم یا حداقل آن را روی کیک فوت نکنیم.