تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه کباب تاوا: طعمی شیرین از سادگی و لذت

راز تهیه کباب تاوا: طعمی شیرین از سادگی و لذت

تاوا کبابی یکی از غذاهای خوشمزه و شهیر در تبریز است که با دورچین‌های مختلف از سبزیجات تهیه می‌شود و با کته زعفرانی بیشتر سرو می‌شود. این کباب اصالتاً از شهرتب -ه که در ترکیه تهیه می شد است ولی در تبریز نیز بسیار محبوب است. مزه و طعم تاوا کباب با کباب تابه‌ای متفاوت بوده و انواع ادویه‌ها و سبزیجاتی که در تهیه آن استفاده می‌شود، موجب می‌شود که این کباب بسیار متمایز و لذیذ باشد. مراحل تهیه این کباب شامل مرحله مخلوط کردن، ورز دادن، استراحت دادن و سرخ کردن می‌شود. مواد اصلی این کباب شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، رب گوجه فرنگی، زعفران، فلفل سبز تند، نمک و ادویه‌های مختلف است. اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت هستید، قطعاً تاوا کبابی یک گزینه عالی برای شما خواهد بود.

برترین ها نوشت: تاوا کبابی یکی از کباب‌های خوشمزه تبریزی است؛ با دورچین‌های مختلف از سبزیحات تهیه می‌شود و با کته زعفرانی بیشتر سرو می‌شود. شاید شما فکر کنید این غذا فرقی با کباب تابه‌ای نداشته باشید، اما در سخت اشتباه هستید!تاوا کبابی یکی از کباب‌های خوشمزه تبریزی می‌باشد که در ترکیه نیز تهیه می‌شود شاید شما فکر کنید این غذا فرقی با کباب تابه‌ای نداشته باشید و فقط به دلیل تلفظ تابه که در زبان ترکی به آن تاوا می‌گویند می‌باشد، ولی باید گفت طعم و مزه تاوا کباب را وقتی به تبریز می‌روید و در بازار و یا رستوران‌های سنتی آن‌ها می‌روید می‌توانید تفاوتش را با کباب تابه‌ای متوجه شوید.این تاوا کباب قبلا در تنور پخته می‌شده و در یک ظرف پهن می‌شده است. تاوا کباب با دورچین‌های مختلف از سبزیحات تهیه می‌شود و با کته زعفرانی بیشتر سرو می‌شود و می‌تواند برای رهایی از دستور‌های پخت یکنواخت گزینه خوبی باشد.مواد لازم برای تهیه تاوا کبابگوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله ۵۰۰ گرمپیاز ۱ عددرب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوریپوره گوجه فرنگی ۳ قاشق غذا خوریگوجه ۲ عددزعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازمفلفل سبز تند ۲ عددنمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل، کاری، پاپریکا، سماق به مقدار لازمطرز تهیه تاوا کبابی تبریزیمرحله اول: مخلوط کردن موادابتدا پیاز دستور را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سپس آب پیاز را بگیرید حتما این کار را انجام دهید تا باعث شل شدن کباب نشود سپس به همراه گوشت و تمام ادویه‌های گفته شده و کمی زعفران خوب هم بزنید.مرحله دوم: ورز دادندر این مرحله باید مواد کباب را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید این مرحله در تهیه یک تاوا کباب بسیار موثر است باید حالتی چسبناک پیدا کند، اگر مایه کباب را خوب ورز ندهیم در هنگام سرخ شده ترک می‌خورد، ولی اگر خوب ورز بخورد تا پایان پخت یه صورت یکدست و یکنواخت باقی می‌ماند.مرحله سوم: استراحتبعد از اینکه گوشت را خوب ورز دادیم داخل کاسه‌ای قرار دهید و روی کاسه را بپوشانید سپس برای ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه‌ها به خورد گوشت برود و بافت منسجم تری پیدا کند.مرحله چهارم: تهیه تاوا کبابیدر ادامه داخل یک تابه روحی یا تلفون کمی روغن ریخته و مایه کباب را داخل تابه پهن کنید سپس تابه را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کم کم پخته و آب گوشت کشیده شود سپس دو طرف کباب را سرخ کنید و در انتها رب گوجه را با پوره گوجه و کمی زعفران آب رقیق کنید و روی کباب بریزید حالا برش‌های گوجه فرنگی و فلفل را نیز قرار دهید و بگذارید تا کم کم سس غلیظ و گوجه‌ها پخته شوند. نوش جاننکات کلیدی در تهیه تاوا کبابیمی‌توانید از دورچین‌های مختلف مانند پیاز یا قارچ کبابی نیز در تهیه این تاوا کبابی استفاده کنید.می‌توانید تاوا کبابی را برنگردانید و فقط همان سمت سرخ شود و طرف دیگر با آب گوجه و رب پخته شود.حرارت باید کم باشد تا مغز پخت شود.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!