تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سریعترین راه برای تهیه کاراملی کردن پیاز با این ماده خاص!

پخت پیاز کاراملی یک فرآیند زمان‌بر و با قابلیت خلق طعم‌های شیرین، لذیذ و عمیق است. تفاوت اصلی بین پخت پیاز کاراملی سنتی و استفاده از سرکه بالزامیک این است که در این روش از حرارت بالاتری استفاده می‌شود.

سرکه بالزامیک علاوه بر ایجاد طعم شیرین، با افزایش رطوبت و سرعت در پخت پیاز کمک می‌کند. هنگامی که پیاز‌ها نرم و شفاف شدند، اضافه کردن سرکه بالزامیک به آن‌ها لعابی غلیظ و شربتی اضافه خواهد کرد که باعث نرم شدن بیشتر پیاز‌ها و افزایش طعم شیرین آن‌ها می‌شود.

برای آماده سازی پیاز بهتر است از پیاز زرد استفاده کنید و آن‌ها را به صورت ورقه‌های نسبتا نازک برش دهید تا به طور یکنواخت پخته شوند. استفاده از شکر برای کاراملی‌کردن پیاز ضروری نیست زیرا سرکه بالزامیک خود دارای خواص شیرینیست.

پیاز کاراملی شده می‌تواند به عنوان یک سالاد، ساندویچ، یا چاشنی برای غذاهای اصلی مورد استفاده قرار گیرد. این روش همچنین می‌تواند به عنوان یک اصلی در غذاهایی مانند تارت یا شیرینی‌ها به کار رود. به وسیله اضافه کردن سرکه بالزامیک به پیاز، می‌توانید یک طعم عمیق و شیرین به غذاهای خود ببخشید و لذت ببرید.

فرارو نوشت: تفاوت اصلی بین روش‌های پخت پیاز کاراملی شده سنتی و بالزامیک آن است که شما برای پخت پیاز با سرکه بالزامیک از حرارت بالاتری استفاده می‌کنید و جای پختن آهسته با حرارت ملایم روی اجاق گاز حرارت را تا حد متوسط افزایش می‌دهید. هم چربی حاصل از روغن و کره و هم سرکه بالزامیک رطوبت زیادی را فراهم می‌کند تا پیاز‌ها نسوزند و در عین حال باعث زودتر پختن پیاز‌ها می‌شوند. بسته به تعداد پیاز‌هایی که قصد دارید کاراملی کنید زمان پخت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه به طول خواهد انجامید. کاراملی کردن پیاز کار عاشقانه‌ای است و به روشی خسته کننده و آهسته نیاز دارد که همیشه ارزش صبر کردن را دارد. با این وجود، اگر نمی‌توانید برای کاراملی شدن پیاز ۴۵ دقیقه تا یک ساعت وقت صرف کنید سرکه بالزامیک ماده‌ای مخفی است که به عنوان یک میانبر خوش طعم عمل می‌کند.برای این منظور پیاز‌های ورقه شده را با روغن زیتون و کره به ماهیتابه اضافه می‌کنیم و گهگاه به مدت شش دقیقه هم می‌زنیم. هنگامی که پیاز‌ها شفاف و نرم شدند می‌توانید چاشنی‌های خود و چند قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را اضافه کنید. سرکه بالزامیک به یک لعاب غلیظ و شربتی تبدیل می‌شود که پیاز‌ها را بیش‌تر نرم کرده و باعث پخته شدن آن شده و در عین حال به آن طعم شیرینی تندی می‌دهد. هم چنین، سرکه به طور موثری باعث لعاب انداختن می‌شود و پیاز را خوش طعم‌تر می‌سازد و به نوبه خود لایه دیگری از طعم پیاز را به محصول نهایی اضافه می‌کند.تفاوت اصلی بین روش‌های پخت پیاز کاراملی شده سنتی و بالزامیک آن است که شما برای پخت پیاز با سرکه بالزامیک از حرارت بالاتری  استفاده می‌کنید و جای پختن آهسته با حرارت ملایم روی اجاق گاز حرارت را تا حد متوسط افزایش می‌دهید. هم چربی حاصل از روغن و کره و هم سرکه بالزامیک رطوبت زیادی را فراهم می‌کند تا پیاز‌ها نسوزند و در عین حال باعث زودتر پختن پیاز‌ها می‌شوند. بسته به تعداد پیاز‌هایی که قصد دارید کاراملی کنید زمان پخت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه به طول خواهد انجامید.با این وجود، علیرغم آن که سرکه بالزامیک زمان پخت را کاهش می‌دهد هم چنان باید از همان قوانین آماده سازی مورد نیاز برای پیاز‌های سنتی کاراملی پیروی کنید. به منظور دستیابی به شیرین‌ترین نتیجه پیاز زرد بهترین نوع پیاز برای کاراملی کردن است، زیرا به طور طبیعی شیرین‌تر از پیاز سفید یا قرمز می‌باشد. روش اصلی آماده سازی برش دادن پیاز به صورت ورقه‌های یکنواخت و نسبتا نازک است. برش‌های پیاز با اندازه‌های متفاوت به طور یکنواخت پخته نمی‌شوند و شما را با مخلوطی از پیاز بیش از حد پخته شده و پیاز نیم پز باقی می‌گذارند. علیرغم باور عمومی افزودن شکر برای کاراملی کردن پیاز ضروری نیست.فرآیند کاراملی کردن قند‌های طبیعی موجود در پیاز را بیرون می‌آورد و افزودن بالزامیک نیز خود باعث شیرینی پیاز می‌شود. اگر می‌خواهید به شیرینی آن عمق بیش تری بدهید می‌توانید از مخلوط بالزامیک و سرکه سیب استفاده کنید. پیاز‌های لعاب دار و کاراملی شده با بالزامیک ترکیبی شیرین و معطر برای طعم‌های قوی مانند پنیر و استیک هستند. هم چنین می‌توانید پیاز کاراملی شده را به ساندویچ پنیر کبابی اضافه کنید. گفته می‌شود پیاز‌های کاراملی هم چنین به اندازه‌ای خوش طعم هستند که جزء اصلی یک شیرینی یا تارت خوش طعم می‌باشند. هم چنین می‌توانید آن‌ها را به عنوان چاشنی طعم دهنده به برنج یا عدس مورد استفاده قرار دهید.راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!