راز ساختن پیاز کاراملی در چند دقیقه + آموزش کامل
پیاز کاراملی یک چاشنی خوشمزه است که در غذاها و ساندویچها مورد استفاده قرار میگیرد. این چاشنی با طرز تهیه سادهای تهیه میشود که میتوانید به سرعت و به راحتی آن را درست کنید. برای تهیه پیاز کاراملی، شما به پیاز، کره، روغن و سرکه بالزامیک نیاز دارید. ابتدا پیاز ها را خلال کنید و در تابه با روغن زیتون و کره تفت دهید. سپس سرکه بالزامیک و نمک را به آن اضافه کنید. با این روش، پیاز کاراملی خوشمزهای آماده خواهید داشت که میتوانید برای تزیین غذاها و ساندویچها بهره ببرید. همچنین میتوانید پیاز کاراملی را برای مدتی در یخچال یا فریزر نگهداری کنید تا در زمان لازم از آن استفاده کنید. تهیه و استفاده از پیاز کاراملی میتواند طعم و لذت غذاهای شما را بهبود بخشد و تنوعی جدید به آشپزی شما ببخشد.
نمناک نوشت: پیاز کاراملی یک چاشنی کنار غذاهاست که در انواع خورشت ها و ساندویچ ها استفاده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.آموزش کاراملی کردن پیاز به روشی سادهپیاز داغ کاراملی یکی از طعم دهنده های خوشمزه برای انواع غذاهای خانگی و فست فودی می باشد.طرز تهیه پیاز کاراملی با طرز تهیه پیاز داغ متفاوت است و طعم و مزه خوب و شیرینی دلپذیری دارد.پیاز را سریع کاراملی کنیدبرای تهیه پیاز کاراملی شما به پیاز، کره، روغن، سرکه بالزامیک نیاز دارد. با استفاده از روش زیر خیلی سریع پیازها را کاراملی کرده و در آشپزی از آن استفاده نمایید. طریقه کاملی کردن پیازها اینگونه است:پیازها را پوست بگیرید و بشویید و خلالی کنید.یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید.مقداری روغن زیتون و کره به تابه بیافزایید.پیازهایورقه شده را با روغن زیتون و کره به مدت شش دقیقه تفت دهید.پس از شفاف و نرم شدنپیازها،چاشنیهای خود مانند نمک و چند قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک را به تابه اضافه کنید.نکات مهم تهیه پیاز کاراملی سریعسرکه بالزامیک، پیازها را بیشتر نرم کرده و باعث پخته شدن آن شده و در عین حال به آن طعم شیرینی تندی میدهد.شما برای پخت پیاز با سرکه بالزامیک می توانید از حرارت بالاتری استفاده میکنید و جای پختن آهسته با حرارت ملایم روی اجاق گاز حرارت را تا حد متوسط افزایش دهید.بهترین پیاز برای تهیه پیاز کاراملیپیاز زرد بهترین نوع پیاز برای کاراملی کردن است، زیرا به طور طبیعی شیرینتر از پیاز سفید یا قرمز میباشد.نحوه خرد کردن پیاز کاراملیدر تهیه پیاز کاراملی برش دادن پیاز بهتر است به صورت ورقههای یکنواخت و نسبتا نازک باشد، برشهای پیاز با اندازههای متفاوت به طور یکنواخت پخته نمیشوند و شما را با مخلوطی از پیاز بیش از حد پخته شده و پیاز نیم پز باقی میگذارد.تهیه پیاز کاراملی با شکرافزودن شکر برای کاراملی کردن پیاز دلخواه و ضروری نیست. اگر دوست دارید، مزه پیاز کاراملی شما شیرین تر باشد، به آن کمی شکر اضافه کنید و باز خوب تفت دهید.تهیه پیاز کاراملی با سرکه سیبافزودن بالزامیک به پیاز باعث شیرینی پیاز میشود اما اگر میخواهید به شیرینی آن عمق بیش تری بدهید، میتوانید از مخلوط بالزامیک و سرکه سیب استفاده کنید.کاربرد پیاز کاراملی در آشپزیپیازهای لعاب دار و کاراملی شده با بالزامیک ترکیبی شیرین و معطر برای طعمهای قوی مانند پنیر و استیک هستند. هم چنین میتوانید پیاز کاراملی شده را به ساندویچ پنیر کبابی اضافه کنید. پیازهای کاراملی به اندازهای خوش طعم هستند که جزء اصلی یک شیرینی یا تارت میباشند. هم چنین میتوانید آنها را به عنوان چاشنی طعم دهنده به برنج یا عدس مورد استفاده قرار دهید.روش نگهداری پیاز کاراملیپیاز کاراملی را می توانید در یک ظرف دربسته و به مدت چند روز در یخچال نگهداری کنید. برای نگهداری پیاز کاراملی در فریزر، مقدار پیاز داغ مورد نیاز برای هر وعده را جدا بستهبندی کنید که لازم نباشد هر بار کل پیاز داغ فریزری را از فریزر خارج کنید.زمان تهیه پیاز کاراملیسرکه بالزامیک زمان پخت را کاهش میدهد و بسته به تعداد پیازهایی که قصد دارید کاراملی کنید زمان پخت 15 تا 25 دقیقه به طول خواهد انجامید.راضیه میرزاحیدری