تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

10 خطای رایج در آشپزی که باعث خراب شدن غذاهای شما می‌شود!

10 خطای رایج در آشپزی که باعث خراب شدن غذاهای شما می‌شود!

به عنوان یک آشپز حرفه‌ای، باید بدانید که هرچقدر هم تجربه داشته باشید، همچنان ممکن است اشتباه کنید. این واقعیتی است که برای همه آدم‌ها صادق است. اما نکته‌ای که باید به آن توجه داشت، این است که با دانستن اشکالات و فوت و فن‌ها می‌توانید اشتباهاتتان را به حداقل برسانید.

از جمله اشتباهات شایع آشپزی، استفاده نامناسب از مواد مختلف است. برای مثال، اگر ماهيتابه خود را به اندازه داغ نکنید، غذای شما ممکن است به‌درستی سرخ نشود. همچنین، حرارت را به اندازه‌ای کم یا زیاد قرار دادن، نیز می‌تواند بافت و طعم غذا را تحت تأثیر قرار دهد.

همچنین، نحوه استفاده از نمک، تغییر در مواد غذایی، نگهداری از روغن و ادویه به درستی و پز کردن غذاهای مختلف نیز از جمله اشتباهاتی هستند که باید از آن‌ها پرهیز کرد.

در نهایت، به عنوان یک آشپز، باید به دقیقه جزئیات توجه کنید و همواره متمرکز و دقیق عمل کنید تا بتوانید غذاهای خوشمزه و بی‌عیب و نقصی را به دست آورید و مقامتان را بالاتر ببرید.

تک فان- «اگه حرفه‌ای باشی اشتباه نمی‌کنی! اشتباه مال مبتدیاس!»انسان جایزالخطاست! این برای همه آدم‌ها صادق است. در آشپزی، در نقاشی، در ورزش، در هر چیزی که فکرش را بکنید هرچقدر هم که حرفه‌ای باشید و کاربلد، باز هم ممکن است اشتباه کنید! دنیای آشپزی سختی‌های زیادی ندارد اما ترفندها و فوت‌های کوزه‌گری زیاد دارد! شما می‌توانید آشپزی را در حد متوسط بلد باشید اما با دانستن اشکالات و فوت و فن‌ها اشتباهاتتان را به حداقل برسانید اما باز هم قابل حذف نیست!به گزارش تک فان، بعضی وقت‌ها تمام تلاشتان را می‌کنید تا غذای فوق‌العاده و بدون ایرادی بپزید، یا حتی کیک و شیرینی را به شکل عالی آن دربیاورید اما ممکن است در نهایت نتیجه آن نشود که دلتان می‌خواهد و پیش بینی می‌کردید! اگر دقت کنید و ریز به جزییات توجه بفرمایید قطعا زمینه این اشتباهات کمرنگتر خواهد شد.تک فان برای شما چند اشتباهی را که همه آشپزها ممکن است مرتکب شوند آورده، آنها را بخوانید و در جشنواره طعم و بو مقامتان را بالاتر ببرید!ماهیتابه را به اندازه داغ نمی‌کنید!وقتی قرار است بخشی از غذا سرخ کردنی باشد اگر ماهیتابه شما به اندازه مناسب داغ نشود و پیرو آن روغن هم به دمای مناسب نرسد در کیفیت غذای شما اثر خیلی روشنی خواهد گذاشت! ضمن اینکه وقتی روغن سرد باشد بیشتر جذب غذا خواهد شد و شما سلامت خودتان را هم با این کار به خطر خواهید انداخت!حرارت را خیلی کم می‌کنید!این درست است که برای بعضی غذاها لازم است که حرارت کم باشد تا خوب مغزپخت شود و نسوزد، اما بعضی دیگر از غذاها نیاز دارند تا در دمای بالا سرخ شده و بپزند تا بافت خوبی داشته باشند. باید حواستان به نوع غذایی که طبخ می‌کنید باشد. اگر قطعات گوشت یا مرغ شما برش نازک خورده است با حرارت بالا خیلی هم زود پخته می‌شود و لازم نیست نگران باشید.نمک به اندازه نمی‌زنید!ترس از شور شودن غذا می‌تواند دسترنج شما را کاملا بی مزه کند! نمک زدن به غذا هنگام خوردن چندان جالب نیست و مزه واقعی یک غذا را نشان نمی‌دهد! سعی کنید از ابتدا به اندازه لازم و کافی نمک در غذا بریزید. با چشیدن آن در حین پختن متوجه میزان درست آن خواهید شد.مواد را تغییر می‌دهید!گاهی اوقات جایگزین کردن مواد با یکدیگر تغییر خاصی در طعم غذای شما به وجود نمی‌آورد اما این برای همه غذاها جواب درستی نمی‌دهد! مثلا در جایی که لازم است کیک یا غذای شما پف کند نمی‌توانید بیکینگ پودر یا جوش شیرین را حذف کنید! ولی در جای دیگر جایگزینی عسل با شکر جوابگو خواهد بود. پس بهتر است اول با تحقیق این مورد را متوجه بشوید و بعد اقدام کنید.روغن و ادویه را در جای خشک و خنک نمی‌گذارید!نگهداری از روغن و ادویه‌ها که عطر و طعم واقعی غذا از آنها گرفته می‌شود خیلی اهمیت دارد چون ممکن است با مراقبت نادرست بو و مزه آنها دستخوش تغییر بشود. بهتر است آنها را در کنار گاز نگذارید تا حرارت موجب عوض شدن مزه و عطر آنها نشود.در آب پاستا و ماکارونی روغن می‌ریزید!این اشتباه را تقریبا همه انجام می‌دهند! برای اینکه پاستاها به هم نچسبند از روغن در آب آن می‌ریزند! در حالی که اگر پاستا را زیاد در آب نگه ندارید و کمی زردچوبه داخل آب بریزید برای اینکه شاهد این صحنه نباشید کافی است.بیشتر از گنجایش ظرف در آن مواد می‌ریزید!ممکن است عجله داشته باشید یا اینکه تخمین مناسبی برای اندازه ماهیتابه و مواد نزده باشید و این اتفاق بیفتد. اما لازم است بدانید که این کار باعث زودتر پخته شدن غذای شما نخواهد شد چون فضای کافی برای سرخ و پخته شدن مواد وجود ندارد و کیفیت غذای شما پایین خواهد آمد.گوشت را خیلی زود سرو می‌کنید!وقتی استیک درست می‌کنید یا گوشتی را طبخ می‌کنید که نیاز به برش زدن دارد باید اجازه بدهید کمی از حرارت بیفتد تا با برش زدن آب نیندازد و سفتتر نشود. پس حتما دستکم 10 دقیقه زمان بدهید و بعد آن را سرو کنید.پرکردن پیمانه را اشتباه انجام می‌دهید!در غذاها و کیکهایی که آرد دارند برای اندازه گرفتن میزان آرد نباید پیمانه یا لیوان را داخل ظرف آرد ببرید و پر کنید! بلکه بهترین راه این است که با قاشق پیمانه را پر کنید و در انتها هم روی سطح آن را صاف کنید تا میزان واقعی آرد مشخص شود و بیشتر از حد لازم مصرف نکنید.مواد خمیری را زیاد هم می‌زنید!هم زدن مواد گوشتی و کباب با مواد خمیری فرق دارد. هرچقدر مواد گوشتی را بیشتر ورز بدهید نتیجه بهتری خواهید گرفت اما در مواد خمیری مثل کوکی، پنکیک، مافین و کیک‌ها اگر زیادتر از حد لازم آنها را هم بزنید خمیر شما سفت خواهد شد و در نهایت نتیجه آن چیزی که دوست دارید نخواهد شد و با یک کیک یا مافین سفت و خشک روبه رو خواهید شد!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!