تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

بسته‌بندی سیراب و شیردان بهداشتی: نخستین ارائه در تهران!

شصت سال پیش، شهرداری تهران با همکاری ۴۰۰ سیرابی فروش، مکانی بهداشتی برای پخت و بسته‌بندی سیراب و شیردان ایجاد کرد. این تلاش به منظور افزایش استانداردهای بهداشتی و اطمینان از کیفیت محصولات بود. بعد از بازدید بازرسان شهرداری از مکان پخت سیرابی، شهرداری تهران برای بهبود شرایط بهداشتی آن اقداماتی انجام داد. این اقدامات شامل تمیزکاری مکان، استفاده از وسایل بهداشتی مناسب و اعمال استانداردهای بهداشتی برای طبخ و عرضه‌ی سیرابی بود. روزنامه اطلاعات نیز در تاریخ ۸ اسفند ۱۳۴۲، عکس مکان جدید و قدیم پخت سیرابی را منتشر کرد تا به مردم اطلاعات لازم در خصوص این تلاش‌ها و تغییرات داده شود. این اقدامات نشان از توجه شهرداری به بهبود کیفیت محصولات و ارتقای سلامت مردم است.


شصت سال قبل، امکان عرضه سیرابی و شیردان بهداشتی فراهم شد.
به گزارش اطلاعات آنلاین، بهداری شهرداری تهران با همکاری ۴۰۰ سیرابی فروش پایتخت مکانی بهداشتی برای پخت و بسته بندی سیراب و شیردان ایجاد کرد.
به دنبال بازدید بازرسان شهرداری از مکان پخت سیرابی که عکسی از آن در روزنامه اطلاعات منتشر شد، شهرداری تهران برای بهداشتی کردن طبخ و عرضه سیرابی آستین بالا زد.
روزنامه اطلاعات ۸ اسفند ۱۳۴۲ عکس مکان جدید و قدیم پخت سیرابی را منتشر کرد.

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!