تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

پنج خطرات بزرگ در تمیز کردن آشپزخانه‌تان که باید از آن‌ها اجتناب کنید

آشپزخانه یکی از اجزای اساسی هر خانه است که نیازمند نگهداری و تمیزی مناسب است. در حالی که برخی از افراد به تمیز کردن آشپزخانه اهمیت زیادی می‌دهند، برخی دیگر به اشتباهاتی که در این روند انجام می‌دهند توجه نمی‌کنند. از جمله این خطاها می‌توان به استفاده بیش از حد از سفید کننده، نادیده گرفتن آسیب آب سخت، تهویه هوای ضعیف، استفاده از مواد شیمیایی قوی برای تمیز کردن سطوح، و بارگیری اشتباه ماشین ظرفشویی اشاره کرد.

برای حفظ و نگهداری آشپزخانه خود، می‌توانید از روش‌های ملایمتر و سازگار با محیط زیست استفاده کنید. به عنوان مثال، به جای استفاده از سفید کننده، می‌توانید از جوش شیرین یا سرکه استفاده کنید. همچنین، بررسی نوع آب مورد استفاده و استفاده از روش‌های طبیعی برای حذف رسوبات آهکی می‌تواند به حفظ آشپزخانه کمک کند. با رعایت این نکات و جلوگیری از اشتباهات رایج، می‌توانید آشپزخانه خود را در وضعیت بهتری نگه دارید و از زیبایی و عمر این فضا برای مدت طولانی تری لذت ببرید.


آشپزخانه یکی از پرکاربردترین و مهم‌ترین بخش‌های هر خانه است که به سرعت می‌تواند به هم ریخته شود. به همین دلیل است که بسیاری از افراد تمیزکردن آن را مهم می‌شمارند و در اولویت قرار می‌دهند. اگر به دنبال این هستید که ظاهر و عمر آشپزخانه منزل خود را به مدت طولانی تری حفظ کنید، پیشنهاد می‌کنیم از این ۵ اشتباه در هنگام تمیز کردن آن اجتناب کنید:
۱- استفاده بیش از حد از سفیدکننده
به گزارش راهنماتو، بی شک سفید کننده‌ها محصولی شگفت انگیز در از بین بردن لکه ها، سفید کردن سطوح و لباس‌ها و حتی از بین بردن کپک پارچه هستند. با این حال، تمیز کردن مکرر سطوح و کابینت‌های آشپزخانه با استفاده از سفید کننده می‌تواند به آسیب دیدن و تغییر رنگ آن‌ها منجر شود. توصیه می‌کنیم به جای سفید کننده از پاک کننده‌های ملایم و سازگار با محیط زیست استفاده نمایید. جوش شیرین یک جایگزین طبیعی و موثر برای سفیدکننده می‌باشد.
۲- نادیده گرفتن آسیب آب سخت
آب سخت قاتل بی‌صدا برای لوازم خانگی و سطوح مختلف است. اگر شیرآلات آشپزخانه شما با رسوبات آهکی پوشیده شده اند، پیش از جستجو درباره علت این اتفاق، نوع آب مصرفی خود را بررسی کنید. آب سخت رسوبات آهکی بر روی قطعات و لوازم آشپزخانه برجای می‌گذارد و در نتیجه منجر به خوردگی و آسیب رسیدن به آن‌ها خواهد شد. برای از بین بردن این رسوبات از سرکه استفاده کنید. سرکه رسوبات را در خود حل کرده و موجب براق شدن سطوح خواهد شد. می‌توانید از سرکه برای رسوب زدایی کتری نیز استفاده نمایید.
۳- تهویه هوای ضعیف
دود، چربی و رطوبت پخت و پز موجود در آشپزخانه منجر به ایجاد یک لایه چسبناک بر روی کابینت‌ها و دیوار‌ها شده و پتانسیل رشد کپک‌ها را افزایش می‌دهد. برای جلوگیری از این اتفاق توصیه می‌کنیم در هنگام آشپزی، هود آشپزخانه را روشن کنید و فیلتر آن را مرتبا تمیز نمایید. همچنین اطمینان حاصل کنید که هود آشپزخانه شما در سطح مطلوب کار می‌کند.
۴- تمیز کردن میز با مواد شیمیایی قوی
مراقب محصولات پاک کننده‌ای که برای تمیز کردن سطح میز‌ها از آن‌ها استفاده می‌کنید، باشید. محصولی که برای تمیز کردن فاضلاب سینک آشپزخانه استفاده می‌کنید، قطعا برای پاک کردن سطح میز مرمری مناسب نیست.
سنگ طبیعی، چوب و میز‌های ساخته شده از مواد مصنوعی در برابر مواد شیمیایی خشن حساس هستند و در صورت استفاده از این نوع مواد، لکه دار، کدر و آسیب دیده خواهند شد. به جای استفاده از مواد شیمیایی قوی، به سراغ پاک کننده‌های حاوی PH خنثی بروید و از استفاده از پد‌های ساینده خودداری کنید. زیرا ممکن است سطوح پیشخوان شما را خراش داده و به آن‌ها آسیب برسانند. به عنوان مثال، می‌توانید اجاق گاز شیشه‌ای خود را با سرکه یا جوش شیرین تمیز کنید، در حالی که برای تمیز کردن میز ناهار خوری چوبی بهتر است از یک اسپری ضدعفونی کننده ساده استفاده کنید.
۵- بارگیری اشتباه ماشین ظرفشویی
بارگذاری بیش از حد یا قرار دادن نادرست ظروف در ماشین ظرفشویی علاوه بر شکستن ظروف مورد علاقه شما، به خوب تمیز نشدن آن‌ها منجر خواهد شد. برای جلوگیری از این اتفاق، هر ظرفی را به درستی در جای خود قرار دهید. با این کار آب و مواد شوینده کافی به ظروف می‌رسند و همه اقلام به طور ایمن در جای خود قرار می‌گیرند. جرم گیری و تمیز کردن دوره‌ای ماشین ظرفشویی نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. این کار به حفظ کارایی و افزایش طول عمر دستگاه شما کمک می‌کند.

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!