مانند زمستان، تا آخر این ترشی را 24 ساعته تهیه کن!
ترشی، یک انواع خوراکی خاص است که به طعم غذاها لذت و پوچ آوری میدهد. ترشیها نیز همانند غذاهای خوشمزه و خوشرنگ، یک بخش اساسی از سفرههای ایرانی هستند. از جمله ترشیهایی که بیشتر جایگاه خود را در میزهای ایرانی مییابند، ترشی لبو است. این ترشی با طعمهای تند و شیرین، از به نمایی مناسبی برخوردار است که هم میل شما به غذاخوردن را افزایش میدهد و هم طعم آن را بهبود میبخشد. آمادهسازی این ترشی بسیار آسان است و نیازی به مواد خاصی ندارد. با استفاده از لبو، شکر، رب انار، سرکه و نمک میتوانید یک ترشی فوقالعاده خوشمزه و باشکوه تهیه کنید. در عین سادگی آمادهسازی، این ترشی با زمان کمی آماده میشود و میتواند جلوه و خوشنمایی ویژهای به سفره شما ببخشد. به شما توصیه میشود این ترشی را در یخچال نگهداری کرده و از آن به عنوان یک خوراکی خوشمزه و خاص بهره ببرید.
تک فان- «ترشیای که بشه خالی خالی خورد محشره!»ترشیها کنارغذاهای فوقالعادهای هستند. هم باعث خوشمزهتر شدن طعم غذای شما خواهند شد و هم اینکه اشتهای شما را بیشتر میکنند.به گزارش تک فان، در فصل زمستان هستیم و چغندرها هنوز برای خودنمایی زمان دارند. اگر دوست دارید یخچالتان را با یک ترشی که خیلی هم زود آماده میشود پر کنید و زینت بدهید دست به کار شوید و زمان را از دست ندهید. حتی اگر فردا مهمانی داشته باشید همین امشب که آستینها را بالا بزنید هنرنمایی شما فردا برای خوردن آماده خواهد بود.مواد لازم:لبو۱ کیلو گرمشیره یا شکر۴ قاشق غذاخوریرب انار۴ قاشق غذا خوریسرکه۲ لیوان طرز تهیه:اگر دقت کرده باشید مواد خاصی لازم ندارید. با سه قلم به راحتی میتوانید یک ترشی جذاب، خوشمزه، پرخاصیت و خوشرنگ را آماده کنید و به میز و سفره مهمانیتان جلای ویژه ببخشید.در ابتدا لبوها را خوب بشویید و پوست بگیرید و 4 قاچ کنید و در یک قابلمه حاوی آب بریزید. آب در حدی که روی لبوها را بگیرد کافی است. قابلمه را روی گاز گذاشته و اجازه بدهید با حرارت متوسط و در بسته کاملا بپزند.بعد از پخت لبوها و مدتی که گذشت و آنها خنک شدند به شکلهای دلخواه برش بزنید. میتوانید از قالبهای ویژه هم استفاده کنید. این قسمت کاملا سلیقهای است و در نوع ترشی شما تفاوتی به وجود نمیآید.در یک ظرف دیگر رب انار را به همراه شیره یا شکر (کاملا دلخواه) مخلوط کنید. وقتی رب انار رقیق شد سرکه را هم به آنها اضافه کنید.یک یا چند ظرف شیشهای دردار که کاملا تمیز و مهمتر از آن خشک باشند انتخاب کنید و یک لایه از لبوها را داخل آن قرار بدهید و از محلول سرکه و رب انار روی آن بریزید و کمی هم نمک اضافه کنید. به همین صورت لایه بعدی را هم قرار بدهید و روی آن را با محلول پر کنید. باید حتما توجه کنید که لبوها در محاصره محلول سرکهای قرار بگیرند و روی آنها را کاملا بپوشاند. در ظرف را خوب و سفت ببندید و داخل یخچال بگذارید. ظرف 24 ساعت این ترشی جذاب آماده خواهد شد و به راحتی میتوانید نوش جان بفرمایید.