چرا گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو به خطر افتادن سلامتی شما میانجامد؟
مایکروویو یک وسیله آشپزی محبوب است که به خانهها امکان پخت و گرم کردن غذا را فراهم میکند. گرچه بسیاری از افراد از این وسیله استفاده میکنند، اما برخی از موضوعات مربوط به ایمنی غذاهای درون مایکروویو وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.
با توجه به تحقیقات انجام شده، استفاده از ظروف پلاستیکی برای گرم کردن غذا در مایکروویو ممکن است موجب ایجاد مواد شیمیایی مختل کننده هورمونی مانند BPA شود که ممکن است بر سلامت جسم اثرات منفی داشته باشد. بنابراین، استفاده از ظروف شیشهای برای گرم کردن غذا در مایکروویو توصیه میشود.
علاوه بر این، تحقیقات نشان داده است که گرم کردن غذا در ظروف پلاستیکی در مایکروویو ممکن است به افرادی نظیر کودکان، نوزادان و جنینها آسیب برساند و احتمال افزایش فشار خون، بیماری قلبی و دیابت نیز وجود دارد.
بنابراین، استفاده مطلوب و ایمن از مایکروویو نیازمند اطمینان از استفاده از ظروف مناسب و شیشهای برای گرم کردن و نگهداری غذاهاست. این اقدامات میتواند به حفظ سلامت و خوبی افراد کمک کند.
خبرفوری نوشت: مایکروویو مزایا و راحتی زیادی را ارائه میدهد، به طوری که تقریباً هیچ خانهای در سراسر جهان نمیتواند بدون آن کار کند. همچنین دارای سابقه ایمنی عالی است، اما بسیاری در مورد خطرات پخت و گرم کردن غذا با استفاده از مایکروویو تردید دارند. کارشناسان توصیه میکنند به دلیل نحوه عملکرد اجاقهای مایکروویو و ارتباط احتمالی آن با خطرات سرطان، مواد غذایی را در یک ظرف شیشهای نگهداری کنید. کارشناسان توصیه میکنند به دلیل نحوه عملکرد اجاقهای مایکروویو و ارتباط احتمالی آن با خطرات سرطان، مواد غذایی را در یک ظرف شیشهای نگهداری کنید. به گزارش تشعشعات یونیزان مشابه آنچه در تلفنهای همراه یافت میشود.این نوع تابش معمولاً به اندازه کافی خوب نیست که بر ساختار DNA یا اتمها تأثیر بگذارد، با این حال، قرار گرفتن در معرض سطوح بالای پرتوهای غیریونیزان میتواند برای سلامتی خطرناک باشد.مطالعات نشان میدهد که مایکروویو مواد مغذی را به خوبی حفظ میکند، اغلب بهتر از روشهای دیگر مانند سرخ کردن، و خطرات استفاده از مایکروویو صرفاً به نوع ظرفی که غذا در آن گرم میشود بستگی دارد.گرم کردن غذا در مایکروویو در ظرف پلاستیکی باعث ایجاد ترکیبات مختل کننده هورمونی مانند BPA میشود که در حین گرم شدن غذا را آلوده میکند. به جای گرم کردن غذا در ظرف پلاستیکی در مایکروویو، باید از ظرف شیشهای استفاده کنید، زیرا BPA یا بیسفنول A، یک ماده شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز است.گرم کردن غذا در مایکروویو در ظروف پلاستیکی با برخی از اثرات جدی سلامتی بر روی مغز یا غده پروستات در کودکان، نوزادان و جنینها مرتبط است و تحقیقات همچنین ارتباط احتمالی بین فشار خون بالا، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ را پیدا کرده است.کارشناسان میگویند که آزمایشهای زیادی در مورد گرم کردن مایعات یا غذا در ظروف پلاستیکی انجام شده است و توصیه میشود آنها را در مایکروویو قرار ندهید.راضیه میرزاحیدری